Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.224
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zele izbrisati fasizam i nacizam kao sto su i rekli u videuJesi pogledao video, šta Rusi misle o Ukrajini i Ukrajincima? Šta misliš ti o tome, kad jedan narod želi izbrisati sa lica zemlje drugi narod, šta je to? Antifašizam?
Uz jedan mali problemćić, ne mogu da se dogovore u NATOu ko će prvi krenuti u denacifikaciju Rusije,za razliku od Srbije ili Libije, gdje su se članice prosto utrkivale ko će biti prvi! U kladionicama glupi Poljaci imaju najbolje kvote,a odmah iza njih ste vi,morate samo da maknete onog Srbina Milanovića koji vam je vrhovni komadant!
A gde si ti to čuo?Nisi čuo? Pa pojačaj malo, možda dobro ne čuješ, zbrisati s lica zemlje, uzeti njihovu zemlju, itd itd...![]()
Ne, nego su Rusi sad njima uradili isto što i nama NATO, samo u mnogo većem obimu.Znaš kako, mi ni jednu zemlju nismo napali 99, a pogotovo ne neku zemlju članicu NATO pakta.
Pa nas je NATO rastočio i anektirao Kosmet. Napali su suverenu zemlju što sada mnogi potenciraju, a tada ih baš bilo briga.
Reklli su Sloba kriv nije shvatio pad Berlinsko zida i dobro sagledao situaciju , konfrontirao se USA velikoj sili i NATO paktu.
Možda Zelenski i Ukrajinci nisu dobro sagledali situaciju kada su se konfrontirali Rusiji, ubijali 8 godina Ukrajince Ruskog porekla
pričalii o povratku Krima i nabavljanju atomskog naoružanja.
Šta misliš po toj zapadnoj logici da se nisu i Ukrajinci malo zajebaaali?
upravo to oni misle ako su se oni izvukli za takve stvari sto srbi nisu napravili ono sto treba da isto treba rusi da dozvole ukrajincima ali rusi nisu glupi srbi sto se tice takvih stvariŠta si ti mislio? Posle spaljivanja ljudi na krstovima? Da ih vole, i da im pevaju pesme?????
Ukrajinci su dobili što su tražili. I tek će za svinjarluke da plate. Još dugo dugo. I treba sve njih izbrisati sa lica zemlje. Svako ko podržava nacizam i Hitlera zaslužuje da nestane sa lica zemlje.
lepo od tebe sto stavljas ukrajinske gubitke
Sigurno, sigurno. Vama NATO čmaroljupcima je sve malo. Pa samo kmečite i slinite. Tako i glumac, jer je magarac praznoglavi mislio da će NATO da zarati sa Rusijom zbog njih. Ali morali su tetki po lekove. Tetka je tetka. Elem, Poljaci će još gore proći. Kao u 2 Svetskom ratu. Kada su mislili da dignu ustanak jer su Rusi bili blizu. A Rusi stali i ostavili ih kao gomno na kiši.Poljaci su prvi u redu nakon Ukrajine, nadam se samo da neće biti naivni ko Ukrajinci, i da će se dobro pripremiti za ruski posjet, da ih što više u vrećama vrate u azijske pripizdine otkud su i došli...
A gde si ti to čuo?
Čak ni rvatski mediji ne objavljuju takve idiotizme, ako može neki link, bio bih ti zahvalan vrlo...
Sledi moj qurac."Овај пакет санкција није последњи, након овог слиједи још."
Rusi su moćni i jaki, mi nažalost nismo. Zato su se prema nama tako i ponašali, a Rusima ne smeju ni da prdnu.upravo to oni misle ako su se oni izvukli za takve stvari sto srbi nisu napravili ono sto treba da isto treba rusi da dozvole ukrajincima ali rusi nisu glupi srbi sto se tice takvih stvari
Sigurno, sigurno. Vama NATO čmaroljupcima je sve malo. Pa samo kmečite i slinite. Tako i glumac, jer je magarac praznoglavi mislio da će NATO da zarati sa Rusijom zbog njih. Ali morali su tetki po lekove. Tetka je tetka. Elem, Poljaci će još gore proći. Kao u 2 Svetskom ratu. Kada su mislili da dignu ustanak jer su Rusi bili blizu. A Rusi stali i ostavili ih kao gomno na kiši.
To je viševjekovna ljubav, kao nas i krvata!Sigurno, sigurno. Vama NATO čmaroljupcima je sve malo. Pa samo kmečite i slinite. Tako i glumac, jer je magarac praznoglavi mislio da će NATO da zarati sa Rusijom zbog njih. Ali morali su tetki po lekove. Tetka je tetka. Elem, Poljaci će još gore proći. Kao u 2 Svetskom ratu. Kada su mislili da dignu ustanak jer su Rusi bili blizu. A Rusi stali i ostavili ih kao gomno na kiši.
Evo samo što nisu. Uleteli bi oni, ali ih nešto boli... znaš i sam šta ih boli.NATO bi još mogao uletjeti u Ukrajinu, čekaj, nije još gotovo, plešemo na rubu![]()
KAko su ih tada izhebali Rusi. Kao sansku kozu.To je viševjekovna ljubav, kao nas i krvata!
Šta da gledam?Eto pa gledaj
https://www.index.hr/vijesti/clanak.../2353813.aspx?index_ref=clanak_procitaj_jos_dA gde si ti to čuo?
Čak ni rvatski mediji ne objavljuju takve idiotizme, ako može neki link, bio bih ti zahvalan vrlo...
imao je sloba moc da tako nesto sprovede u delo ali je i on surovao sa tudjmanom u karadjordjevu i verovao zapadnim partnerimaRusi su moćni i jaki, mi nažalost nismo. Zato su se prema nama tako i ponašali, a Rusima ne smeju ni da prdnu.
Šta da gledam?
Par idiota u zemlji od 150 miliona stanovnika?
Pa u rvatskoj bi našli hiljadu puta više idiota koji bi izjavili isto ili gore za Srbe.
S tim što bedna rvatska ima 40 puta manje stanovnika od jedne Rusije...
Ovo zadnje pogotovo. Imao je moć za balkansku gologuziju, ali protiv NATO pakta nažalost ne. Zato su i uradili ono što su uradili. A sa druge strane, zato Rusima ne smeju ništa.imao je sloba moc da tako nesto sprovede u delo ali je i on surovao sa tudjmanom u karadjordjevu i verovao zapadnim partnerima
jeste glupi rusi nisu imali gajgerov brojac pa su kopali u zoni gde ima najvise radijacije koliko glup moras biti da bi u ovo poverovao ? poprilicno glupIzgleda da je istina o ozračenoj ruskoj bojni u Černobilu, stvarno su kopali rovove u visoko radioaktivnom području. Ima snimak.
https://www.index.hr/vijesti/clanak...aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_najnovije_d
PAr idiota??????? Marševi, spomenici Banderi, ubijanje civila je samo par idiota??????????????Par idiota? A par idiota s kukastim križevima je razlog napada na državu od 40 milijuna stanovnika?
Ja ne vjerujem šta čitam ovdje, vi kao da ste cijepljeni od bilo kakve logike i zdravog razuma![]()
A ne ne, Rusi se hvale svojim "visokopreciznim" oružjem, čak je snimljen projektil Kalibr koji je pogodio zgradu gradske uprave u kojoj je poginulo oko 40 civila.Па тако и Руси, лоше непрецизно оружје, јбг. деси се
Ja sam čini mi se napisao da bih lično bio razočaran ako bi se zemlja od 44 miliona pregazila za par dana. To važi u slučaju totalnog sukoba a trajanje ovog sukoba koji ima samo par definicija od strane Rusije je nemoguće proceniti.Odvojite trenutak i pogledajte postove na početku prve teme o ratu u Ukrajini.
"Za par dana je gotovo"
![]()