Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.086
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
lepo od tebe sto stavljas ukrajinske gubitkeSahranjuju ukrajnci po poljima ruske tenkove, gazi putlerove agresore
Samo ROKAJJJJJ i KOKAJJJJ
jedva cekam da vidim tu francusku brukuFrancuzi su spremni da preduzmu ''humanitarnu'' akciju u Mariupolju
France "is ready" for a humanitarian op in Mariupol
Tri pokušaja izvlačenja helikopterima su završila fijaskom. Ne odustaju.
Interesuje me ko je još ''važan'' u Azovstalu osim američkog generala
Tipujem na ovog satrapa
![]()
![]()
![]()
Da ti objasnim?Хахахахахаха....да, да, да. Знаш ли ти шта је у опште инфлација?
pitahНародна милиција Донбаса упутила жалбу НАТО земљама које шаљу оружје нацистима, да пошаљу упутства и на руском.
Pogledajte prilog 1132263Pogledajte prilog 1132264
i kosu su cupali kako cujem jer je velika potraznja za perikama u rusijiČupali ljudima zlatne zube
Ајде?Da ti objasnim?
moje licno misljenje je da makron sprema tajnu jedinicu i to one koje i rade na Pigalu i igraju Kan Kan .jedva cekam da vidim tu francusku bruku![]()
Samo przi putlerove agresore
pa sto jes jes
ćekaj. ovo znači da sad treba jedan dolar za 80 rubalja. a sutra kad zlato skoči će trebati 2 dolara za 80 rubalja...majku mu rublje treba što pre kupovati.
Ko ono vaše dide u Staljingradu!Treba dignut par gardijskih brigada HV-a, i poslat ih na istok Ukrajine, da razbucaju te klaune...
Yebo nas NATO, koji nam veže ruke, da po treći put Rusima ne očitamo lekciju...
.
Нема потребе, Усрала и Олаф су већ одлучили све залихе из ДДРа да пошаљу Укрима, тако да можемо да будемо мирни кад су у питању надопуне залиха народне милиције.pa sto jes jes
ranije su i ispaljivali raketLe i raketLe a vidi sda samo
dve.
ili moraju da stede ili
i nemaju vise sta da gadjaju
a trece je
i da su te dve dovoljno da sravne tamo sve.
Pa , ajde ti meni kazi sta je tu u pitanju.
ako ce po ljubiteljima ukrajinaca , ovdje
bit ce da i nemaju a ali ja bih
da ruse odu do germanije , do usra drzave i odatle da jos uzmu raketLe...
ameri su stvarno pametan narod sami im malo duze treba da skontaju stvarinevjerovatno otkrili toplu vodu...
A complete ban on oil from Russia would lead to a “lift in prices to heaven,” said the head of the US Treasury
ćekaj. ovo znači da sad treba jedan dolar za 80 rubalja. a sutra kad zlato skoči će trebati 2 dolara za 80 rubalja...majku mu rublje treba što pre kupovati.![]()