Frtajler
Legenda
- Poruka
- 58.194
Nego koliko, 700k?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nego koliko, 700k?
A NATO ima pravo da napadne koga hoće jer je Sirija npr. američki nacionalni interes.Rusija nema apsolutno nikakvo pravo napadati sudjednu državu,ubijati civile rušiti infrastrukturu, gradove i sela.
Iscenirali su tobože neku ugroženost Rusa u Ukrajini.
Rusi su prvi zauzeli Krim, pobunuli proruske separatiste sa ciljem odcjepljenja od Ukrajine.
To što Rusi rade u Ukrajini ide direktno u korist Albanaca na Kosovu..
A vi i dalje slavite ruske agresore i gubitnike u ovom prljavom ratu.
А одакле ће они увозити?uvozit ce iz macedonije, albanije i mote nr grina.
a sta bi to albanija uradila sama kad se krene u oslobadjanje kosmeta to se nece zavrsiti na tome nego u albaniji tj starom srpskom gradu dracu i tu ce biti buduca granica kao sto je trebala biti u prvom balkanskom ratuImali su praćke. Osim toga, Albanija ne bi uzela kokice i gledala.
Njemačka vlada: Putin je rekao da Europa može nastaviti plaćati plin u eurimaШулц клекнуо и зинуо.
Scholz rejected Putin’s gas-for-rubles demand last week, but Wednesday’s call suggests a softening of his position.
Zli Rusi mogli su pored rublje da im ponude placanje i u zlatu.Шулц клекнуо и зинуо.
Scholz rejected Putin’s gas-for-rubles demand last week, but Wednesday’s call suggests a softening of his position.
Nego koliko, 700k?![]()
sada ako ih ima realno 700 hiljada secem glavu oni jos vise beze od hrvatijanaca
Ali prvo tetki po lek.a sta bi to albanija uradila sama kad se krene u oslobadjanje kosmeta to se nece zavrsiti na tome nego u albaniji tj starom srpskom gradu dracu i tu ce biti buduca granica kao sto je trebala biti u prvom balkanskom ratu
pa sta te cudi kad su u siriji koristili teroriste isila kao izvoreПочело кмечање...
...а пази извор!!!
![]()
Јединствена прилика да их малтретирају а да то није рушење Берлина.Zli Rusi mogli su pored rublje da im ponude placanje i u zlatu.
https://objektiv.rs/vest/1015201/ov...ozna-mapa-u-ministarstvu-odbrane-rusije-foto/Koji to mi? Da nisi pogrešio forum, onaj ruski je tamo levo, treća vrata.
Sport nije politika, gde su oni u UN, UNICEF-u, Interpolu...
Штаааа!?Zli Rusi mogli su pored rublje da im ponude placanje i u zlatu.
nejesam upoznat sa kolindomА одакле ће они увозити?
Немо' да опет буде неки "Чоколинда инцидент"...![]()
izgleda opet pricas o samom sebiAli prvo tetki po lek.
da, to se vidi kako odgovaraš u roku od odmah, to da nisi prisutan msm... te ribolovačke priče ostavi za društvo ispred drink storea, mene zaobiđiJa nisam fanatik da ovde provodim ceo dan na forumu, imam ja svoj život, posao.
P.S. Odavno nemam računar, tako da možeš udaranje tastature po glavi primeniti sebi. Budi mudar i kloni se ekonomije.
Vjeruj mi, sramio bih se popiti kavu s čovjekom koji svršava na ukrajinsku bijedu.Time što smo i mi i vi belci i živimo i postojimo na tlu Evrope, što smo hrišćani, imamo slične običaje i tradiciju. Sa tim da smo mi deo te Evrope već mnogto vekova kao država, vi ste tu nekoliko desetina godina, ali jeste bili Evropa kao delovi drugih država.
https://objektiv.rs/vest/1015201/ov...ozna-mapa-u-ministarstvu-odbrane-rusije-foto/i juzni vijetnam je za razliku od tkz kosova bila medjunarodna priznata republika koja je 20 godina isto obavljala funkcije koje tkz kosovo obavlja nadji je danas na karti sveta![]()
Не, само су гладни, није то никад волело да ради...sada ako ih ima realno 700 hiljada secem glavu oni jos vise beze od hrvatijanaca![]()
nadji juzni vijetnam na karti sveta