Han van Zem
Buduća legenda
- Poruka
- 31.089
Idi na sajt Odysee i imaš lajv strim za RT i Sputnikposalji neki aktivni link
da se preko laptopa moze i gledati
Hvala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Idi na sajt Odysee i imaš lajv strim za RT i Sputnikposalji neki aktivni link
Hvala
Pa da, ali to je moglo proći samo jednom kad si patološki lažov.Уживанција је кад он, Лавров и Захарова лажу лажове, и још се подло смешкају.
Ти то спомињеш, не ја, дакле ти се тешиш.Ne tesimo se mi.
Tesite se vi, jer vi govorite da je Rusland saveznik Srbije i da ce da ulete da oslobode Srpsku od federacije, i Kosovo od Siptara.
Mislim, hoce oni, 100%
Al eto, malo su zapeli u blatu kod Kharkiva i Zitomira.
Кога брига.Pa da, ali to je moglo proći samo jednom kad si patološki lažov.
Има резона , складишта су уништена, нова испорука тешко долази до фронта.Мјесечна залиха за овај интезитет рата није ни мала, рокало се добро поготово на истоку.DNR: Ukrajinskim snagama ponestaju zalihe municije
Ukrajinskoj vojsci ponestaje municije, zbog čega mnogi polažu oružje, izjavio je portparol Narodne milicije DNR Eduard Basurin.
„Čini se da sada počinje da se ispaljuje manja količina municije. Već sam govorio da im ponestaju zalihe“, rekao je Basurin za televiziju „Rusija 24“.

To je sad otisao, i prica da ce sad da dodju neki dobrovoljci jos
To ne znaci nista, jer ovde provejava teza od pocetka invazije Ukrajine na Rusiju, ili bar Lavrov tako tvrdi,
Da je samo u Maripolju, pre rata, vec bilo cca 15.000 ustasa. O tome je rec.
Iako se svi zivi snimaju telefonima, nismo uspeli da dobijemo ni 1 snimak ustasa. Ima raznih zarobljenih, na obe strane, al nikako da iskopaju tog Ustasu. Ne mora 15.000. Daj bar 1.
Ili bar nekog Hrvata, ne mora da bude bas ustasa.
Ne menjam ja nista ,u svojim stavovima sam uvek dosledan.(ma i ja mislim tako al za 20 dolara sam privremeno promenio misljenje...........ko i svi pro-amerikanci ovde)
Jbg, ako Rusi pokažu šahovnicu, mogao bi neko da upita gde je onaj čija je.
Iako stranci ne podležu međunarodnom humanitarnom i ratnom pravu, neke stvari se ne publikuju.
E sad, da li ih ima i koliko ih ima nikad nećemo saznati. Mislim, ima ih ali ih i nema.

Мислим да није у Украјини већ дужи период.Био је првих 10-15 дана.Све после је само лоша режија.tu budaletinu treba likvidirati jer otvoreno poziva na III svetski rat
ne znam šta čeka wagner
Снимак је из 2014 године али контам да су многи остали.
Запад = нацизам.Њујорку 18 земаља предложило Резолуцију о борби против глорификације нацизма, неонацизма, ксенофобије и нетолеранције, 55 држава се уздржало, а само две су гласале против-САД и Украјина. Резолуцију на европском континенту подржале су свега три земље- Русија, Србија и Белорусија.
![]()
Ili skini Opera pretraživač koji ima ugrađen VPN i podesi lokaciju na Afriku ili Aziju i moćićeš na svaki sajt.posalji neki aktivni link
Hvala
Црногорац који је на двобоју у току руско-јапанског рата 1905. године посекао сабљом самураја.Jel' znaš tko je bio Aleksandar Saičić?![]()
a za 100 rublji.........pardon, dolara?Ne menjam ja nista ,u svojim stavovima sam uvek dosledan.
Rusija je zvanicno sopstla da se u Ukrajini bori preko 200 hrvatskih gradjana ,urucena je i protesna nota HravtskojСнимак је из 2014 године али контам да су многи остали.
Овај дио је преоран на почетку уласка у град...
Zvaničnik vojniku koji je izgubio nogu: Nadam se da ćeš uskoro stati na noge
Ruske državne televizije prikazale su ceremoniju odlikovanja "veterana specijalne operacije", kako se u Rusiji mora nazivati invazija u Ukrajini.
Zamenik ruskog ministra odbrane Yunus-Bek Evkurov jednom vojniku koji je izgubio nogu za vreme invazije dao je medalju i rekao mu:
"Nadam se da ćeš uskoro stati na noge."
https://www.021.rs/story/Zivot/Maga...ogu-Nadam-se-da-ces-uskoro-stati-na-noge.html
Šta reći na ovako nešto?

Da je malo pameti .. Na trzistu je nastala tolika rupa koju ni 10 Srbija ne moze da popuni..Москва. Србске пљескавице уместо Мекдоналдс хамбургера.
![]()
Latinica u Rusiji ?![]()
dobio sam i gledam sada RT Live i nadam se da cu i moci i videti govorIdi na sajt Odysee i imaš lajv strim za RT i Sputnik
Постоје данас озбиљне протезе.У рату има погинулих и рањених, увјек је било и биће.Zvaničnik vojniku koji je izgubio nogu: Nadam se da ćeš uskoro stati na noge
Ruske državne televizije prikazale su ceremoniju odlikovanja "veterana specijalne operacije", kako se u Rusiji mora nazivati invazija u Ukrajini.
Zamenik ruskog ministra odbrane Yunus-Bek Evkurov jednom vojniku koji je izgubio nogu za vreme invazije dao je medalju i rekao mu:
"Nadam se da ćeš uskoro stati na noge."
https://www.021.rs/story/Zivot/Maga...ogu-Nadam-se-da-ces-uskoro-stati-na-noge.html
Šta reći na ovako nešto?