Karadjordje
Iskusan
- Poruka
- 6.645
Posra se ovaj Cirkin na kompletnu Krstinu putleroguziju sa podsecanjem na ambiciozna ocekivanja prva tri dana SVO.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Posra se ovaj Cirkin na kompletnu Krstinu putleroguziju sa podsecanjem na ambiciozna ocekivanja prva tri dana SVO.
Verovatno se sa setom secas tih slavnih dana, nevazno je znanje engleskog, ruski general je to izjavio.Zbiljas ne zna engleski pa postavlja isto sranje sto i ovaj picingx, a i ti se napalio na bivseg djenerala izgleda![]()
Verovatno se sa setom secas tih slavnih dana, nevazno je znanje engleskog, ruski general je to izjavio.
Bili su to slavni dani, kurcio se Putko i putleristi.
Nista sad, trodnevni snovi gorka proslost.Bivsi ruski da.
Evo izjavio je i americki koji je u to vreme bio u sluzbi. Sta sad?
Nista sad, trodnevni snovi gorka proslost.
Bili su to slavni dani, kurcio se Putko i putleristi.
Rekoh vec da sam i ja tako mislio onomad ali se nisam tome radovao kao Krstini putleristi i nisam kasnije bolovao zbog neostvarenih ambicija.Bivsi ruski da.
Evo izjavio je i americki koji je u to vreme bio u sluzbi. Sta sad?
Rekoh vec da sam i ja tako mislio onomad ali se nisam tome radovao kao Krstini putleristi i nisam kasnije bolovao zbog neostvarenih ambicija.
Hajde reci pa da ih i ja zezam 
Bilo je je i do ujutru, ne mislis valjda da obracam paznju na svaku upisanu rec ovde, trodnevnu prognozu dao je Lukasenko pocni od njega.Koji tacno? Koji je to od njih rekao da je gotovo za 3 dana?Hajde reci pa da ih i ja zezam
![]()
Bilo je je i do ujutru, ne mislis valjda da obracam paznju na svaku upisanu rec ovde, trodnevnu prognozu dao je Lukasenko pocni od njega.
Mislis da cu cu vracati i traziti napaljene idiote koji se radovali? Zaebo si se.Lukasenko nije na krsti niti Belorusija ratuje, njegove prognoze kao i od americkog generala.
A ako ih je vec toliko bilo ovde kao sto tvrdis, zasto je tako tesko naci 2-3 citata?
Ti meni generale ja tebi serdare. Nisu Srbi ni u sta usli vec im je to odredio bolesnik Sloba koji je na moguce bombardovanje rekao" Pa sta , bombardovace dva-tri dana i proci ce" Raspolozenje i slavlje nakon Kumanova meni nije licilo na trijumf za tebe ne znam.
Mislis da cu cu vracati i traziti napaljene idiote koji se radovali? Zaebo si se.
Ti meni generale ja tebi serdare. Nisu Srbi ni u sta usli vec im je to odredio bolesnik Sloba koji je na moguce bombardovanje rekao" Pa sta , bombardovace dva-tri dana i proci ce" Raspolozenje i slavlje nakon Kumanova meni nije licilo na trijumf za tebe ne znam.
Ti znas sta sam mislio a ne znas sta je lenjingradski ulicar i njegovi guzoljubi pricali jako, jako glasno.Neces jer ih nema, ali najlakse je tvrditi nesto bez dokaza.
Mislio si i ti i slicni tebi kako ce Ukrajina sve to da povrati u roku od 48 sati a sad se radujete kad se pogodi po koji tanker nafte ili rafinerija...nadje se uteha i u tome sto Rusi "sporo" napreduju.![]()
2-3 citata?? Ima cela tema sa naslovom "Gde je zapelo..." postavljena samo šest dana po otpočinjanju agresije: https://forum.krstarica.com/threads/gde-je-zapelo-u-sukobu-rusije-i-ukrajine.945980/Lukasenko nije na krsti niti Belorusija ratuje, njegove prognoze kao i od americkog generala.
A ako ih je vec toliko bilo ovde kao sto tvrdis, zasto je tako tesko naci 2-3 citata?
A gde je sad taj ruski sistem S400 kome "ne može ni ptica da proleti"?Opasan vojni objekat
Bravo za Ukro teroriste![]()