Rat u Ukrajini (4)

Koliko će dugo trajati rat?

• Još par nedelja

glasova: 37 30,8%
  • Još nekoliko meseci

glasova: 47 39,2%
  • Godinu dana+

glasova: 13 10,8%
  • Dve godine+

glasova: 4 3,3%
  • Nekoliko godina (3+)

glasova: 19 15,8%

• Ukupno glasova
    120
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Konašenkov:
"Okružiti ih na bojnom polju i bez napada na ove gradove kako bi se izbjegli gubici među civilnim stanovništvom, nanijeti takav poraz oružanim formacijama kijevskog režima koji mu ne bi dopustio da koristi te snage u glavnom cilju operacije naših oružanih snaga – u Donbasu. Svi ovi ciljevi su ispunjeni."

Ahahaha, ovo je već postalo tragikomično, kakve će tek sve izgovore morati izmisliti da prikažu Putina kao velikog pobjednika

Pa u ugovoru je valuta plaćanja dolar ili euro, i u ugovoru ništa ne piše o tome hoće li im Švabe prodavati dijelove za Mečku.
da li ste vi kolektivno retardirani ? Ti si prvi prekrsio ugovor onog casa kada si mojim kompanijama nametnuno sankcije i zarobio devizne rezerve.Od tog casa ja kao ostecena strana imam puno pravo da smatram da si ti raskinuo ugovor.Moja je dobra volja da li cu ti u opste u buduce prodavati gas,ti se tu vise nista ne pitas

koja pobeda majke ti?
dogovorili se sa onim raspalim miloševićem da se povuče vojska a onda išli i upucavali babe i dede koji nisu mogli da se popnu na traktor, krali kokoške, skudali prozore i parket, pišali po crkvama... to je vaša velika pobeda??? pa vi da ljubite slobu u ono dlakavo pedu svaki dan jer da je bio neko drugi čekali bi danas na pasošku kontrolu kod karlovca
A to šta bi dao desno jaje za takvu pobjedu Srbije na Kosovu, to ćemo prešutjeti i zaboraviti

Nisu, sve drugo osim postojećeg ugovora bi bilo kršenje sankcija. Ovdje se radi o tehničkoj stvari.
Botoksirani, iskompleksirani se osramotio i podvukao rep kao kujica.
A mozda je samo ispipavao teren. :think:
I stvarno ste idioti ako mislite da iza Rusije,Kine,USA ili bilo koje druge sv.sile stoji jedan covek,koji ima apsolutnu vlast u svojim rukama.

.....................................
Kakav je to kompleks prema ‚‚botoksiranim‚‚ljudima?
Vidim da se to ovde stalno naglasava.

Онда је не разумеш ако не сме да прође. Праведна одмазда је легитимна у рату. Нико их није секао ножевима и секирама него су постројени и стрељани. Мислим на заробљене усташе. Цивили који су пошли са њима кроз пробој обруча су сами изабрали смрт. Срби МОРАЈУ научити да се свете.....као што МОРАЈУ научити да смрћу кажњавају своје издајнике. Одсуство тога нас је довело до данашњег духовног стања да толеришемо НВО, Н1 и остало ђубре које нам једе душу.

Dobro ste vi naucili svetiti se, jedino jos niste naucili da je to ratni zlocin :kafa:

Nema više kinžala, ispucali se.
А да, исто као што нема ни калибра ни искандера ни муниције за калашњикове а нема ни горива?
Да ли сам нешто пропустио?
И наравно, Русија на кокленима од санкција, морала да пређе на рубље?

Svakoga ko krši pravila ratovanja treba osuditi, Ukrajince, Ruse ili nekog trećeg. Kao što osuđujem one iz RS koji su vršili zločine nad zarobljenim muslimanskim vojnicima u Srebrenici. Razumem osvetu, ali to nije nešto što sme da prođe.
Pa slažem se, i uvjerenja sam da će međunarodni kazneni sud imati posla desetljećima da procesuira ruske ratne zločine u ukrajini... Razmjeri ruskih zločinstava do sad su nemjerljivi sa bilo kojim zločinstvima od ww2 na ovamo...
Izostanak kažnjavanja tihbruskih zločinaca bi sam po sebi bio povod za još jedan rat

Денафикација у току - од 79.000 нациста из Мариуопоља остало 0
FPGMo9jXMAYU4TM

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back