Petar_Petrovic
Elita
- Poruka
- 16.535
Gromada koja je izgubila barem 20% svoje drzave.S time da je Zelenskij gromada, a Trovač moralna ništarija.
Zato i jest kepec
Dok je kepec uvecao svoju drzavu za povrsinu Krima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gromada koja je izgubila barem 20% svoje drzave.S time da je Zelenskij gromada, a Trovač moralna ništarija.
Zato i jest kepec
Спретан изирајдер, к'о наш Бајкер...Минут хумора од чеченских специјалаца.
Па, ово јесте. Мем.
Lako je tako.Ovo nije zdravo biciklom, a kamoli autom s prikolicom.
79k, od toga 5k Hrvata.Денафикација у току - од 79.000 нациста из Мариуопоља остало 0
![]()
zelenski je kurton realno , ajde ajde priznaj i sebi i nama ovde da i ti tako mislis, nemoj se stidetiS time da je Zelenskij gromada, a Trovač moralna ništarija.
Zato i jest kepec
da li ste vi kolektivno retardirani ? Ti si prvi prekrsio ugovor onog casa kada si mojim kompanijama nametnuno sankcije i zarobio devizne rezerve.Od tog casa ja kao ostecena strana imam puno pravo da smatram da si ti raskinuo ugovor.Moja je dobra volja da li cu ti u opste u buduce prodavati gas,ti se tu vise nista ne pitas
i bre sto si ti tu nekiI jesi li sam zaključio da ne znaš dfa računaš? Stotine kilometara pa ti frka i na prste?
samo sto to nije nas bajker nego hrvatijansko usraski koji se predstvalja kao srbinСпретан изирајдер, к'о наш Бајкер...![]()
Da je napisao sklerodermicar Bajden pa i nekako,ali Zelenski gromada....zelenski je kurton realno , ajde ajde priznaj i sebi i nama ovde da i ti tako mislis, nemoj se stideti![]()
A cije pa to staju?
Pa? Koliko si ti svoje države izgubio, kakv je to kriterijGromada koja je izgubila barem 20% svoje drzave.
ne nisu nego stavljanje sankcija na kompanije sa kojim poslujes samim time ti si taj koji je prekrsio dogovorPrvo i najgrublje krsenje ugovora je jednostrani napad na suverenu europsku drzavu, sve ostalo su posljedice
Prvo i najgrublje krsenje ugovora je jednostrani napad na suverenu europsku drzavu, sve ostalo su posljedice
Pa bome je, dečko komedijaš, a muda veća od svih forumaša zajedno, uključivši JevropuDa je napisao sklerodermicar Bajden pa i nekako,ali Zelenski gromada....![]()
druze, to je specijalna operacija, nije napad, nemoj da brkas termine, pravo kao disciplina se bazira na konciznoj terminologijiPrvo i najgrublje krsenje ugovora je jednostrani napad na suverenu europsku drzavu, sve ostalo su posljedice
Pa jel Gazprom pod sankcijama?ne nisu nego stavljanje sankcija na kompanije sa kojim poslujes samim time ti si taj koji je prekrsio dogovor
Tako je,da li ste vi kolektivno retardirani ? Ti si prvi prekrsio ugovor onog casa kada si mojim kompanijama nametnuno sankcije i zarobio devizne rezerve.Od tog casa ja kao ostecena strana imam puno pravo da smatram da si ti raskinuo ugovor.Moja je dobra volja da li cu ti u opste u buduce prodavati gas,ti se tu vise nista ne pitas
Za razliku od srba koji su prošli loss po pitanju plaćanja ratne štete, rusi se neće izvući, oni će morati platiti ukrakini ratnu štetu do posljednjeg centa, a to će biti minimalno trilijun dolara... S obzirom da im posao baš i ne cvjeta, rusi će ukrajini biti dužni plaćati ratnu štetu do kraja svijetaMnogo ih je zaspalo vrlo dubokim snom. Ukri kažu 17k. Dodaj još 50k ranjenih, i Putin mora isplatiti cca 3 milijarde dolara obiteljima. Okej, prepolovi: billion i po. Nema on te pare
Koje moje drzave?Pa? Koliko si ti svoje države izgubio, kakv je to kriterij
Trebao je postati Putinov podguzni, i onda je gromada?
cudno svaki put kada rusi razbiju ukrajince i zarobe masu njih omdah nakon par sati ukrajinci navodno zarobe jos vise i tako svaki put mislim ono uopste ne lazuA cije pa to staju?
Ма, добар је Бајкер, него је у небраном грожђу, а нема кохонес да стисне и одрекне се својих.samo sto to nije nas bajker nego hrvatijansko usraski koji se predstvalja kao srbin![]()
suverena je kao sto je ustasija suverena,Prvo i najgrublje krsenje ugovora je jednostrani napad na suverenu europsku drzavu, sve ostalo su posljedice
Каже Роле да су се још малко увећали.Gromada koja je izgubila barem 20% svoje drzave.