Rat u Ukrajini (5)

Kakav će biti rezultat pregovora Rusije i Ukrajine?

• Ukrajina će ispuniti sve ruske zahteve.

glasova: 46 42,2%
  • Ukrajina će ispuniti samo neke zahteve.

glasova: 39 35,8%
  • Ukrajina neće ispuniti nijedan zahtev.

glasova: 24 22,0%

• Ukupno glasova
    109
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Šta si ti mislio? Posle spaljivanja ljudi na krstovima? Da ih vole, i da im pevaju pesme?????
Ukrajinci su dobili što su tražili. I tek će za svinjarluke da plate. Još dugo dugo. I treba sve njih izbrisati sa lica zemlje. Svako ko podržava nacizam i Hitlera zaslužuje da nestane sa lica zemlje.

Mislim da će brisanje biti obostrano, jer Rusiju će trebati denacificirati, prije ili poslije, ja sam bio optimist ali vidim da nema tu pomoći, fašizam u Rusiji je sistemski i kreće iz naroda, da ruski narod želi izbrisati s lica zemlje ukrajince, poljake, to je fašizam u svojem najgorem obliku, neće to samo tako proći :(

Zato su Rusi precizno i namjerno pobili 40 ljudi u općini.
Чиме то доказујеш, с обзиром да си до сада у теми качио искључиво лажи?
Сећаш се на почетку твоје тврдње са редовима испред банкомата, рубљи која је гекнула, русији на коленима? И шта би?
Ја видим, хаос у ЕУ, несташице, цене подивљале, инфација? Сјебасте Русе само тако!
Пошто вам не иде, онда сте прешли на стари, опробани рецепт, хемијско оружје, стрељње цивила?
Наравно, нигде ни речи о злочинима Украјинаца који се могу видети, пошто се сами хвале са њима!
Да ли си икада у једном посту осудио гранатирање цивила, иживљавање украјинске армије над заробљеницима?
Не, то ти не пада на памет јер делиш исте вредности са тим нацистима из Украјине. Иста су зверства чиниле Усташе и бандеровци. Тешко је сравнити ко је био већи монструм?
Данас настављате да се подржавате и разумете када је у питању клање и убијање цивила!

Otkako su se ruske snage povukle iz gradova i sela oko ukrajinskog glavnog grada Kijeva, ukrajinski vojnici novinarima pokazuju trupla, kako kažu, civila koje su ubile ruske snage, uništene kuće i spaljene automobile.
Jes vala, isto tako je bilo i u Račku, jadni civili.

Evo sad gledam neku ženu koja objašnjava kako su njenog jadnog muža streljali u Buči:
-Izveli su ga u papučama, naterali da skine košulju i onda ga streljali.

Pa, da li je ta žena normalna, da li su debili koji to prikazuju normalni?
Da su hteli da ga streljaju bez povoda, zašto bi ga terali da skine košulju?
Ili ... čekaj, čekaj, da nije taj "miroljubivi" čikica možda imao istetoviranog Paju Patka?
Ili možda ipak neku drugu vrstu tetovaže?

“Ovo je masovno ubistvo neviđenih razmjera u Evropi. Mislim da ovakvo nismo vidjeli od 1995.”, rekao je Javid za BBC televiziju.
Snage bosanskih Srba zauzele su u julu 1995. “sigurnu zonu” Ujedinjenih naroda u Srebrenici i masakrirali muškarce i dječake, a to se smatra najgorim zločinom u Evropi od Drugog svjetskog rata.
Neko, ko je sposoban da izjavi takvu idiotsku laž, mora da zna da se obraća debilima.
Normalni ljudi znaju da to nije istina, lažovi tvrde da jeste, debili veruju lažovima jer su debili.
Pa čak su i one prodane duše u Hagu morale da izmene definiciju genocida, da bi mogli da nakače Srebrenicu Srbima.

Mislim da će brisanje biti obostrano, jer Rusiju će trebati denacificirati, prije ili poslije, ja sam bio optimist ali vidim da nema tu pomoći, fašizam u Rusiji je sistemski i kreće iz naroda, da ruski narod želi izbrisati s lica zemlje ukrajince, poljake, to je fašizam u svojem najgorem obliku, neće to samo tako proći :(
Batali se ti Rusa. Drži se ti svog naroda. Jer vi imate nacističke gene u sebi. Rusi su svoju borbu protiv nacizma dokazali kada su uzorali Berlin 1945. godine.
A vi ste se borili dočekom istih u Zagrebu 1941. godine. Kada ste svi đuture stavili usta i međunožje na gotovs.

Ако не заузму Донбас до краја априла озбиљно ћу се запитати шта се дешава на терену.
Контам да су до сада украјинске снаге поприлично исцрпљење и без одмора.
Био бих поприлично изненађен да се Донбас одржи до неког новог мировног споразума.

U pauzi između nezanimljivih regionalnih prepucavanja, može li se išta saznati o stanju na frontu?

Je li još uvek "rokaj kokaj" (što bi rekao vojnopolitički komentator i forumski kozak) ili se događa nešto drugo?
smajlo.png

Jesi pogledao video, šta Rusi misle o Ukrajini i Ukrajincima?
Ja pogledao, nisam video ni čuo jednog jedinog Rusa koji je rekao nešto loše o ukrajinskom narodu.
*****************i i onaj njihov qurcosvirač su nešto sasvim drugo.

Šta misliš ti o tome, kad jedan narod želi izbrisati sa lica zemlje drugi narod, šta je to? Antifašizam?
E, to pitaj ukrajinske naciste.

Види, фабрика "Азовстаљ" је заправо комплекс фабричких хала дужине 6 км и ширине 2,5 км. Хале имају чак и атомска склоништа и повезане су међусобно ходницима. То је била фабрика од стратешког значаја не за Украјину, него за читав СССР. То заузети.....више је него тешко. Не треба очекивати брз пад тог дела града. Ту мора да ради, кад би мене питали, нервни бојни отрови. Не вреди се упустати у тим халама и подрумима у сукобе. Причао ми је један другар који је био у Вуковару да се дешавало да Хрвати прођу кроз канализацију и отворе поклопце шахта и побију наше са леђа. После су они варили сваки шахт и убацивали нервни бојни отров само што нико није смео о томе да говори.
sve ja to znam ili sam nacuo od drugih ali to ne menja cinjenice kao sto sam rekao jos 2 nedelje imaju fore u mojoj knjizi posle toga smatracu da im je negde malo zapelo nista strasno mogu da udare jos 2 nedelje posle toga ali ako tada ne rese to pitanje onda bi se zapitao kako su zamislili oslabodjanje mariupulja i tog kompleksa ako su znali sta sve tamo ima a sto se tice vukovara i kanalizacije nasi su ih sacekali par puta i pobacali kasikare u sahtu dosta ih je izginulo poput pacova u fekalijama

Jel to tacno da su rusi resili da zaobilaze kijev mada mi je cudno odakle u cernobilu ukrajinci ako je vec ceo daj deo pod ruskom kontrolom..?

Pa, kad im je propao plan da ga zauzmu na šok udar...kad su ukapirali da su im najbolje trupe koje imaju desetinama dana vezane oko Kijeva, bez mogućnosti za rezultat, onda su shvatili da su od početka planirali da ga "zaobilaze"...

A Černobilj su napustili, isto kao i položaje oko Kijeva.

Uz jedan mali problemćić, ne mogu da se dogovore u NATOu ko će prvi krenuti u denacifikaciju Rusije,za razliku od Srbije ili Libije, gdje su se članice prosto utrkivale ko će biti prvi! U kladionicama glupi Poljaci imaju najbolje kvote,a odmah iza njih ste vi,morate samo da maknete onog Srbina Milanovića koji vam je vrhovni komadant!

Наша је заправо несрећа што нити један потенцијални нуклеарни пројектил неће пасти на ово подручје јер нисмо занимљи нити опасни у војном смислу.
А то значи де факто тешку и дугу смрт од радијације.:eek: Најбоље ће проћи они које закачи нуклеарна експлозија, брза смрт.
ako imas izvor vode i dosta hrane koju sam stvaras ljudska vrsta moze preziveti u nuklearnom bunkeru 500+ godina jedino sto bi bilo uzasnih racija na hranu i vodu i strogo bi se vodilo racuna o populaciji neki strucnjaci govore da ne bi bilo potrebno ni 200 godina da nuklearna zime ode a to je najtezi deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back