Možebitialinemoradaznači
Iskusan
- Poruka
- 5.255
Za cipele?Nekome žlice
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za cipele?Nekome žlice
Ко се ратног злочина лати......од ратног злочина и погине !Upotreba kemijskog oružja je ratni zločin.
Šta si ti mislio? Posle spaljivanja ljudi na krstovima? Da ih vole, i da im pevaju pesme?????
Ukrajinci su dobili što su tražili. I tek će za svinjarluke da plate. Još dugo dugo. I treba sve njih izbrisati sa lica zemlje. Svako ko podržava nacizam i Hitlera zaslužuje da nestane sa lica zemlje.
Па тако и Руси, лоше непрецизно оружје, јбг. деси сеStare neprecizne rakete.
Ih, pa zamisli da mi ovde stvarno kažemo šta mislimo jedni o drugima, ispalo bi da smo svi fašisti?
Skandal!![]()
Znamo, ne moraaš ponaavljati.Ja sam u načelu protiv svega![]()
Чиме то доказујеш, с обзиром да си до сада у теми качио искључиво лажи?Zato su Rusi precizno i namjerno pobili 40 ljudi u općini.
Jes vala, isto tako je bilo i u Račku, jadni civili.Otkako su se ruske snage povukle iz gradova i sela oko ukrajinskog glavnog grada Kijeva, ukrajinski vojnici novinarima pokazuju trupla, kako kažu, civila koje su ubile ruske snage, uništene kuće i spaljene automobile.
Neko, ko je sposoban da izjavi takvu idiotsku laž, mora da zna da se obraća debilima.“Ovo je masovno ubistvo neviđenih razmjera u Evropi. Mislim da ovakvo nismo vidjeli od 1995.”, rekao je Javid za BBC televiziju.
Snage bosanskih Srba zauzele su u julu 1995. “sigurnu zonu” Ujedinjenih naroda u Srebrenici i masakrirali muškarce i dječake, a to se smatra najgorim zločinom u Evropi od Drugog svjetskog rata.
Batali se ti Rusa. Drži se ti svog naroda. Jer vi imate nacističke gene u sebi. Rusi su svoju borbu protiv nacizma dokazali kada su uzorali Berlin 1945. godine.Mislim da će brisanje biti obostrano, jer Rusiju će trebati denacificirati, prije ili poslije, ja sam bio optimist ali vidim da nema tu pomoći, fašizam u Rusiji je sistemski i kreće iz naroda, da ruski narod želi izbrisati s lica zemlje ukrajince, poljake, to je fašizam u svojem najgorem obliku, neće to samo tako proći![]()
Projekcija ličnosti.
Lopov svakog gleda kao lopova, prevarant sve ljude gleda kao prevarante.
Ако не заузму Донбас до краја априла озбиљно ћу се запитати шта се дешава на терену.U tijeku žestok napad Rusa
Ja nikad ne bih pomislio da treba sve Srbe ili Srbiju zbrisati s lica zemlje, uopće mi to nikad ne bi palo na pamet![]()
Odvojite trenutak i pogledajte postove na početku prve teme o ratu u Ukrajini.
"Za par dana je gotovo"
![]()
Ja pogledao, nisam video ni čuo jednog jedinog Rusa koji je rekao nešto loše o ukrajinskom narodu.Jesi pogledao video, šta Rusi misle o Ukrajini i Ukrajincima?
E, to pitaj ukrajinske naciste.Šta misliš ti o tome, kad jedan narod želi izbrisati sa lica zemlje drugi narod, šta je to? Antifašizam?
Rusija će bankrotirati za 7 dana.Odvojite trenutak i pogledajte postove na početku prve teme o ratu u Ukrajini.
"Za par dana je gotovo"
![]()
sve ja to znam ili sam nacuo od drugih ali to ne menja cinjenice kao sto sam rekao jos 2 nedelje imaju fore u mojoj knjizi posle toga smatracu da im je negde malo zapelo nista strasno mogu da udare jos 2 nedelje posle toga ali ako tada ne rese to pitanje onda bi se zapitao kako su zamislili oslabodjanje mariupulja i tog kompleksa ako su znali sta sve tamo ima a sto se tice vukovara i kanalizacije nasi su ih sacekali par puta i pobacali kasikare u sahtu dosta ih je izginulo poput pacova u fekalijamaВиди, фабрика "Азовстаљ" је заправо комплекс фабричких хала дужине 6 км и ширине 2,5 км. Хале имају чак и атомска склоништа и повезане су међусобно ходницима. То је била фабрика од стратешког значаја не за Украјину, него за читав СССР. То заузети.....више је него тешко. Не треба очекивати брз пад тог дела града. Ту мора да ради, кад би мене питали, нервни бојни отрови. Не вреди се упустати у тим халама и подрумима у сукобе. Причао ми је један другар који је био у Вуковару да се дешавало да Хрвати прођу кроз канализацију и отворе поклопце шахта и побију наше са леђа. После су они варили сваки шахт и убацивали нервни бојни отров само што нико није смео о томе да говори.
Jel to tacno da su rusi resili da zaobilaze kijev mada mi je cudno odakle u cernobilu ukrajinci ako je vec ceo daj deo pod ruskom kontrolom..?
Uz jedan mali problemćić, ne mogu da se dogovore u NATOu ko će prvi krenuti u denacifikaciju Rusije,za razliku od Srbije ili Libije, gdje su se članice prosto utrkivale ko će biti prvi! U kladionicama glupi Poljaci imaju najbolje kvote,a odmah iza njih ste vi,morate samo da maknete onog Srbina Milanovića koji vam je vrhovni komadant!Mislim da će brisanje biti obostrano, jer Rusiju će trebati denacificirati, prije ili poslije, ja sam bio optimist ali vidim da nema tu pomoći, fašizam u Rusiji je sistemski i kreće iz naroda, da ruski narod želi izbrisati s lica zemlje ukrajince, poljake, to je fašizam u svojem najgorem obliku, neće to samo tako proći![]()
ako imas izvor vode i dosta hrane koju sam stvaras ljudska vrsta moze preziveti u nuklearnom bunkeru 500+ godina jedino sto bi bilo uzasnih racija na hranu i vodu i strogo bi se vodilo racuna o populaciji neki strucnjaci govore da ne bi bilo potrebno ni 200 godina da nuklearna zime ode a to je najtezi deoНаша је заправо несрећа што нити један потенцијални нуклеарни пројектил неће пасти на ово подручје јер нисмо занимљи нити опасни у војном смислу.
А то значи де факто тешку и дугу смрт од радијације.Најбоље ће проћи они које закачи нуклеарна експлозија, брза смрт.
Ja pogledao, nisam video ni čuo jednog jedinog Rusa koji je rekao nešto loše o ukrajinskom narodu.
*****************i i onaj njihov qurcosvirač su nešto sasvim drugo.
E, to pitaj ukrajinske naciste.