Rat u Ukrajini (4)

Koliko će dugo trajati rat?

• Još par nedelja

glasova: 37 30,8%
  • Još nekoliko meseci

glasova: 47 39,2%
  • Godinu dana+

glasova: 13 10,8%
  • Dve godine+

glasova: 4 3,3%
  • Nekoliko godina (3+)

glasova: 19 15,8%

• Ukupno glasova
    120
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Јакна је донација сигурно
A da nije slika ''pozajmljena'' sa gašenja požara u Edmontonu - Kanada?

60952fa27a921.jpg

Код Тростианеца изгледа било или још траје велико разбијање Руса.
Скоро сто комада технике уништено до сада у три дана, мртви Руси на све стране.
Изненадиле их уништене украјинске јединице са Крсте. :hahaha:

Код Тростианеца изгледа било или још траје велико разбијање Руса.
Скоро сто комада технике уништено до сада у три дана, мртви Руси на све стране.
Изненадиле их уништене украјинске јединице са Крсте. :hahaha:
Ne 1500 ruske tehnike i 50000 Rusa uništeno na tnjiteru u ova dva dana! Ukrajinske jedinice sa tnjitera trenutno opkoljavaju Moskvu i vode se grčevite borbe!

Sve u svemu ocaj zivi cela ova operacija.
Ruska vojska slabog morala,koordinacija nikakva,gomila opreme napusteno a vojnici zarobljeni.I to teritorije sto je zauzeto je uz ogromne zrtve i pitanje dokle ce se i ti polozaji moci drzati.
Jedino sto bi mozda moglo da spasi situaciju od kompletnog kolapsa je da uleti Lukasenko sa znacajnim snagama al ako nije do sada to ucinio malo je verovatno da ce sada hteti videvsi kako mu su mu se ruska braca zaglibila u ukrajinskom zivom blatu

Ruska vojska slabog morala,koordinacija nikakva,gomila opreme napusteno a vojnici zarobljeni.I to teritorije sto je zauzeto je uz ogromne zrtve i pitanje dokle ce se i ti polozaji moci drzati.
Jedino sto bi mozda moglo da spasi situaciju od kompletnog kolapsa je da uleti Lukasenko sa znacajnim snagama al ako nije do sada to ucinio malo je verovatno da ce sada hteti videvsi kako mu su mu se ruska braca zaglibila u ukrajinskom zivom blatu
jeste zivi ocaj rusi drze samo 35% ukrajine sa daljom tendecijom prosirenja :bravo:

U LNR-u su objavili da su obnovili dio značajnih mostova koje su Oružane snage Ukrajine uništile tijekom povlačenja​

27.03.2022 23:13:11 Sergej Vasiljev
993 0 0

Narodna Republika Lugansk obnovila je neke od strateški važnih mostova koje su Oružane snage Ukrajine uništile tijekom povlačenja, rekao je novinarima šef republike Leonid Pasečnik.
Rekao je da tijekom povlačenja kijevske sigurnosne snage namjerno uništavaju infrastrukturu koja osigurava vitalnu aktivnost oslobođenih teritorija LNR-a.
“Do danas smo napravili golem posao u smislu obnove infrastrukture. Obnovili smo dio mostova, koliko nam je situacija dopuštala, one mostove koji su za nas od strateškog značaja i povezuju Lugansk sa sjeverom LNR-a”, rekao je Pasečnik.

Nema šanse da Lukašenko uleti, imao bi ozbiljne nerede u državi. Bjelorusija ipak nije Rusija, oni su imali relativno ozbiljne demonstracije a ne samo ove ruske kozmetičke.
Da je htio uletiti, imalo je donekle smisla prvog dana, a sada kada mu Rusi opasno pune bolnice je to potpuno kontraproduktivno.

LNR planira referendum o priključenju Rusiji​

U Luganskoj Narodnoj Republici održati će se referendum o ulasku Republike u sastav Rusije, rekao je njezin šef Leonid Pasečnik.
“Mislim da će se u bliskoj budućnosti na teritoriju republike održati referendum na kojem će narod iskoristiti svoje apsolutno ustavno pravo i izraziti svoje mišljenje o ulasku u Rusku Federaciju”, rekao je on na sastanku sa stranim novinarima.

Šta javlja Informer, jel' pao Kijev?

Под контролом.

Nema šanse da Lukašenko uleti, imao bi ozbiljne nerede u državi. Bjelorusija ipak nije Rusija, oni su imali relativno ozbiljne demonstracije a ne samo ove ruske kozmetičke.
Da je htio uletiti, imalo je donekle smisla prvog dana, a sada kada mu Rusi opasno pune bolnice je to potpuno kontraproduktivno.
Сад знам да ће дефиитивно да улети.

nema tamo sahovnica samo azov oznake pola sunarodnika ti je odapelo jos pola ostalo :bravo:

Ma moguće, ne kažem da nije, meni samo čudno da nema nikakvih dokaza za tako nešto, ono, puno se priča a ništa se ne vidi, 400 ustaša nije mala brojka, ja bih već očekivao da će Rusi naći nešto, zastave, ambleme, tetovaže, neke dokumente, nešto, ne bi oni to prešutjeli da su nešto našli, a kad tamo ništa, nema apsolutno ničega, čudno...

:hahaha:

Sean Penn: ‘Ako Zelenski ne bude govorio na Oscarima, rastopit ću svoje osvojene kipiće!‘​

Добар глумац, баш сам га готивио а сада испаде папан невиђен и ЦИА оператер.ЦИА је ушла одавно у Холивуд и одрађује пропаганду за државу.
Некада је Оскар имао филмску вриједност сада је то скупина папака који мисле да се свијет врти око њих.Прво су патетисали и сра*ли око Сирије сада око Украјине.
Од када им је The Hurt Locker узео Оскара 2008 године гдје се отворено подржава и правда рат у Ираку ,постало је јасно да је Холувуд само оружје у рукама држве под покровитељством ЦИА.

Poslednja izmena:
Под контролом.

Сад знам да ће дефиитивно да улети.
Pa nisam ja predvidljivi i proziran Putin koji laže u točno 100% slučajeva.

Da laže u 50% mogao bi sve prevariti, ali ne može si pomoći, jednom kada ti komunistički KGB gen uđe tijelo, postaje tvoj DNK. Pa vidiš da i u 2022 maše samo lijevom rukom dok hoda.

Natovci napadaju kao hijene.
Zamisli podlosti, napasti okupatora
Sramotno
Po tebi bi Švabe još hodale Šumadijom :lol:

Ma moguće, ne kažem da nije, meni samo čudno da nema nikakvih dokaza za tako nešto, ono, puno se priča a ništa se ne vidi, 400 ustaša nije mala brojka, ja bih već očekivao da će Rusi naći nešto, zastave, ambleme, tetovaže, neke dokumente, nešto, ne bi oni to prešutjeli da su nešto našli, a kad tamo ništa, nema apsolutno ničega, čudno...
Mislim da neće naći ništa o hrvatima u Mariupolju. Kao ni o ostalim strancima - pripadnicima AZOV-a.

Svestan sam da uvek postoji medjuzavisnost suseeda ali zahtevi koje trazi Rusija od Ukrajine a Vi ih naveli potiru ukrajinsku nezavisnost, takvi zahtevi se mogu postici samo silom sto Rusija i radi. Rusi ce sigurno slomiti Ukrajinu, tek onda dolazi ono ujedinjnje koje sa spomenuo.
Oni su bili slobodni da rakete NATO-a instaliraju na svojoj teritoriji, Rusi su očito dovoljno jaki da ih osujete radi svoje bezbjednosti. Činjenica je da ogledanje nezavisnosti u tom slučaju jako pogrešna politika koja ukrajinskom narodu nista nije dobro donijela, tim više što to nije ni izbor tog naroda, vec su interesi drugih cimbenika iz vana. Uostalom potpuna nezavisnost i sloboda su stvari na papiru, u realnosti oni ne postoje. Ono sto postoji je standard, prosperitet, poslovanje i glava na ramenima.

Pa nisam ja predvidljivi i proziran Putin koji laže u točno 100% slučajeva.

Da laže u 50% mogao bi sve prevariti, ali ne može si pomoći, jednom kada ti komunistički KGB gen uđe tijelo, postaje tvoj DNK. Pa vidiš da i u 2022 maše samo lijevom rukom dok hoda.

Zamisli podlosti, napasti okupatora
Sramotno
Po tebi bi Švabe još hodale Šumadijom :lol:
Уживанција је кад он, Лавров и Захарова лажу лажове, и још се подло смешкају.

DNR: Ukrajinskim snagama ponestaju zalihe municije
Ukrajinskoj vojsci ponestaje municije, zbog čega mnogi polažu oružje, izjavio je portparol Narodne milicije DNR Eduard Basurin.
„Čini se da sada počinje da se ispaljuje manja količina municije. Već sam govorio da im ponestaju zalihe“, rekao je Basurin za televiziju „Rusija 24“.

Lažu medija u Hervatah da se bore za Ukre. Ipak je to iskusno, šmugnulo na vreme... :per:

Šta javlja Informer, jel' pao Kijev?

Svinjformer javlja da se sprema obnova neprijateljstva izmedju Crne Gore i Japana, i skori rat za Okinawu

Situacija je postala dramaticna, bar 30 dana nije izasla nijedna naslovna atentat EU na Vucica zbog sankcija Rusiji

Ili je one u Svinjformeru konacno stigao blam da ponovo pisu Atentat, mada u to cisto sumnjam.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back