Agafja
Buduća legenda
- Poruka
- 25.268
Ti baš nemaš smisla za humor.Jelte, a boli te kiki ako neko dijete otvori vrata?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti baš nemaš smisla za humor.Jelte, a boli te kiki ako neko dijete otvori vrata?
lepo od tebe sto stavljas ukrajinske gubitke
Ti nemaš google?Nije malo prerano, kad ono pravoslavci imaju Uskrs ovu godinu?
На какву ли је то Србију мислио, да ми је знати...Леониде Петровићу, последње и веома важно питање. Каква је будућа судбина тих територија и најважније, бар за мене, да ли ће значајни део нашег Руског народа да се врати назад на руски пут?
— Ја се ослањам на речи Путина, а он каже ви сте у Украјини спровели декомунизацију. Склонили сте поменике Лењину и друге споменике из совјетског периода и то сте прогласили за декомунизацију. Ми ћемо спровести праву декомунизацију. Шта то значи? То је ово о чему ми причамо. Све те границе које су нашкрабали комунисти, совјетски режим, оне нису легитимне и треба да буду декомунизоване. Тих граница нема. Причали смо о томе. Украјина од пре месец дана, као таква, не треба да постоји. Те територије, те области су на насилан начин отргнуте од наше земље и искоришћене као оруђе против наше земље. Тако да будуће Украјине, па не знам, можда ће остати неко парче те територије, тамо на западу, и они ће себе називати Украјином, то је могуће, а овако је већ јасно да Доњецк и Луганск ће у најмању руку бити независни, а ја мислим да ће у одређеном тренутку, а то ће бити прилично брзо, бити одржан референдум и да ће се они ући не само као области у састав Русије, Руске Федерације, већ зашто ми да не претпоставимо да ће у истој тој Одеси настати република Новорусија, која неће више хтети да буде Украјина, она Украјина коју су створили совјетски бољшевици. Зашто ми не би претпоставили да у Харкову неће настати слободарска Украјина, односно посебна република која неће хтети да буде у саставу Украјине.
Ја мислим да их таква судбина чека, зато што Украјина као независна држава може да функционише само као Анти-Русија. Наш председник Путин је написао чланак у коме наводи да су Руси и Украјинци један народ. Недавно је то поново изјавио — не да су братски народи, већ да је то један народ. А ако је то један народ зашто би имали две државе? Исто тако, ако постоји Србија и истовремено постоји Република Српска, то је стварно на нивоу анегдоте. То је ругање српској нацији, српском народу. Зашто би то било тако? Због чега? Исто тако имамо Кину, а имамо и Тајван. Зашто Кинези са Тајвана треба да живе у посебној држави? Због чега би то било тако? Ко је то рекао? Ко је то смислио? Па Америка је смислила. Ми знамо да су то они смислили. То је њихова комбинација. Али, њихово време истиче. Господо на Западу треба увек да цитирате Бизмарка, немачког канцелара који је рекао „Ја знам мноштво начина да измамим руског медведа из брлога, али не знам ниједан да га натерам да се врати назад“.
Браћо Срби, ово није рат са Украјином, ово је рат са колективним Западом и, у овом рату ће оживети историјска Русија. Она Русија коју је српски народ вековима ценио, поштовао и волео. И мислим да ће оживљавањем такве Русије, да се оживи и она Србија која обједињује све Србе, коју смо ми познавали, вековима волели, ценили и поштовали. За то се ми боримо и ми ћемо сигурно победити.
https://rs.sputniknews.com/20220406...ija-koja-objedinjuje-sve-srbe-1136224835.html
lepo od tebe sto stavljas ukrajinske gubitke![]()
Vidi se, zato i podržavaš naciste ....ja sam antifašist...
Kremoljub i i brojevikoje cudo imali su oko 30 hiljada ljudi tamo samo azov je brojao oko 20 hiljada sad ih je ostalo 3500 max a sam grad je bio pun oruzja i utvrdjen kao tvrdjava ti sigurno nemas pojma da u azovstalu imas podzemne hodnike i atomska sklonista koja su povezana sa njima i to sve na nekoliko spratova pod zemljom zato sam i rekao kada su ga okruzili da ce rusima trebati najmanje mesec dana da ga totalno ociste a mozda i 2 ako zapne moral im je nula cim su sabijeni u septicke rupe azovstala za samo 2 nedelje od tolikog grada
А зашто би? За то су ангажовали Талибане.Ne vidimo nesto ni da Rusija ima muda protiv Nato-a.
Duboko sirijsko blato malo malo ruski tenk zaglavi
Ne gine nam se a Rusi ginu.НАТО је (као) суперсила бр 1, и онда немају муда против распале Русије.
Одлична алијанса за Холивуд.
jos samo da napokon kazes koju je to crna gora imala drzavu pre srbije evo cekam vec 50 stranica ali posto si pobegulja neces da napisesU pravu si, zaboravio sa da život ruskog vojnika ne košta ništa
@država, vas Đetići na jedvite jade natjerali na samostalnu državu
Koje ono godine, podsjeti me od kada srpska zastava vijori ispred UNa
А зашто би? За то су ангажовали Талибане.
taj vam je poslao nekoliko vasih hrvatijanaca u pakao iz mariupulja i oko 100+ ***********a a covek je sam pricao da je dobio geler u ledja kad je bio na frontu oko kijevanajjebo i Deki (inaće Srbin snajperist)
videli smo kako se brani.moralni su pokusali vise puta zmaglit vrtoljetom.Da budem iskren, ja sam Mariupolj prekrižio prvog dana, ovo je apsolutno čudo i govori mnogo o moralu onoga ko brani svoju državu i onoga ko je okupator.
sve ce to rus kao i do sada da unisti raketamaNato dovlaci tehniku Ukrajincima. a Rusi ni da opale u vazduh. Izgleda nema se herca.
Pošto im helikopteri ne mogu prići jedino logično objašnjenje zašto se sabijaju u luci bila bi podmornica za evakaciju!Mislim da i Ameri imaju mini podmornice koje su ukrcane na one veće i da bi one tebale izvršiti evakuaciju! Naravno ovo je samo moja predpostavka, koja može, ali i ne mora biti tačna!Nisam imao vremena , da stavim da su Azovci i NATO nacisti sabijeni vec u more u luci Mauripolj, gde im se namece izbor od davljenja u vodi ili umiranja od przenja gomneta u dupetu ruskim napalmom iz TOS1.
ovde na istoku, samo kontrolom Dnjepra, moze da se drzi istok Ukrajine. a drze ga Ukrajinci. dugorocno, onaj ko bude drzao Dnjepar, u prednosti je i takticki i strateski
Da, isti scenario kao u Račku i Markalama, a i isti režiseri - nacisti iz Amerike i VB ...Zato su Rusi precizno i namjerno pobili 40 ljudi u općini.
pa rusija je "napala" njihove mezimce a ne obratno sto znaci da nato nema muda da brani svojeNe vidimo nesto ni da Rusija ima muda protiv Nato-a.
У исто време као и прошле године.Nije malo prerano, kad ono pravoslavci imaju Uskrs ovu godinu?
Ameri nikada više neće smeti ni da prismrde u to rusko more ...Mislim da i Ameri imaju mini podmornice koje su ukrcane na one veće i da bi one tebale izvršiti evakuaciju!
krleza je i ovo izjavio