kiriku1
Veoma poznat
- Poruka
- 14.548
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa jesmo mi ubili one amerikance sto smo zarobili 1999,pucali u noge a ubijali nam djecu sa sigurne visine?Drugacije je kad ti neko udje u zemlju i kad ti dodjes odnekud u nju... Talibani kad zarobe americkog vojnika to ne moze biti isto kao kad amerikanci zarobe talibana....
Dakle, po vašim ustaškim merilima je u redu da se zarobljenim ruskim vojnicima puca u kolena.Drugacije je kad ti neko udje u zemlju i kad ti dodjes odnekud u nju... Talibani kad zarobe americkog vojnika to ne moze biti isto kao kad amerikanci zarobe talibana....
pa onda nemoj da se stidisU Vijetnamu ste ubili 2 miliona civila,u Iraqu preko pola miliona zato ne truckaj....svaki civil je zlocin,****** te vojska,oni su izabrali da ginu...
Pa nisam ja LažrovТи си лицемер.
Кад то Хрват каже нико нормалан му не верује.
I službeno se sramotiš, bravoDakle, po vašim ustaškim merilima je u redu da se zarobljenim ruskim vojnicima puca u kolena.
Ni malo nisam iznenađen.
Где су та нова руска оружја? Ово што се види је из седамдесетих, нешто модернизовано.Ти не читаш шта пишеш а пишеш глупости!
Није ни чудо, извор твог знања је Твитер.
Neka izgine i pola miliona rezultat ce biti onaj koji su zacrtali....nemate vi pojma ko su rusi...pa onda nemoj da se stidis
Ukrajina je izabrala da ginu, na dan kad su krenuli u iznenadnu i nicim izazvanu invaziju na Rusiju
jedino sto se dosta otapa sneg, pa je blato usporilo marsiranje na Staljingrad
kako , staaaТвитер је вечерас опет одбацио Русе до Москве, уништио им још хиљаду комада оклопа.
Још само да то буде и на терену.
Mi bi svi kolektivno voleli da USA izgori u trenutku, da svi stanovnici nestanu u plamenu, to je realnost... A ona tri vojnika smo vratili kao iz raznoraznih razloga...Pa jesmo mi ubili one amerikance sto smo zarobili 1999,pucali u noge a ubijali nam djecu sa sigurne visine?
Daj ne seri, vidiš da majmun opravdava kršenje humanitarnog prava i sakaćenja zarobljenika.Pa nisam ja Lažrov
I službeno se sramotiš, bravo
Ne...Jako mi je zao zarobjenih Ruskih vojnika... Pucaju im u nogu djavoli, psi... Ima ih, narucito pokazu svoje lice u ratovima...Dakle, po vašim ustaškim merilima je u redu da se zarobljenim ruskim vojnicima puca u kolena.
Ni malo nisam iznenađen.
Shvatio sam da su nakon NATO intervemcije prestali ratovi na području SFRJ i da su prestala ubijanja.Znaci shavtio si da je i tvoja zemlja dio zlocinacke organizacije
Nisi ti nista vratila,ti to podrzavas mi smo vam vratili nedirnuta ta tri vojnika,ja ne zelim nikom zlo pa ni americkom gradjaninu koji ne zna bolje nego da podrzava ono zlo koje ga vodi....Mi bi svi kolektivno voleli da USA izgori u trenutku, da svi stanovnici nestanu, to je realnost... A ona tri vojnika smo vratili kao iz raznoraznih razloga...
Ne, ne vidim da opravdava sakaćenja zarobljenika, čime?Daj ne seri, vidiš da majmun opravdava kršenje humanitarnog prava i sakaćenja zarobljenika.
Kakav odgovor zaslužuje?
preovladava misljenje da su novi/stari sledbenici Nacional BoljsevizmaNeka izgine i pola miliona rezultat ce biti onaj koji su zacrtali....nemate vi pojma ko su rusi...
Nećeš da vidiš, a izjasnio se nedvosmisleno.Ne, ne vidim da opravdava sakaćenja zarobljenika, čime?
Не, није реч о дрону који је пао на Загреб а који ви нисте видели него сте га видели тек када је пао.Где су та нова руска оружја? Ово што се види је из седамдесетих, нешто модернизовано.
Hehehe bas je lep gradic, imace posle nasi nejmari da je izgrade jos lepsu kada se zavrsi gore nago mauropulj
Niko si nista,zbog takvih je svijet osudjen na propast....nadam se da cete doziveti sudbinu 1500 nestalih nakon doalska NATO-a na Kosovo i Metohiju,ako je sve super nema sta da brinete....Shvatio sam da su nakon NATO intervemcije prestali ratovi na području SFRJ i da su prestala ubijanja.
I znaš, svijet nije počeo sa 1999 godinom, NATO nije slučajno odabrao Srbiju pa idemo nekoga malo gađati, i nije se to desilo zato jer imaš 1000 milijardi dolara rude na Kosovu, a najmanje se desilo zato jer je NATO "zločinačka organizacija".
To što si ti s razlogom frustriran jer si ostao bez komada države je razlog zašto si nerealan.
Они би њих у јаме или маљем! Традиција је традиција!Dakle, po vašim ustaškim merilima je u redu da se zarobljenim ruskim vojnicima puca u kolena.
Ni malo nisam iznenađen.