HEFESTOS 1
Buduća legenda
- Poruka
- 32.067
Чиме си ти условљен?bili su mnogi uslovljeni tom clanskom knjizicom
Неком етиком, видимо- ниси...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Чиме си ти условљен?bili su mnogi uslovljeni tom clanskom knjizicom

Ne znam, ali ne bih rekao...da je Orban, to i ne bi bila neka vijest...Ja kontam da je Orban.
Samo sto mnoge novije nacije negitaju ili izmisljaju istoriju. Ukrajinci su Rusi i to je to. One hoce Rusima da uskrate pravo na te zemlje izmisljajuci neku avoju istoriju i prisvajajuci tudju istoriju.Svaka nacija je izmisljena... Taj proces se ne moze zaustaviti... Samo je razlika u vremenu nastajanja... Mnoge nacije ce tek nastati, neke nestati...
Ukrajninci nisu Rusi kao sto ni Austrijanci nisu Nemci...Samo sto mnoge novije nacije negitaju ili izmisljaju istoriju. Ukrajinci su Rusi i to je to. One hoce Rusima da uskrate pravo na te zemlje izmisljajuci neku avoju istoriju i prisvajajuci tudju istoriju.
Ukrajinski standardni jezik se bazira na govoru centralne Ukrajine uz veštačku ikavizaciju i hiperikavizaciju i još neke ubačene elemente koji ne postoje u izvornom govoru centralne Ukrajine. Ikavizam kao autohtona pojava postoji samo u delu zapadne Ukrajine. I pored toga što je centralno ukrajinski govor unakažen kad je konvertovan u ukrajinski standard taj standard je i dalje bliži ruskom jeziku nego govorima zapadne Ukrajine.Nisam siguran baš da je to tačno. Na prostoru današnje Ukrajine je bilo više slovenskih plemena i pre nego što su se Rusi konstituisali kao narod, a do relativno skoro bili su poznati u zapisima kao Ruteni. Jezički se isto dosta razlikuju, kao i po pismu. Ekvivalent je možda odnos srpskog i bugarskog jezika.
Tačno je da dele istoriju sa Rusima i veliki deo porekla, ali ako nisu bili deo procesa stvaranja ruske nacije i ako nikada nisu u velikoj meri gajili rusku svest onda je o ruskom poreklu Ukrajinaca bespotrebno govoriti.
Austrijanci kazu - bez ruskog gasa slijedi - katastrofa ekonomije...Руска енергија или 40000 отказа. Оде Њемачка у …
![]()
Nema Rusija pažnje prema nikome od otprilike dana 3 ovog rata. Što još može, atomska, bojni otrovi?Neće umrijeti Ruski svijet ali hoće nacistički ološi koje tamane u Ukrajini.
Uskoro i to vrlo uskoro neće više biti pažnje ni prema kakvom otporu ukrajinske vojske, kad se zatvori kotao u Donbasu krenuće se na Istok bez milosti.
Tek će da gore i nebo i zemlja i teško onom ko se nađe ispred ruskog nišana.
Vidjeli smo to kroz bezbroj primjera u istoriji ali izgleda da pamćenja nekih blijede i da će prisjećanje biti bolno.
Nemci Austrijance zovu " Ciganima "Ukrajninci nisu Rusi kao sto ni Austrijanci nisu Nemci...

Kad te totalitarist "oslobodi" od drugog totalitarizmaa.Hvala. Dakle oslobodioci od nacizma i zločina.
Na koliko se mora za konačnu pobjedu.A na koliko foruma i sajtova ratuješ za Ukrajinu?

Jesi li bio u isto vrijeme i u Istočnoj Njemačkoj?Наравно да сам био.
Već sam se zahvalio, ali evo još jednom. Hvala.Kad te totalitarist "oslobodi" od drugog totalitarizmaa.![]()
Da nema pažnje broj civilnih žrtava bi se mjerio desetinama hiljada i Ukrajina bi bila zemlja mrtvih.Nema Rusija pažnje prema nikome od otprilike dana 3 ovog rata. Što još može, atomska, bojni otrovi?
Све то што си рекао је доказано озбиљним научним радовима, који су у струци познати.Ukrajinski standardni jezik se bazira na govoru centralne Ukrajine uz veštačku ikavizaciju i hiperikavizaciju i još neke elemente koji ne postoje u izvornom govoru centralne Ukrajine. Ikavizam kao autohtona pojava postoji samo u delu zapadne Ukrajine. I pored toga što je centralno ukrajinski govor unakažen kad je konvertovan u ukrajinski standard taj standard je i dalje bliži ruskom jeziku nego govorima zapadne Ukrajine.

I šta kažu tvoji rasisti i nacisti, kako im ide tamo?8. 4. 22. Припадници пука АЗОВ поделили су сјајан снимак како су уништили опрему окупатора на једној од улица Мариупоља:
Evo i ja....čudan osjećaj...ja i Vučić na istoj strani.Stisnuo sam DA, ovakav "Ruski svijet" mora umrijeti.
Pogledajte prilog 1133855
A kao ne mjeri se već, probudi se iz bajke na Rossia1.Da nema pažnje broj civilnih žrtava bi se mjerio desetinama hiljada i Ukrajina bi bila zemlja mrtvih.
Očigledno je da lažeš a zašto lažeš nije više ni važno.
Pa ne mjeri, osim u vašim bolesnim ustaškimA kao ne mjeri se već, probudi se iz bajke na Rossia1.