Watchman
Buduća legenda
- Poruka
- 42.592
Radarska stanica 36D6. domet 350 km.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Radarska stanica 36D6. domet 350 km.

Није био употребљив ни за припремљену позадину ...Opet je zaboravio daljinski!!![]()
To sa ovim frontom ispred moskve ili?Ja cenim preko 30 000, s civilima se ukrajinske zrtve penju do 90 000 poginulih![]()

Колики треба да си кретен, да овога признајеш за председника?

Beježe Rusi iz Rusije.
Ima ih po Beogradu već dosta. A neki pričaju da će ih prebeći u Srbiji i preko 100.000
Jedni bježe iz Ukrajne, a drugi iz Rusije.
Ludilo.
Beže i jedni i drugi kod nas, verovatno veliki vođa neće objaviti broj ali ovih takozvanih freelensera iz Ukrajine i Rusije je pun Beograd ovih dana. To nisu oni ljudi u Vranju što se deklarišu kao izbeglice, ovo su uglavnom mlađe osobe sa nekom kintom u šteku i sa mobilnim poslovima pa mogu da priušte da iznajme stan ili prespavaju po hostelima. Videćemo biće grabež za privremene "poslovne" vize garantovano ako ovo potraje.Beježe Rusi iz Rusije.
Ima ih po Beogradu već dosta. A neki pričaju da će ih prebeći u Srbiji i preko 100.000
Jedni bježe iz Ukrajne, a drugi iz Rusije.
Ludilo.
Odlično, daj nam sada tih 2109 fotografija... ili je to 347 fotografija, možda 79? Svejedno, daj te fotografije.
Atak na pe derizam, trans i pedofilstvo?

Beže i jedni i drugi kod nas, verovatno veliki vođa neće objaviti broj ali ovih takozvanih freelensera iz Ukrajine i Rusije je pun Beograd ovih dana. To nisu oni ljudi u Vranju što se deklarišu kao izbeglice, ovo su uglavnom mlađe osobe sa nekom kintom u šteku i sa mobilnim poslovima pa mogu da priušte da iznajme stan ili prespavaju po hostelima. Videćemo biće grabež za privremene "poslovne" vize garantovano ako ovo potraje.
Ja cenim preko 30 000, s civilima se ukrajinske zrtve penju do 90 000 poginulih![]()
Nema direktnog konfikta a neće ga ni biti bar ne u SrbijiЗамисли,
упутимо све те Русе и украјинце који се сада стварно МАСОВНО налазе у Београду,
на месопотамије и штајгу доле-ДИРЕКТАН КОНФЛИКТ.
На крају ће наЛОГОДАВАЦ Оливеровог убитства опет да стење пред западним пријатељима док ће Теткин
да чупа косе,
Шоу програм![]()
Замисли,
упутимо све те Русе и украјинце који се сада стварно МАСОВНО налазе у Београду,
на месопотамије и штајгу доле-ДИРЕКТАН КОНФЛИКТ.
На крају ће наЛОГОДАВАЦ Оливеровог убитства опет да стење пред западним пријатељима док ће Теткин
да чупа косе,
Шоу програм![]()
Da, alternativa je Jeljcin i daleko gore. Po nekim drugim zeljama i planovima, Rusija ne bi ni postojala. Put ler nema izbora.Ma beježe Rusi iz Rusije.
Sad je haos u Beogradu sa iznajmljivanjem stanova. Tržište bukti. Beograd, Novi Sad, Niš. Pračaju da će ruskih izbeglica u Srbiju doći preko 100.000 a neki govore da će ih biti i nekoliko stotina hiljada. Ovi trljaju ruke.
Ako je to tačno, ne znam đe će svi ti ljudi.
Imao sam priliku da upoznam neke ruse iz Moskve. Pitam logično što vi bežite iz Moskve? Mislim se pa nije Ukrajna izvršila invaziju na Rusiju... đe se taj rat vodi kad ovaj iz Moskve došao u Beograd, traži stan.
A ja sve ono, harašo, harašo, Putin, Putin. Veliki Putin braća Srbi. Ovamo onamo. On me gleda namrgođeno. Kakav Putin, diktator, tiranin. Napljuva i Putina i režim i sve. Oće i mene da pljuje. Kaže ne može ni platu da primi u Rusiji kamo li šta drugo. Na kraju kaže za ovo što je meni rekao u Rusiji bi zaglavio 10 godina robije.
Imam ja bratski preko mog šuraka stan za tebe za braća ruse povoljna cena 150%. Vračar. City center. Uljudna neka gospoda.. imaju pare.

Tu oko tog spomenika su se baš vitlali do nedavno, kad je krenulo ovo tu im je bila neka linija razdvajanja baš kod Slavianoserbska (ironija života). Sada to kontrolišu Rusi trenutno ali nisu daleko poodmakli.
Beograd je veliki grad. Ako bude potrebno biće još veći, nikakav problem. Ruske kompanije koje se bave gradnjom i trgovinom nekretninama su ovde odavno.Ma beježe Rusi iz Rusije.
Sad je haos u Beogradu sa iznajmljivanjem stanova. Tržište bukti. Beograd, Novi Sad, Niš. Pračaju da će ruskih izbeglica u Srbiju doći preko 100.000 a neki govore da će ih biti i nekoliko stotina hiljada. Ovi trljaju ruke.
Imao sam priliku da upoznam neke ruse iz Moskve. Pitam logično što vi bežite iz Moskve? Mislim se pa nije Ukrajna izvršila invaziju na Rusiju... đe se taj rat vodi kad ovaj iz Moskve došao u Beograd, traži stan.
A ja sve ono, harašo, harašo, Putin, Putin. Veliki Putin braća Srbi. Ovamo onamo. On me gleda namrgođeno. Kakav Putin, diktator, tiranin. Napljuva i Putina i režim i sve. Oće i mene da pljuje. Kaže ne može ni platu da primi u Rusiji kamo li šta drugo. Na kraju kaže za ovo što je meni rekao u Rusiji bi zaglavio 10 godina robije.
Imam ja bratski preko mog šuraka stan za tebe za braća ruse povoljna cena 150%. Vračar. City center. Uljudna neka gospoda.. imaju pare.
Mlađi ljudi u Rusiji generalno mrze Putina, dok sam pričao sa nekima o tome još ranije pre par godina po njihovom opisu to mi je delovalo kao Vučko na steroidima uz malo (mnogo) drastičnije metode sprovođenja javnog reda, mira, slobode mišljenja i demokraCije. Naravno to ne znači ni da je ovaj Zelinski nešto bolji samo je uvijen u oblandu da bi ljudi u Ukrajini mogli lakše da svare priču, kada bude došao kraj rata neće biti toliko voljen i poštovan a može se desiti da prođe i ko Sloba. Uglavnom žao mi je jednih i drugih a po malo i nas ovdeMa beježe Rusi iz Rusije.
Ma beježe Rusi iz Rusije.

Pa da znaš da si u pravu.Beograd je veliki grad. Ako bude potrebno biće još veći, nikakav problem. Ruske kompanije koje se bave gradnjom i trgovinom nekretninama su ovde odavno.