Rat u Ukrajini (5)

Kakav će biti rezultat pregovora Rusije i Ukrajine?

• Ukrajina će ispuniti sve ruske zahteve.

glasova: 46 42,2%
  • Ukrajina će ispuniti samo neke zahteve.

glasova: 39 35,8%
  • Ukrajina neće ispuniti nijedan zahtev.

glasova: 24 22,0%

• Ukupno glasova
    109
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Још.заплењене техике за народну милицију
i sada ima pozitive u svemu ovome
dobijanje te tehnike ali
To i je trosak , te za majstore , te za farbu i, te za novi logo...etc , etc
sdruge strane i je dobro
jer ce se imati posla za nove radnike i , js ce i nauciti
o raznim bojama kao i kako i na koji nacin praviti i stavljati nove oznake.

Možeš li ti razlikovati HV od avanturista željnih adrenalina? Ono, ja znam da si vjerojatno maloljetan, ali ono, ako želiš sudjelovati u raspravi onda bar moraš baratati osnovnim pojmovima...

A bogami će i Zelensky dobiti spomenike po cijeloj Ukrajini...

A Putin će vjerojatno dobiti neobilježeni grob :kafa:

A može biti i obrnuto...
Putin je u svojoj zemlji dok je ovaj pobegao iz Ukrajine ,ne vidim zasto bi mu dizali bilo kakav spomenik….a i ovako Ukrajina nece da postoji .

Od Ambasade Slovenije u Kijevu zatraženo je da ukloni zastavu zbog sličnosti s Ruskom zastavom !!!

S takvim zahtevom otpravniku poslova Slovenije obratili su se službenici ukrajinske nacionalne garde i policije.
Rekli su da kada se zastava ne vijori na vetru, izgleda kao Ruska trobojnica

Unews202203312_31.jpg

mo

znači njemci nisu htjeli prihvatiti da daju eure i kupuju rublje od centralne banke...ali su prihvatili da daj u eure centralnoj banci koja kupuje rublje...znači iz šupljeg u prazno...
Kada bi Nemci kupovali i placali u rubljama i cena bila izrazena u rubljama bilo bi prostora dizanje kursa ili cena, Putin je objasnio da se NISTA NE MENJA za Evropljane, gas ce placati DOLARIMA Gazprom banci koji onda oni salju u Centralnu baNku od koje dobijaju rublje, ranije su placali Centralnoj banci a banka slala rublje Gazpromu, zaleteo se kepec bez da upotrebi glavu pa sada mora pojesti sve sto je isro.

a šta je to nego plaćanje u evrima koje se pretvara u rublje?
demagogija, eto šta je
i još jedan ruski autogol
Уз мали умни напор схватио би да то није демагогија.

Немачка не би била на штети, купила би рубље за евре и платила. Али је овде у питању да "комшији цркне крава". Наиме куповином и тражљом рубње она би ојачала, а то се не уклапа у планове англосаксонаца да униште Русију.

Дакле, од демагогије нема ни "д".

to se slažem samo nisi bio detaljan, dugoročno je srbija neprijatelj svim državama u okruženju, ali i obrnuto sve države u okruženju su svjesne da je srbija opasnost po mir i zato treba biti oprezan i konstantno pratiti što i kako radite... kad već apostrofiraš Hrvatsku, da nije bilo silnih pritisaka iz europe na nas imali bi vi vizni režim i za tranzit kroz hrvatsku... plus žica, kanali i krokodili na granici...

"Svi"? :hahaha:

To "Svi" ste vi, BiH i eventualno CG (Kosovo je malo iznad vašeg nivoa)...što će reći, sve moj do mojega...

A i vi "Svi" ste malo nehomogena kategorija, pošto neki od vas "svih" malo gledaju i šta im vi radite, pogotovo Bošnjani dobri, koji vas "obožavaju"...

Vaše vreme značaja za Srbiju je prošlo, sUsjede...Vaš značaj je taman toliki koliki si naveo...da ćete, kad mi poljubimo prava doopeta u Evropi i svetu, i ne talasamo previše...vi uvek trpeti "silne pritiske"...i raditi kako vam se kaže.

Ali, ostaje da vam je politika trajno neprijateljska, pa sa takvima ne treba praviti strateške poslove.

Inače, meni bodljikava žica na granici sa Hrvatskom ne smeta. Ne trebate mi ni za ******... :hahaha:

to se slažem samo nisi bio detaljan, dugoročno je srbija neprijatelj svim državama u okruženju, ali i obrnuto sve države u okruženju su svjesne da je srbija opasnost po mir i zato treba biti oprezan i konstantno pratiti što i kako radite... kad već apostrofiraš Hrvatsku, da nije bilo silnih pritisaka iz europe na nas imali bi vi vizni režim i za tranzit kroz hrvatsku... plus žica, kanali i krokodili na granici...
Не сумњам да би имали и логоре за Србе. :D Међутим вас се не пита ништа.

Poslednja izmena:
kako god, pad se neće desiti, sve je dogovoreno...gas nastavlja da teče u evropu
pa , i nije receno da gas nece ici ,
problem je postao akutni sa sankcijama ..
i nacinom i kojom valutom da se i placa za taj gas.
Rusija i je nasla legalan modalitet da njihove pompezne sankcije i prevazidju
ranije sam i stavljao izjavu od one fon pickice , koja i je izjavila glupost veka.
ne moze to Putin da uradi
ne moze da sankcije koje smo uveli on da nas predje.

i kao sto se vid , moze
i lepo i je receno
platite cenu u Rubljama i ide gas k vama
Tko nece , gas i nece dobijati i nema nista za djabe...

revolucionarni dogadjaji su se desili
Rublja postoji {PLATEZNO sredstvo izmedju Evrope , i Rusije.
a za evropu , kupujte RUBLJU i placajte u Rubljama i eno vam banka koja ce i izvrsiti transankcije a Rublja , bit ce onoliko koliko ja ( Putin ) i kazem.

Vrlo interesantno. Te novinske priče o neinformisanosti, ludilu, bolesti, ovome, onome su ionako za nivo trinaestogdišnjaka, mada vidim da tog nivoa dosta na ovom "slavnom" foruu ima...

No, to svakako ne objašnjava, a pogotovo ne opravdava fakat nezadovoljavajući performans ruske vojske. Pri tome ne sumnjam da će ona uraditi ono što se od nje traži, ali je cena očigledno prevelika za današnje standarde.

Ali meni to nema logike, previše rizika za nešto čega ionako imaš u izobilju...

Uzrok ruskog napada je vjerojatno mješavina raznih interesa, možda i taj energetski ima neku manju ulogu, ali nije presudna, ja mislim da je presudna Putinova mitomanija o Ukrajincima kao nepostojećem narodu, ovo sve drugo su sporedni uzroci...

E sad, pitanje je zašto je napao baš sad, a ne prije ili poslije?

Vojnici koji su bili u Černobilu imaju simptome radijacijske bolesti
Zaposlenik ukrajinske agencije za upravljanje tzv. zonama isključenja objavio je kako su neki vojnici prevezeni u posebnu medicinsku ustanovu s akutnom radijacijskom bolešću.
:eek:
Ruska vojska je potpuno retardirana.

ja mislim da je presudna Putinova mitomanija o Ukrajincima kao nepostojećem narodu, ovo sve drugo su sporedni uzroci...
На жалост слична глупа митоманија, колективна психоза, се запатила и код Срба.
Суседи нам углавном не постоје, а код екстра болесних не постоје ни Румуни.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back