Rat u Ukrajini (40)

Da li je blizu mirovni sporazum kojim bi se okončao rat?

• DA

glasova: 5 11,9%
  • NE

glasova: 37 88,1%

• Ukupno glasova
    42
Rusija svakim novim danom rata gubi djelic svoje buducnosti, dok trpi ogromne ljudske i materijalne gubitke nemocna da osvoji neko vece naselje evo ima skoro vec dvije godine dok im Ukrajinci u pozadini unistavaju temelje ekonomije i vitalnu infrastrukturu.

I ne, Pokrovsk jos nije osvojen, iako vec pola godine tvrdite isto.I ako nekad u sljedecoj godini padne, to opet nece znaciti raspad ukrajinske obrane, nego samo nastavak ruske agonije.
Da treba da verujemo tebi koji danima trkeljises a na zvanicnoj ukr radi hahaha,

Rusija svakim novim danom rata gubi djelic svoje buducnosti, dok trpi ogromne ljudske i materijalne gubitke nemocna da osvoji neko vece naselje evo ima skoro vec dvije godine dok im Ukrajinci u pozadini unistavaju temelje ekonomije i vitalnu infrastrukturu.

I ne, Pokrovsk jos nije osvojen, iako vec pola godine tvrdite isto.I ako nekad u sljedecoj godini padne, to opet nece znaciti raspad ukrajinske obrane, nego samo nastavak ruske agonije.

Kad vas pitam kako su moguce ovolike zrtve na ukr strani onda dobijaamo odgovor da Rusi brzo napreduju i kupe žrtve.

Pa molim da mi date tačan odgovor

Jesu Rusi godinu dana zaglavljeni u blatu ukraine
ili
Rusi brzo napreduju

559231847_3135255356643492_6774323202848471511_n.jpg

4 ruska zločinca osuđena zbog ubojstva i mučenja
Ovo ne bi bila nikakva vijest da nisi ubili Amerikanca, dakle državljana NATO države koji je kvalitetni alkoholizam našao u Donbasu boreći se protiv ukrajinskih nacista :ok:
Molim lijepo da se zavede kao likvidiran državljan države članice NATO pakta

Americki kremljofilski redneck skupo platio pogresnu procenu.

🇷🇺⚔️🇺🇦Руска војска је подигла заставе у центру Северска и пробија се ка западу!

- Руске трупе су пробиле одбрану украјинских оружаних снага у центру града, заузеле непријатељска упоришта у зградама централног округа и сада почињу да јуришају на западни део.

- У центру града, изнад школе, наши борци су подигли руску заставу и барјак Платовског пука.

IMG_20251208_172338_943.jpg
IMG_20251208_172332_335.jpg

🤡Зе : Заједно са лидерима Британије, Француске и Немачке, морамо данас донети важне одлуке;

🍺Мерц: Скептични смо према неким детаљима у америчком предлогу за мирно решење;

🐸Макрон: Руска економија почиње да пати, посебно након наших најновијих санкција

☕Стармер: Украјинско питање је украјинска ствар

🪵🍯💩🐝

Скај њуз: Мерц и Макрон су напустили резиденцију британског премијера, где су се састали са Стармером и Зеленским.

Сва четворица су одбила да одговоре на питања новинара

https://t.me/s/ZeRada1

Britanski povjesničar: U ratu ne bismo izdržali dulje od 10 dana

https://www.index.hr/vijesti/clanak...u-od-10-dana-ostali-bez-municije/2738333.aspx

I oni bi da ratuju protiv Rusiije hahahah

Britanija proizvodi i lopate visestruke namene:

inside:800x0.webp

Corrosion free, long lasting
UV stabilised and impact resistant.

Laksa ima domet i do 20 metara, a sa ugradjenim krilcima i stabilizatorima utrenirani vojnik moze da je rokne i dalje.
Pogodna je i za borbe izbliza, prsa u prsa.
Duza je za domete 2 do 10 metara, nema verzije sa krilcima, ali ce verzija sa kanapcetom moci da se vrati i upotrebi ponovo.

Naravno da je smjesan. To su oni isti "povjesnicari" koji su tvrdili da ce Rusi pregaziti Ukrajinu za par dana.
A regular in the 11th Hussars, Antony Beevor served in Germany and England. He has had a number of books published and his book Stalingrad was awarded the Samuel Johnson Prize, the Wolfson History Prize and the Hawthornden Prize. Among the many prestigious posts he holds, he is a fellow of the Royal Society of Literature

Nadji mi gde on, konkretno, tvrdi da ce Rusi pregaziti Ukrajinu za par dana. U suprotnom, lazes. I...on je za tebe Sir Antony.

Neznalice.

A regular in the 11th Hussars, Antony Beevor served in Germany and England. He has had a number of books published and his book Stalingrad was awarded the Samuel Johnson Prize, the Wolfson History Prize and the Hawthornden Prize. Among the many prestigious posts he holds, he is a fellow of the Royal Society of Literature

Nadji mi gde on, konkretno, tvrdi da ce Rusi pregaziti Ukrajinu za par dana. U suprotnom, lazes. I...on je za tebe Sir Antony.

Neznalice.
Ne kazem da je on to izjavio, nego likovi poput njega. Radi se samo o njegovom misljnju koje nema nikavu tezinu.

Mislim, mogu i ja sad naci makar tri povjesnichara koji tvrde da Rusija konvecionalno nema nikakve sanse protiv Ukrajine i ujedinjene Europe, da ne kazem NATO-a. Pa sta sad?

Ne kazem da je on to izjavio, nego likovi poput njega. Radi se samo o njegovom misljnju koje nema nikavu tezinu.

Mislim, mogu i ja sad naci makar tri povjesnichara koji tvrde da Rusija konvecionalno nema nikakve sanse protiv Ukrajine i ujedinjene Europe, da ne kazem NATO-a. Pa sta sad?
Nista. Nadji mi tri "povjesnicara" , ali istog renomea kakav ima Sir Antony Beevor.

Njegovo misljenje nema tezinu, ali tvoje ima...vec rekoh, urnebesno

Back