Watchman
Buduća legenda
- Poruka
- 42.586
A da nije slika ''pozajmljena'' sa gašenja požara u Edmontonu - Kanada?Јакна је донација сигурно
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A da nije slika ''pozajmljena'' sa gašenja požara u Edmontonu - Kanada?Јакна је донација сигурно

nema tamo sahovnica samo azov oznake pola sunarodnika ti je odapelo jos pola ostaloMa kako neće biti, misliš da Rusi ne bi pokazali šahovnicu da ju negdje nađu na kakvom mrtvom ustaši, ha?![]()

Ne 1500 ruske tehnike i 50000 Rusa uništeno na tnjiteru u ova dva dana! Ukrajinske jedinice sa tnjitera trenutno opkoljavaju Moskvu i vode se grčevite borbe!
Код Тростианеца изгледа било или још траје велико разбијање Руса.
Скоро сто комада технике уништено до сада у три дана, мртви Руси на све стране.
Изненадиле их уништене украјинске јединице са Крсте.![]()
Uvek objektivni i istinoljubivi CNN
![]()
ukro nato tviter bojna nikad ne mirujeNe 1500 ruske tehnike i 50000 Rusa uništeno na tnjiteru u ova dva dana! Ukrajinske jedinice sa tnjitera trenutno opkoljavaju Moskvu i vode se grčevite borbe!

cnn uvek znani kao kanal istine

jeste zivi ocaj rusi drze samo 35% ukrajine sa daljom tendecijom prosirenjaSve u svemu ocaj zivi cela ova operacija.
Ruska vojska slabog morala,koordinacija nikakva,gomila opreme napusteno a vojnici zarobljeni.I to teritorije sto je zauzeto je uz ogromne zrtve i pitanje dokle ce se i ti polozaji moci drzati.
Jedino sto bi mozda moglo da spasi situaciju od kompletnog kolapsa je da uleti Lukasenko sa znacajnim snagama al ako nije do sada to ucinio malo je verovatno da ce sada hteti videvsi kako mu su mu se ruska braca zaglibila u ukrajinskom zivom blatu

Nema šanse da Lukašenko uleti, imao bi ozbiljne nerede u državi. Bjelorusija ipak nije Rusija, oni su imali relativno ozbiljne demonstracije a ne samo ove ruske kozmetičke.Sve u svemu ocaj zivi cela ova operacija.
Ruska vojska slabog morala,koordinacija nikakva,gomila opreme napusteno a vojnici zarobljeni.I to teritorije sto je zauzeto je uz ogromne zrtve i pitanje dokle ce se i ti polozaji moci drzati.
Jedino sto bi mozda moglo da spasi situaciju od kompletnog kolapsa je da uleti Lukasenko sa znacajnim snagama al ako nije do sada to ucinio malo je verovatno da ce sada hteti videvsi kako mu su mu se ruska braca zaglibila u ukrajinskom zivom blatu
Šta javlja Informer, jel' pao Kijev?
Сад знам да ће дефиитивно да улети.Nema šanse da Lukašenko uleti, imao bi ozbiljne nerede u državi. Bjelorusija ipak nije Rusija, oni su imali relativno ozbiljne demonstracije a ne samo ove ruske kozmetičke.
Da je htio uletiti, imalo je donekle smisla prvog dana, a sada kada mu Rusi opasno pune bolnice je to potpuno kontraproduktivno.
nema tamo sahovnica samo azov oznake pola sunarodnika ti je odapelo jos pola ostalo![]()
Давно, не пратиш вести?A jel' pao Mariupolj više?
Па и нема.Ahahaha, Zelenski proziva NATO da nema muda da mu posalje avione![]()
Natovci napadaju kao hijene.Па и нема.
НАТО и муда, само кад су мали у питању
Pa nisam ja predvidljivi i proziran Putin koji laže u točno 100% slučajeva.Под контролом.
Сад знам да ће дефиитивно да улети.
Zamisli podlosti, napasti okupatoraNatovci napadaju kao hijene.

Mislim da neće naći ništa o hrvatima u Mariupolju. Kao ni o ostalim strancima - pripadnicima AZOV-a.Ma moguće, ne kažem da nije, meni samo čudno da nema nikakvih dokaza za tako nešto, ono, puno se priča a ništa se ne vidi, 400 ustaša nije mala brojka, ja bih već očekivao da će Rusi naći nešto, zastave, ambleme, tetovaže, neke dokumente, nešto, ne bi oni to prešutjeli da su nešto našli, a kad tamo ništa, nema apsolutno ničega, čudno...
Oni su bili slobodni da rakete NATO-a instaliraju na svojoj teritoriji, Rusi su očito dovoljno jaki da ih osujete radi svoje bezbjednosti. Činjenica je da ogledanje nezavisnosti u tom slučaju jako pogrešna politika koja ukrajinskom narodu nista nije dobro donijela, tim više što to nije ni izbor tog naroda, vec su interesi drugih cimbenika iz vana. Uostalom potpuna nezavisnost i sloboda su stvari na papiru, u realnosti oni ne postoje. Ono sto postoji je standard, prosperitet, poslovanje i glava na ramenima.Svestan sam da uvek postoji medjuzavisnost suseeda ali zahtevi koje trazi Rusija od Ukrajine a Vi ih naveli potiru ukrajinsku nezavisnost, takvi zahtevi se mogu postici samo silom sto Rusija i radi. Rusi ce sigurno slomiti Ukrajinu, tek onda dolazi ono ujedinjnje koje sa spomenuo.
Уживанција је кад он, Лавров и Захарова лажу лажове, и још се подло смешкају.Pa nisam ja predvidljivi i proziran Putin koji laže u točno 100% slučajeva.
Da laže u 50% mogao bi sve prevariti, ali ne može si pomoći, jednom kada ti komunistički KGB gen uđe tijelo, postaje tvoj DNK. Pa vidiš da i u 2022 maše samo lijevom rukom dok hoda.
Zamisli podlosti, napasti okupatora
Sramotno
Po tebi bi Švabe još hodale Šumadijom![]()
Ma moguće, ne kažem da nije, meni samo čudno da nema nikakvih dokaza za tako nešto, ono, puno se priča a ništa se ne vidi, 400 ustaša nije mala brojka, ja bih već očekivao da će Rusi naći nešto, zastave, ambleme, tetovaže, neke dokumente, nešto, ne bi oni to prešutjeli da su nešto našli, a kad tamo ništa, nema apsolutno ničega, čudno...

Šta javlja Informer, jel' pao Kijev?