Rat u Ukrajini (5)

Kakav će biti rezultat pregovora Rusije i Ukrajine?

• Ukrajina će ispuniti sve ruske zahteve.

glasova: 46 42,2%
  • Ukrajina će ispuniti samo neke zahteve.

glasova: 39 35,8%
  • Ukrajina neće ispuniti nijedan zahtev.

glasova: 24 22,0%

• Ukupno glasova
    109
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Мађарска је добила прву испоруку нуклеарног горива за нуклеарну електрану Пакс из Русије, а оно је допремљено авионом, будући да испорука железницом није била могућа, рекао је министар спољних послова те земље Петер Сијарто.

https://rs.sputniknews.com/20220407...uklearnu-elektranu-iz-rusije--1136241380.html

:per:

Putin zagrmeo: Gas odsad samo za rublje, ili nema gasa, Evropo!

Putin zagrmeo 2: A nećete u rubljama, plaćate samo u evrima i dolarima? Neka, konvertovaćemo mi u rublje.

Putin kad kaže, to je tako, ne odustaje i ne menja mišljenje. Još jedna pobeda Sevastokratora Sveruskog Panpravoslavnog Sveta. Gotovo je sa zapadnim zulumom!

Да али запад провоцира све више, прво су биле изјаве да се уопште неће мешати нити слати оружје, сад им већ шаљу тенкове.
Очигледно тестирају докле могу.
Руси ће пре или касније морати то да прекину.
Неће избити нуклеарни рат због изолованих удара.
Zapadni vojni analiticari su na pocetku rata predvidjali ruski prodor iz Bjelorusije uz zapadnu granicu Ukrajine kako bi se presjeklo snabdjevanje

Zapad smatra povezivanje Rusije i Pridnestrovlja stateskom katastrofom za EU-NATO zato ce na taj pravac usmjeriti veliku paznju i staviti sve glavne snage
na tom pravcu ce se odvijati najveca bitika u ovom ratu
dakle
a koje bi to bile snage i odakle bi se te snage i mogle dovuci
Ono , sto je i uradjeno sa PRETNJOM za desant brodova i je bilo dovoljno da trupe Naci-Ukraije su i ostale u okolini Odese i ne mislim da ce strane trupe i ucestvovati u odbrani Odese
s tim da je u nekoliko navrata i pisano da postoji i partizanske jedinice u gradu koje ce zasigurno po pokretanju ruskih trupa i biti veliki oslonac Rusima.

Запад ће ратовати до последњег Украјинца, али за Москву би био превелики луксуз и ризик да бомбардује циљеве у Пољској. То би покренуло догађаје чији би исход било немогуће предвидети.
Милиш да ће Руси да дозволе да испоруке западног оружја нацистима попримају све веће размере? Ако НАТО схвати да Руси неће реаговати онда ће испоручивати све више и више и све веће и убојитије.
Русија ће морати да гађа извор пре или касније, иначе све ово шта раде нема никаквог смисла.
Ако НАТО жели због Украјине и ракете по својим градовима, онда ће да војно реагују на те изоловане ударе.
Алтернатива је да Русија прекине специјалну операцију и крене у тотални рат, то значи милион војника и заузимање целе Украјине, онако како би то СССР одмах на почетку направио.

Милиш да ће Руси да дозволе да испоруке западног оружја нацистима попримају све веће размере? Ако НАТО схвати да Руси неће реаговати онда ће испоручивати све више и више и све веће и убојитије.
Русија ће морати да гађа извор пре или касније, иначе све ово шта раде нема никаквог смисла.
Ако НАТО жели због Украјине и ракете по својим градовима, онда ће да војно реагују на те изоловане ударе.
Алтернатива је да Русија прекине специјалну операцију и крене у тотални рат, то значи милион војника и заузимање целе Украјине, онако како би то СССР одмах на почетку направио.

Мислиш да су у Москви луди па не знају који је њихов тренутни максимум? Да изрокају складишта по Пољској или Словачкој, а које су чланице НАТО? Гађаће шта могу по Украјини, то је њихов домет сад. И докле тако остане, НАТО неће интервенисати.

Тенковски дуел Т-80БВ 40. бригаде ОБрМП против Т-64БВ Оружаних снага Украјине. Дуел није био дуг. Након гађања кумулативним пројектилом, детонирана је муниција Т-64БВ.

Ваздушно-космичке снаге Русије изводе ваздушне ударе на војне објекте у Васишчеву у области Харков.
У многим деловима Украјине оглашава се аларм за ваздушни напад.
12:37 по подне · 7. апр 2022.

FPvDEx6XoAABVTn

Милитанти из Бразила дошли су у Харков да се боре на страни Оружаних снага Украјине

FPuzRE6X0AwivZ1

Мислиш да су у Москви луди па не знају који је њихов тренутни максимум? Да изрокају складишта по Пољској или Словачкој, а које су чланице НАТО? Гађаће шта могу по Украјини, то је њихов домет сад. И докле тако остане, НАТО неће интервенисати.
Неће стати само на совјетским зсоставштинама.
Кад њих потроше, а то још није на видику, онда следе западни старији системи.
Амерма је то бизнис, државе се решавају вишкова, под условом да купе ново као замену. А купују америчко.
Циљ је да Русију увуку у што дужи и крвавији рат и ту запад неће штедети пара.

Baš upečatljiv video. Na mene je ostavio velik utisak.
Ukrop je dao babi konzerve sa hranom i razveselio je. Ali joj je onda oduzeo Zastavu Pobede....i...pogađate već

.
Јбт...

"Под том заставом су се борили моји родитељи, а ти је газиш..."

и вратила му храну.

.

Браво ти га Јанкец, нашао си прави примјер да године нису важне! Сад правац аеродром и купуј карту за Пољску, пар дана обуке и одмах да те баце на источни фронт у флајшмашину! Сви знамо да то једва чекаш!
А, и ми!

Ovaj je mladic za mene!
Meni je tesko i voziti automobil pa sam imao nezgodu. Klecaju kolena, refleksi nisu isti. Jedino me mogu postaviti da pritisnem crveno dugme za nukes i totalni reset. To mogu

https://www.autoexclusive.rs/vesti/...-ferrari-512-tr-modelom-uleteo-u-trzni-centar

Неће стати само на совјетским зсоставштинама.
Кад њих потроше, а то још није на видику, онда следе западни старији системи.
Амерма је то бизнис, државе се решавају вишкова, под условом да купе ново као замену. А купују америчко.
Циљ је да Русију увуку у што дужи и крвавији рат и ту запад неће штедети пара.

Онда је реалнији сценарио да Руси избомбардују Украјину до те мере да се Кијеву више не исплати рат. И онда да се нађе неки компромис јер ни Москви не одговара дуг рат.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back