LakicevicB
Veoma poznat
- Poruka
- 14.140
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Po mom mišljenju, najispravnija podjela je na pravedne i nepravedne ratove, i da ovo nije SVO, siguran sam da bi ovaj bio u prvoj skupini. Nema veće svetosti od borbe protiv zla koje je hodžalijska vlada nekada nanijela svom stanovništvu umjesto pokušaja političkog smirivanja i rješavanja nesporazuma.
Po mom mišljenju, najispravnija podjela je na pravedne i nepravedne ratove, i da ovo nije SVO, siguran sam da bi ovaj bio u prvoj skupini. Nema veće svetosti od borbe protiv zla koje je hodžalijska vlada nekada nanijela svom stanovništvu umjesto pokušaja političkog smirivanja i rješavanja nesporazuma.
Nije bitno na čijoj je tko strani, već činjenice s terena. Trodnevna operacija (iz prijetnji) zapela je u blatu Donbasa. Lisabon i Berlin danas su mitski izrazi.Ja sam sto posto pro ukrajinski, ali nemojmo da se zavaravamo. Na ovaj ili onaj nacin Rusija resava posao, gubici su im skandalozni, ali resavaju. Na isti nacin dosli bi i do Lisabona, najverovatnije.
Vidiš da je čovjek nasjeo na ruske mitove i da nije imao pojma o čemu priča… Tijek trodnevnog blitzkriega to dokazuje
Još malo soli na rane ustaške
![]()
Izjede se ti od muke.Zašto je proruskim forumašima teško priznati da Rusi nisu ono što su mislili prije početka trodnevnog blitzkriega 22. veljače 2022.
Odnosno, nakon 25. veljače 2022. i protoka tri famozna dana koji su se spominjali u prijetnjama, dok se mit nije urušio.
Patiš patiš, Ukri samo gube gradove, nema ti utjehe za to.
![]()
Pa, to je otprilike jedini argument koji imam a i koji to moze biti vazniji od toga? Ako se ne drzimo medjunarodnog prava i teritorijalnog integriteta, ako ne osudimo separatizam, oruzanu pobunu, terorizam, sta nam je temelj svega?
Ko tebe pusti iz kaveza?Ja sam za tebe Hrvatina teški jer sam Hrvatski branitelj. Ali ja mogu, za razliku od tebe napisati puno bolji političko analitički tekst o razlozima sukoba Ukrajinaca i Rusa, kao što to ovdje i činim. Recimo da pročitaš moje pisanje u zadnjih sat vremena ovdje. Zato - jebi se ti i tvoji protivnici uštaše.
Ko drži čije teritorije, Ukri ruske ili Rusi ukrajinske?Vidiš da je čovjek nasjeo na ruske mitove i da nije imao pojma o čemu priča… Tijek trodnevnog blitzkriega to dokazuje![]()
Činjenica na terenuNije bitno na čijoj je tko strani, već činjenice s terena. Trodnevna operacija (iz prijetnji) zapela je u blatu Donbasa. Lisabon i Berlin danas su mitski izrazi.
A ruske prijetnje da će svatko tko pomogne Ukrajini prijeći crvenu liniju, postati legitiman cilj i biti kažnjen, ostale su samo floskule, jer nema drzave EU-a koja nije pomogla Ukrajini… čak i Srbija, i to u streljivu.

.Iz teksta rezolucije
„Zahtijeva se da Ruska Federacija osigura hitan, siguran i bezuvjetan povratak sve ukrajinske djece koja su prisilno premještena ili deportirana“ te se poziva Moskva da prekine svaku daljnju praksu deportacije, odvajanja od obitelji, promjene državljanstva, posvojenja ili smještaja u udomiteljske obitelji i indoktrinacije."
Okej, nisu ukradena nego prisilno deportirana, sada si okej s tom jezičnom finesom?
Nije bitno na čijoj je tko strani, već činjenice s terena. Trodnevna operacija (iz prijetnji) zapela je u blatu Donbasa. Lisabon i Berlin danas su mitski izrazi.
A ruske prijetnje da će svatko tko pomogne Ukrajini prijeći crvenu liniju, postati legitiman cilj i biti kažnjen, ostale su samo floskule, jer nema drzave EU-a koja nije pomogla Ukrajini… čak i Srbija, i to u streljivu.
Koja je to godina?
![]()
Nedosanjana godina za vas kremljofile. Rusi danas ne kontrolisu ni 30% teritorije u porednjenu sa onom sa koje su najureni oko Kijeva, Harkiva i Hersona.
Sve to sto vidis obojeno u zutu boju pre ili kasnije pjevace ponosno Kaljinku.Za pocetak vec su ostali I ne skaceu ko majmuni na ono "ko ne skace taj je moskalj"
...a molit će i od sada pa nadalje, nikad neće biti svoj niti ponosni narod. Narednih 50 godina Ukrajina će biti zemlja jada i suza, puni osjećaja krivnje...
Zašto je proruskim forumašima teško priznati da Rusi nisu ono što su mislili prije početka trodnevnog blitzkriega 22. veljače 2022.
Odnosno, nakon 25. veljače 2022. i protoka tri famozna dana koji su se spominjali u prijetnjama, dok se mit nije urušio.
Naziv rat ili specijalna vojna operacija je potpuno nebitan jer su sredstva ista, ali je cilj drugačiji. Ruska teška bomba boli jednako bez obzira kako se taj rat zove.
A što se tiče pravednosti tog rata Rusa protiv Ukrajinaca, vrijedi citirati (parafrazirati) američkog neovisnog vojnog analitičara: „Nije važno što Ukrajina misli o pravednosti svoje borbe za članstvo u NATO-u, već je važno što Rusija misli o tome kako bi to članstvo utjecalo na Rusiju i osjećaj sigurnosti ruskog naroda kada NATO nož dođe blizu ruskog trbuha.“ Naravno da se Ukrjinski narod nije pitao kako bi se Rusi osjećali kad bi vojna sila NATO-a došla u Ukrajinu, tik uz rusku granicu...zato će sad kad gube rat i svoju državu dobiti naknadnu pamet i mudrost, ali sad im je kasno. Sad su razjebani kao država samo tako. Molili su za milostinju cijelo vrijeme do sada (oružje, hrana, budžet) a molit će i od sada pa nadalje, nikad neće biti svoj niti ponosni narod. Narednih 50 godina Ukrajina će biti zemlja jada i suza, puni osjećaja krivnje zašto su dopustili da ih NATO posvađa sa bratskim narodom Rusije i uvuče u suludi rat kojeg je Rusija morala pokrenuti jer je to bilo pitanje dostojanstva i sigurnosti.