комшија
Stara legenda
- Poruka
- 96.548
9. 4. 22. Трофејни БТР-82А већ деље по русима:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije to nista, ja znam da Rusija ima i mobilne gasne komore.Ukrajinci optužili Ruse za korištenje mobilnih krematorija u Mariupolju i pritom objavili fotografiju iz 2013.g
Gradonačelnik Mariupolja iznio je optužbu da Rusi koriste mobilne krematorije za spaljivanje tijela civila koje su navodno tamo pobili. Te optužbe prenijeli su Ukrajinski mediji, i samim time i ostali Zapadni mediji, koji uglavnom prenose sve što Ukrajinci kažu, bez previše provjeravanja.
Jedan od glavnih izvora ratnih informacija, ukrajinski medij Nexta, objavio je izjavu gradonačelnika uz ovu fotografiju.
Međutim, ubrzo se ustanovilo da se radi o screenshotu videa objavljenog na youtubu 2013 godine. Radi se o mobilnom krematoriju za spaljivanje smeća.
Originalni video iz kojeg je uzeta slika:
https://www.logicno.com/politika/uk...-i-pritom-objavili-fotografiju-iz-2013-g.html
lažu da može samo jednom. glupo glasanje. nema provere. možeš glasati više puta nego što jaguarka ima klonova. samo ponovo otvoriš stranu.
..
Kolko taktičkog natezanja oko Izyuma...
Umjesto da pošalju Hrvate tamo, da riješe problem u dva sata...
Von Paulus se okreće u grobu...
.
Onda "NE" nema sanse, pored ove cetvorice-petorice umobolnih Kroasana...lažu da može samo jednom. glupo glasanje. nema provere. možeš glasati više puta nego što jaguarka ima klonova. samo ponovo otvoriš stranu.
Ma nije vrag?Western journalists filmed the serial number of Tochka-U that exploded at the train station in Kramatorsk. According to it, the ownership of the missile belongs to Ukrainian Armed Forces
Pogledajte prilog 1133870Pogledajte prilog 1133871Pogledajte prilog 1133875
Stisnuo sam DA, ovakav "Ruski svijet" mora umrijeti.
Pogledajte prilog 1133855
Njemacka i nema kancelarku, odnedavno...Зеленски је западним медијима рекао да је „један од лидера ЕУ“ изразио сумњу у тврдње Кијева о Бучи, где је организована провокација, и затражио од украјинских власти да пруже „доказе“.
Он није именовао европског политичара, али је рекао да то није немачка канцеларка.
Ja kontam da je Orban.Njemacka i nema kancelarku, odnedavno...