Rat u Ukrajini (5)

Kakav će biti rezultat pregovora Rusije i Ukrajine?

• Ukrajina će ispuniti sve ruske zahteve.

glasova: 46 42,2%
  • Ukrajina će ispuniti samo neke zahteve.

glasova: 39 35,8%
  • Ukrajina neće ispuniti nijedan zahtev.

glasova: 24 22,0%

• Ukupno glasova
    109
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Francuzi su spremni da preduzmu ''humanitarnu'' akciju u Mariupolju

France "is ready" for a humanitarian op in Mariupol

Tri pokušaja izvlačenja helikopterima su završila fijaskom. Ne odustaju.
Interesuje me ko je još ''važan'' u Azovstalu osim američkog generala
Tipujem na ovog satrapa
BHL_2.jpg
images
images
jedva cekam da vidim tu francusku bruku :hahaha:

https://t.me/neoficialniybezsonov/10787

*****************и се жале на руску авијацију:

- Шта је најгоре у овом рату?
- Авијација. Тако страшна ствар. Најежи ти се кости кад чујеш како (Руси) лете.

Покажите то нашим пилотима. То мотивише.

Народна милиција Донбаса упутила жалбу НАТО земљама које шаљу оружје нацистима, да пошаљу упутства и на руском.

Pogledajte prilog 1132263Pogledajte prilog 1132264
pitah
koliko kosta taj jamericki akoliko pirgavski
ono da znam , da mogu da se dogovaram sa ruskom stranom o otkupu , pa onda da se daje , mozda onima koji i mnogo vole i jamerikance i pirgavce..
nako , da im i posalju..

panika na forum hr...ono baš:besna:
U americi Charlse Koch želi da se skinu sankcije rusiji, tucker carlson fox news propagadist kaže da možda Bucha nije CIA false flag tj. samo nastavlja širiti ruski otrov kao inače, Marie Le Pen možda dobije izbore, Orban uvjerljivo dobio, 68 republiknaskih predstvnika u kongresu je glasalo protiv rezolucije o podršci NATO-u, EU dala 35 miljardi eura putinu otkad je počela invezija za plin i naftu i jednu miljardu vojne pomoći ukraijni.

Iako su se povukli iz Kijeva, Izyum je baš nažalost pao tada i sada rusi imaju neku šansu da okruže trupe na istoku, pa ako to riješe možda će nastaviti dugi rat za totalnim osvjanjem.

Situacija je puno lošija nego što se čini. Depresivno.

kakav otac takav i sin

Banke u Njemačkoj uskraćuju usluge građanima ruskog podrijetla: "To je pretjerano"​

https://www.index.hr/vijesti/clanak.../2353941.aspx?index_ref=clanak_procitaj_jos_d

jedva cekam da vidim tu francusku bruku :hahaha:
moje licno misljenje je da makron sprema tajnu jedinicu i to one koje i rade na Pigalu i igraju Kan Kan .
ja licno , ono kad sam bio mlad i lud , a danas sam samo sotao lud.
bejah bre izgybljen gledajuci one njihove noge u vis.
zato i mislim da ce njih poslati sobzirom da su Ruski borci odavno bez zemske i kada ih budu i videli a i da , kava je to muzika koja ide uz njihovo dizanje noge pa onda cipkice oko picckica..
Rusi imaju da zaborave na one , koji su u septickim jamama i , imaju onda da beze.
i to do jamerickih tajnih , nevidljivih podmornica , stime sto ce morati da plivaju u moru da koliko toliko i saperu govna.

https://t.me/anna_news/27255

Руси још увек немају више ракета
pa sto jes jes
ranije su i ispaljivali raketLe i raketLe a vidi sda samo
dve.
ili moraju da stede ili
i nemaju vise sta da gadjaju
a trece je
i da su te dve dovoljno da sravne tamo sve.
Pa , ajde ti meni kazi sta je tu u pitanju.
ako ce po ljubiteljima ukrajinaca , ovdje
bit ce da i nemaju a ali ja bih

da ruse odu do germanije , do usra drzave i odatle da jos uzmu raketLe...

dok se ima desavanja u Ukrajini , zato vreme , brodove u mediteranu
iza Nato brodova se nalaze Ruski brodovi koji pazljivo osmatraju , sta se i desava

Are you here​

Home » News » Two Russian missile cruisers approached NATO borders from the rear
2022-04-06

Photo: Wikipedia
NEWS

Two Russian missile cruisers approached NATO borders from the rear​

Russian missile cruisers "Marshal Ustinov" and "Varyag" control the central part of the Mediterranean Sea.
Against the backdrop of possible direct NATO intervention in the Russian military operation in Ukraine, it became known that two Russian missile cruisers were actually located in the very rear of NATO. The ships appeared in the Mediterranean Sea about two months ago and are currently performing their tasks here, however, they have only been noticed in the central part of the region now.

At the moment, it is known that the Russian missile cruiser "Marshal Ustinov" is located south of the Greek island of Crete, while the missile cruiser "Varyag" is on the border of the Mediterranean and Ionian Seas. How long the Russian missile cruisers have been here is still unknown, however, experts draw attention to the fact that Russian warships are actually behind NATO lines. This may indicate that the Russian fleet is closely monitoring the actions of the North Atlantic Alliance, in case the military bloc tries to interfere in the Russian military operation on the territory of Ukraine.
How many Russian warships are currently in the waters of the Mediterranean Sea is still unknown.

pa sto jes jes
ranije su i ispaljivali raketLe i raketLe a vidi sda samo
dve.
ili moraju da stede ili
i nemaju vise sta da gadjaju
a trece je
i da su te dve dovoljno da sravne tamo sve.
Pa , ajde ti meni kazi sta je tu u pitanju.
ako ce po ljubiteljima ukrajinaca , ovdje
bit ce da i nemaju a ali ja bih

da ruse odu do germanije , do usra drzave i odatle da jos uzmu raketLe...
Нема потребе, Усрала и Олаф су већ одлучили све залихе из ДДРа да пошаљу Укрима, тако да можемо да будемо мирни кад су у питању надопуне залиха народне милиције.
Данке Дојчланд

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back