Rat u Ukrajini (5)

Kakav će biti rezultat pregovora Rusije i Ukrajine?

• Ukrajina će ispuniti sve ruske zahteve.

glasova: 46 42,2%
  • Ukrajina će ispuniti samo neke zahteve.

glasova: 39 35,8%
  • Ukrajina neće ispuniti nijedan zahtev.

glasova: 24 22,0%

• Ukupno glasova
    109
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rusija ne sme dozvoliti Ukrajini da propadne, tako što će ući u NATO, kao Hrvatska što je propala. Jeste da je Hrvatska propala odavno, i da Srbiju nije bilo briga što propada dodatno ulaskom u NATO, ali IPAK, Rusija VOLI Ukrajinu, i zato je dezinfikuje, kao što smo mi trebali Hrvatsku, ali jbg, nije bila vredna truda.

Mađarska, Viktor Orban: "Nemamo problema sa plaćanjem ruskog gasa u rubljama i to ćemo i da uradimo ako Rusija zahteva." :klap:
Nemačka Ministar privrede preti Orbanu izolacijom zbog plaćanja gasa rubljama.:zcepanje:

Holandija, Mark Rutte: "Suočavamo se sa neverovatno visokom stopom inflacije od 11%. Cene rastu tako brzo da vlada to ne može da popravi."

U oblastima Herson i Zaporožje počela da se koristi rublja.

Rusija, Moskva Rublja je sada jača nego na početku rata u Ukrajini.

Srbin Info jeste na pravoj strani i Dejan Petar Zlatanović je vrlo iskren čovek, ali njihov problem je nedovoljan profesionalizam; nisu baš preterano kvalitetni medij.
ja to baš i volim kad onako sirovo (neprofesionalno), čovek malo frfa malo zamuckuje što ja naravno ne uzimam za zlo (naprotiv). to ti je ono kao kod rok bendova prva dva albuma su sirova, loša produkcija ali su iskreni i najčešće najkvalitetniji

"Faza tokom koje je sve bilo jeftino završena"​

Nemački kancelar Olaf Šol ocenio je danas da je okončana faza globalizacije sa niskim cenama.
IZVOR: TANJUG SREDA, 6.04.2022. | 15:29 -> 21:43

Podeli

Foto: Epa/HAYOUNG JEON

Foto: Epa/HAYOUNG JEON

"Mislim da je faza globalizacije tokom koje je sve bilo jeftino završena“, rekao je on u Bundestagu.

Šolc se osvrnuo i na problem energenata iz Rusije ukazujući na to da veći deo uvezenih fosilnih energenata koristi industrija.​

"Međutim ne uvozimo samo fosilne energente iz Rusije. I nuklearnim elektranama su potrebni resursi koje nabavljamo i iz Rusije", dodao je.​

https://www.b92.net/biz/vesti/svet/faza-tokom-koje-je-sve-bilo-jeftino-zavrsena-2135371

Nemačka, Šolc: "Verujem da dolazi kraj vremena globalizacije kada je sve bilo jako jeftino."
dugo su živeli na krvi drugih, ide naplata. Šolc potvrdio..

Ukrajinske vlasti pozivaju civilno stanovništvo da što pre napusti teritorije koje su i dalje pod kontrolom ukrajinskih snaga u Donbasu.
Ne mogu da verujem da postoji nazovi drzava kao Nemacka i da izaziva kolaps svoje ekonomije tako sto ce im druga strana zatvoriti nezamenjive izvore energije potrebne za industriju.
Narod sa druge strane trpi inflaciju zato sto finansira tudji rat.
Wtf … kakvi kreteni ?

Da se sve zapadne prestonice sruse do temelja kao Drezden nekada... Opet ce da se nastaviti taj kontitnuitet i obnoviiti ono sto stoji na temelju znanja, to izgradjeno drustvo nastavice da se razvija... Dakle, to sto mnogi zamisljaju propast zapadnog sveta i nase preuzimanje onoga gde su oni stali, to je isto kao kada bi mi resili da od sutra svi imamo englesku travu u dvoristu.... to ne ide tako... Posto svemu ima kraja tako moze i zapad da propadne, ali ovde cemo onda doci na nivo srednjeg veka... Tacnije, necemo ni vbiti zivi te je sumanuto da o tome i pricamo...Puni smo mrznje i zla, gordost ce nas pojesti....

FPnteaGXoAQmalD
FPnti_9WQAM0WHp

"Ово је фотографија нашег православног ратника Никите разапетог и спаљеног.Спасао је цивиле у ДПР.
Он је сироче. Помените, молим вас. Нема ко да се моли за њега.
Видео са погубљењем мученика Никите, који су снимили сами нацисти, веома је застрашујући. "

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back