Mej bregami
Buduća legenda
- Poruka
- 45.340
Bolesnik najbolje izgleda malo prije smrti.ruska burza na razini 22.02. ...dva dana prije specijale a rublja...
USDRUB 81.5000 -0.2500 -0.31% 5.98% Apr/06
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bolesnik najbolje izgleda malo prije smrti.ruska burza na razini 22.02. ...dva dana prije specijale a rublja...
USDRUB 81.5000 -0.2500 -0.31% 5.98% Apr/06
eno onaj klavirski kepec iz kijeva izgubio 30% teritorije za samo mesec dana odnosno velicinu uk a to mora da je novi rekordTa budala je rasturio armiju botoksiranog kepeca a nije jos ni poslao vojsku, sta to govori o botoksiranom kepecu.![]()
Misliš na navodno jedinstvo unutar NATO?Bolesnik najbolje izgleda malo prije smrti.
Laž je da je njihovo formiranje provocirano zločinima četnika, zato sam dodatno pojasnio izbrisavši reč "laž" i stavivši "Crna legija" koja je formirana u maju '42 a nazvana po crnoj uniformi koja je šivena i Sarajevu, njeni priipadnici su bili Muslimani i Hrvati i činili su zverstva po ist bosni (valjda ti je poznat zločin u Starom Brodu)Provjeri kad je osnovana i kad, su bili četnički zločini
Na Cetinju demonstracije protiv Ruske invazije: Bosna 1992., Ukrajina 2022.
VIJESTI Autor:Alen Altoka05. apr. 202221:21
Podijeli:
Izvor: cetinjskilist![]()
Cetinjani svakodnevno demonstriraju protiv ruske invazije na Ukrajinu.
“Četrdeset prvoga dana rata u Ukrajini, građani i građanke Cetinja su ponovnim okupljanjem dali podršku herojskom ukrajinskom narodu u borbi za slobodu.
Današnje glavne poruke s transparenata bile su: „Putin = Hitler” i „Lukašenko = Musolini””, saopštili su organizatori.
Minutom ćutanja i novom prefarbanom pločom na Trgu Kralja Nikole I odali su počast svim stradalima u ratu.
Pred zgradom bivšeg Ruskoga poslanstva na Cetinju puštena je ukrajinska himna, koju su okupljeni građani pozdravili aplauzom.
Sve do prekida rata skupovi podrške biće organizovani svaki dan u 17.30h ispred Dvorca kralja Nikole na Cetinju.
Никакво огорчење, нити сам писао да су сви Хрвати усташе.Kada su ti svi Hrvati ustaše što si onda tako ogorčen jer su ustaše?
Vjeruj šta hoćeš.kad bi ti dokazao do zadnjeg detalja opet bi isto pričao.Lažje da je njiovo formiranje provocirano zločinima četnika, zato sam dodatno pojanio izbrisavši reč "laž" i stavivši "Crna legija" koja aje formirana u maju '42 a nazvana po crnoj uniformi koja je šivena i Sarajevu, njeni priipadnici su bili Muslimani i Hrvati i činili su zverstva po ist bosni (valjda ti je poznat zločin u Starom Brodu)
Ти си јасно показао да си за усташе и њима слични.Ja uvjek protiv agresora i kremljskih balvana![]()
i meni dosta toga smrdi da su rusi pristali da relaksiraju kijev u zamenu za istok i jugo istok ali to bi bilo katastrofalno da se mene pita sto se tice mariupulja ja sam dao procene da ce im trebati oko mesec dana da ga totalno ociste kad su ga totalno okruzili sto znaci da za svoje procene imam jos 2 nedelje fore sve iznad toga smatracu da je negde malo zapeloСве у свему гураво да не може гуравије.Дан 42
Зеленски пенис клавир изјавио СВЕСНИ СМО ДА СУ РУСИ ЈАЧИ И ДА ИМАЈУ ВИШЕ ТЕХНОЛОГИЈЕ.
Занимљиво лик је стварно краљ.
Мало са фронта:
Јуче било активно поприлично, имам једну сумњу и чекам да видим, некакав одјећај да је испод стола договорено да се Руси повуку и смање притисак на Кијев а Украјинци да се повуклу из Донбаса, чекам да видим има ли ту нешто мада треба узети у обзир да постоје украјинске фракције које ће се борити до краја поготово Украјинци који су рођени у Донбасу али ће отпор бити мањи.Ако не буде тако онда можемо комотно закључити да су преговори тотално пропали и да је ова фаза отворени фајт док се нешто драстично не промјени на фронту.
5. априла настављају се сукоби у Рубижну и код Северодоњецка;
Руске снаге су 5. априла заузеле село Бражкивка јужно од Изјума;
Украјинске трупе дигле су у ваздух резервоар са хлороводоничном киселином у радионици фабрике Зарја која се повлачила на периферији Рубижна;
У Мариупољу се 5. априла предало 267 украјинских војника 501 одвојеног батаљона маринаца Морнарице Украјине. Више од 30 војника Оружаних снага Украјине предало се и у кругу вртића 91 на Левој обали;
Штаб Територијалне одбране ДНР тврдио је да је у ДНР ослобођено 139 градова и насеља. Борбе се настављају у Маринки, Новомихајловки и Мариупољу
4. априла, Народна милиција ЛНР преузела је контролу над депоом града Попаснаја;
Армија ДНР, уз подршку Оружаних снага Руске Федерације, преузела је контролу над Новобахмутовком и стигла до пута Константиновка-Авдијевка;
Борбе се настављају северозападно од Угледара.
stare kante koje nemaju ni ero znaci rusi polupali vecinu ukropske tehnike i one slicice sto si stavljao je zapravo ukropska tehnika eto vidis kako je lepo kad priznas5. 4. 22. Чешка је Украјини обезбедила тешка оклопна возила и тенкове Т-72:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Moraju do 9 maja nešto pokazati tako da očekujem da ce silno udariti na Donbas nadam se da ce isto proci kao i u Kijevu.Rusima je propao plan A
Sad se pregrupisu i smisljaju sta ce dalje
Zvonimir Vučković.Bilo je i pionirskih i omladinskih organizacija za SFRJ.
i vi ste verovali da mozete dobiti rat u bosni na kraju ste dobili traktorijadu iz posavine a sledece godine i iz sredisnje bosne
Где су ти докази? Пропаганда нису докази.Vjeruj šta hoćeš.kad bi ti dokazao do zadnjeg detalja opet bi isto pričao.
30% ukrajine pod ruskom kontrolom za mesec dana stvarno zvuci kao propali planRusima je propao plan A
DemilitarizacijaRusima je propao plan A
Vau, a 7 Srba generala u NDH?Zvonimir Vučković.
Ukrajinci, gradsku upravuНиси одговорио ко гађа центар Доњецка са Точка ракетама?
Ide li, koliko je Ukrajine demilitarizirano?Demilitarizacija
Denacifikacija
Zaštita Donbasa
Plan A ide sasvim dobro.