Rat u Ukrajini (5)

Kakav će biti rezultat pregovora Rusije i Ukrajine?

• Ukrajina će ispuniti sve ruske zahteve.

glasova: 46 42,2%
  • Ukrajina će ispuniti samo neke zahteve.

glasova: 39 35,8%
  • Ukrajina neće ispuniti nijedan zahtev.

glasova: 24 22,0%

• Ukupno glasova
    109
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Русија ће морати да гађа извор пре или касније, иначе све ово шта раде нема никаквог смисла.
.
Russian submarine with 160 nukes on board surfaces off US coast

Како преноси публикација NetEase, руска нуклеарна подморница класе Бореј (према другим изворима ради се о пројекту Акула), непримећено је пришла обалама САД. Тек када је кренула назад у базу утврђено је где се налази нуклеарна подморница која носи до 160 нуклеарних бојевих глава. Подморница ове класе у стању је да у неколико минута уништи већину територије САД.

.

Bmp podmornica, cudo tehnike. Ne plovi samo tenk kod Rusa.

b2a624ea0a521d25.jpg

f91624ea2fa76e1f.jpeg

Како су Украјинци смешни са форсирањем икавице у том њиховом измишњеном језику. Кретени умећу И чак и ум. О, У, А а не само уместо јата, па говоре: нацистив, Харкив, Лвив, Горливка, Ивано Франкивск, Чернигив... Умислили да су Далматинци :rotf:, али ретарди не знају да се само јат може мењати са И а никако А, О и У.

Ovo što se dešava Ukrajini je odlično. Kao izrazito nacistička zemlju, oni će sada doživeti katarzu. I odrećiće se nacizma i Hitlera.
Tako je i Nemačka. Dobili su 1945. godine jezive batine i sada kada neko veliča Hitlera završava u zatvoru.
Turci su doživeli sa Ataturkom katarzu. I postali normalni ljudi.
Ostala je još samo NDH. Kad i oni dožive katarzu kao Nemačka, Ukrajina i Turska, onda će postati normalni ljudi.

Како су Украјинци смешни са форсирањем икавице у том њиховом измишњеном језику. Кретени умећу И чак и ум. О, У, А а не само уместо јата, па говоре: нацистив, Харкив, Лвив, Горливка, Ивано Франкивск, Чернигив... Умислили да су Далматинци :rotf:, али ретарди не знају да се само јат може мењати са И а никако А, О и У.
jes ti ces njima da kazes
oni sve mogu , eno vidis da i mogu djubriti zemlju u Ukrajini sa o , y, a a bogumi i ostala im slova i idu. :cool:

Ovaj je mladic za mene!
Meni je tesko i voziti automobil pa sam imao nezgodu. Klecaju kolena, refleksi nisu isti. Jedino me mogu postaviti da pritisnem crveno dugme za nukes i totalni reset. To mogu

https://www.autoexclusive.rs/vesti/...-ferrari-512-tr-modelom-uleteo-u-trzni-centar
Је си ли у колицима? Требао си онда замолити тренутног броја један да се одрекне ника у твоју корист обзиром на године и све то остало? И морамо ти признати да ти и приповједање у стилу броја један такође боље одговара!
192952_tmb_59154890_NO.1 (1).jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back