Rat u Ukrajini (5)

Kakav će biti rezultat pregovora Rusije i Ukrajine?

• Ukrajina će ispuniti sve ruske zahteve.

glasova: 46 42,2%
  • Ukrajina će ispuniti samo neke zahteve.

glasova: 39 35,8%
  • Ukrajina neće ispuniti nijedan zahtev.

glasova: 24 22,0%

• Ukupno glasova
    109
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa ja sam uvjeren da je Putin zamislio isto napraviti s Ukrajinom, porušiti, reći im kako ih je ubijao iz ljubavi i za njihovo dobro, i izgraditi novu podguznu muvu.
Ali gdje se zaebao. Ukrajinci nisu raspali primitivni Čečeni: Ukrajinci su osjetili dašak zapadne civilizacije, a ko to jednom osjeti, povratak u mračnu rusku špilju je nemoguć. Zato su i sve države profitirale koje su se izvukle iz ruskog zagrljaja.
A raspalim Čečenima je, naravno, bilo dovoljno izgraditi džamiju pa da budu Putinovi rektalni speleolozi.
Raspali primitivni Ceceni,izgovori ti u dahu....Fasizam za udzbenike........da li si ti svestan koliko si bolestan,koliko si ti otrovan....zalim te covece......iako si Hrvat zao mi te.

Pa ja sam uvjeren da je Putin zamislio isto napraviti s Ukrajinom, porušiti, reći im kako ih je ubijao iz ljubavi i za njihovo dobro, i izgraditi novu podguznu muvu.
Ali gdje se zaebao. Ukrajinci nisu raspali primitivni Čečeni: Ukrajinci su osjetili dašak zapadne civilizacije, a ko to jednom osjeti, povratak u mračnu rusku špilju je nemoguć. Zato su i sve države profitirale koje su se izvukle iz ruskog zagrljaja.
A raspalim Čečenima je, naravno, bilo dovoljno izgraditi džamiju pa da budu Putinovi rektalni speleolozi.
Ne znam o kakvom doticaju zapadnih blagodeti Ukrajine/Ukrajinaca pričaš. Od raspada SSSR-a Ukrajina propada ekonomski. U zadnjih 30 godina Ukrajina ima niži i znatno niži životni standard od Rusije i Belorusije, a u SSSR-u je bila razvijenija i imala je viši standard od Rusije/Belorusije. Ukrajina uz Moldaviju već dugo ima najniži životni standard u Evropi, gori čak i od Albanije. Milioni Ukrajinki je išlo i dalje ide u prostituisanje van Ukrajine u zadnjih 30 godina, bilo ih je i u Srbiji.

Da li su saveznici (SAD, Britanija, Kanada, Australija...) i SSSR bili agresori u Nemačkoj 1945. godine?
Nisu 45....bili su oslobodioci.......međutim već nakon oslobođenja jedni iz te alijanse žele demokratske izbore u Njemačkoj a drugi totalitarizam i jednopartijski sustav.
Evo sad pitanje za tebe....ovi koji su oslobodili Njemce od totalitarnog nacizma i želili mu nametnuti jednopartijski sustav jesu li bili i dalje u ulozi oslobodioca ili su postali okupatori obzirom da nisu narodu dali pravo izbora?
P.S.
Kakve veze ovo ima sa Ukrajinom?

Прва фаза денацификације Украјине биће завршена за месец дана, изјавио је посланик Државне думе из Јединствене Русије Виктор Водолацки. Тада ће територије ЛНР и ДНР постати потпуно слободне од нациста.
У другој и трећој етапи биће створене власти на ослобођеним украјинским територијама које ће почети да раде са становништвом. Народни посланик је рекао да ће за решавање ових проблема бити потребно годину дана.

https://t.me/istocni_front/4839
А шта ће бити с осталим Русима у Украјини?
Да моле Бога да преживе после свега?
Изгледа су Путин и екипа неспособни прилично.

"Jer Lada Niva je bolja od Tesle"
Screenshot_20220409-140631_Telegram.jpg

Kako god okreneš, kanta je kanta!!
🤣🤣🤣

Nisu 45....bili su oslobodioci.......međutim već nakon oslobođenja jedni iz te alijanse žele demokratske izbore u Njemačkoj a drugi totalitarizam i jednopartijski sustav.
Evo sad pitanje za tebe....ovi koji su oslobodili Njemce od totalitarnog nacizma i želili mu nametnuti jednopartijski sustav jesu li bili i dalje u ulozi oslobodioca ili su postali okupatori obzirom da nisu narodu dali pravo izbora?
P.S.
Kakve veze ovo ima sa Ukrajinom?
Мало бајковито то доживљаваш.Савезници су поразили и окупирали Немачку и поделили је између себе.На својој окупираној територији су увели сопствене прописе. У том послу се немачки народ није ништа питао.

Ukrajina je bila ruska Krajina tj. granica prema katoličkim Poljacima i muslimanskim Tatarima i Turcima. Ukrajinci su zapravo ruski Krajišnici.
Tacno tako, jos za vreme Cara Dusana su postojali Krajisnici samo sto su to tada bili pojedinci koji su “vladali” pogranicnim predelima i krajisnik je manje vise bila neka vrsta pozicije ili titule (ne mogu se setiti tacne reci na srpskom).

Мало бајковито то доживљаваш.Савезници су поразили и окупирали Немачку и поделили је између себе.На својој окупираној територији су увели сопствене прописе. У том послу се немачки народ није ништа питао.
Pogledaš te okupiranopodjeljene teritoirije samo 15 god kasnije i jasno je tko se osjećao slobodnim a tko opkoljen žicom i zidovima.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back