Rat u Ukrajini (5)

Kakav će biti rezultat pregovora Rusije i Ukrajine?

• Ukrajina će ispuniti sve ruske zahteve.

glasova: 46 42,2%
  • Ukrajina će ispuniti samo neke zahteve.

glasova: 39 35,8%
  • Ukrajina neće ispuniti nijedan zahtev.

glasova: 24 22,0%

• Ukupno glasova
    109
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Па у чему је проблем?
Pogledajte prilog 1132396
Деда и канцелар
Иначе, изворно канцеларом се називао старешина царске капеле у Светом римском царству (немачког народа), то је био надбискуп до краја Царства.

Хитлер је био канцелар Трећег рајха од 1933. године.

Кажу за Шолца да није "ни лево, ни десно" или у преводу на нашки: "нит' смрди, нит' мирише".

Тако да се традиција наставља, а Немци држе до властите традиције, они су озбиљна НАЦИја.

16389513578545.jpg

Што се канцеларовог деде тиче, он се борио у немачко-совјетском рату, у Украјини(!)

Nato dovlaci tehniku Ukrajincima. a Rusi ni da opale u vazduh. Izgleda nema se herca.
Šta misliš koliko vremena će proći pre nego šta Rusi odluče da preseku puteve NATO oružja u Ukrajinu?
A moraće. Kako i na koji način, ne želim da prognoziram, ali Poljska bi lako mogla da bude u toj priči.
Šta će dalje da bude, samo Bog zna.

Иначе, изворно канцеларом се називао старешина царске капеле у Светом римском царству (немачког народа), то је био надбискуп до краја Царства.

Хитлер је био канцелар Трећег рајха од 1933. године.

Кажу за Шолца да није "ни лево, ни десно" или у преводу на нашки: "нит' смрди, нит' мирише".

Тако да се традиција наставља, а Немци држе до властите традиције, они су озбиљна НАЦИја.

16389513578545.jpg

Што се канцеларовог деде тиче, он се борио у немачко-совјетском рату, у Украјини(!)
Шолц личи на Драгослава Бокана, да пусти мало браду још више би личили. :D

Тулипани стигли у Мариупољ.
Минобацач 240 мм.

Pogledajte prilog 1132421Pogledajte prilog 1132422
Pogledajte prilog 1132423

Руси одлучили да праве тунел од Мариупоља до Кине
Bice starog zeljeza :D

Они што их ликвидирају ако наиђу на преживеле. Има и тај видео!
Знају им се већ и имена и адресе, за њих рат никад неће престати.
A one iz sprzenih tenkova i transportera ko njih skuplja ako se ima sta skupit ???

Ne, najsmješnije je što ti, nakon što pročitaš turu mojih urnebesnih postova, dođeš doma, otvoriš televizor, i tamo te s televizije samo nastave šopat informacijama o tome kako Hrvati trenutno, osim vrha MMA, kojim vladamo kroz UFC, KSW i PFL, dominiraju i sa kickboxingom kroz K1. te sa običnim boksom sa boksačem koji je jedini kojeg svi izbjegavaju...

Al vi ste još ste dobri...
Pogle Ruse kako su pukli, nakon što im je ekšperiment s našpricanim Fedorom propo, da se predstave ko mangupi, krenuli ubijat, sve iz kompleksa...

.
Ne gledam nesto tv, a plus sam Hriscanin pa nesto ne gledam mma i te divljacke sportove. Ne volem nesto nasilje niti uzivam u prebijanju ljudi pa makar to bili i ovi novi “sportovi”.

Ps ako nista imate odlicne “komedijase”, tebe cu gledati samo javi kada te pustaju sa ovim pricama na tv- u ili youtube 😁

Ne gledam nesto tv, a plus sam Hriscanin pa nesto ne gledam mma i te divljacke sportove. Ne volem nesto nasilje niti uzivam u prebijanju ljudi pa makar to bili i ovi novi “sportovi”.

Ps ako nista imate odlicne “komedijase”, tebe cu gledati samo javi kada te pustaju sa ovim pricama na tv- u ili youtube 😁
Пази усташа што се курче. Али ће добити по пички како никад нису.

Tvoj post je još i normalan, makar na moju štetu...
Zapravo, pravo je olakšanje pročitat ovdje neki post koji nije poziv na istrebljenje, klanje, blajburg, magdeburg, prženje TOS-om, itd...:ok:

.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back