Rat u Ukrajini (4)

Koliko će dugo trajati rat?

• Još par nedelja

glasova: 37 30,8%
  • Još nekoliko meseci

glasova: 47 39,2%
  • Godinu dana+

glasova: 13 10,8%
  • Dve godine+

glasova: 4 3,3%
  • Nekoliko godina (3+)

glasova: 19 15,8%

• Ukupno glasova
    120
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Твитер је вечерас опет одбацио Русе до Москве, уништио им још хиљаду комада оклопа.
Још само да то буде и на терену.
kako , staaa
pa , znaci da sam i pogresno informisan
meni rekli da su upravo pred mosvom a ti sada, vices tu neki teren
ko jos ide na teren po ovakvom kijametu...

Znaci shavtio si da je i tvoja zemlja dio zlocinacke organizacije
Shvatio sam da su nakon NATO intervemcije prestali ratovi na području SFRJ i da su prestala ubijanja.

I znaš, svijet nije počeo sa 1999 godinom, NATO nije slučajno odabrao Srbiju pa idemo nekoga malo gađati, i nije se to desilo zato jer imaš 1000 milijardi dolara rude na Kosovu, a najmanje se desilo zato jer je NATO "zločinačka organizacija".

To što si ti s razlogom frustriran jer si ostao bez komada države je razlog zašto si nerealan.

Screenshot_20220327-215525_Chrome.jpg

Пре сат времена (23.20 московско време) руска ПВО оборила је украјински јуришни авион Су-25 у правцу Чернигова.

Судбина пилота још увек није позната.

Где су та нова руска оружја? Ово што се види је из седамдесетих, нешто модернизовано.
Не, није реч о дрону који је пао на Загреб а који ви нисте видели него сте га видели тек када је пао.
Он јесте из ере СССР али, видим, за вас су појам и данас.
Видиш, ми смо са старим совјетским ПВО умлатили понос америчке авијације!
Његош давно написа:"У рукама Мандушића Вука свака пушка биће убојита."
Само би кроасани то не капирате. Никада нисте били борбен народ. То говори то што сте читав миленијум били слуге туђина без и једног устанка?! Без и једног!!!!
А оно што сте ратовали, и забележено је, то је против цивила!
Зато и не чуди праисторијски дрон по сред Загреба!

Shvatio sam da su nakon NATO intervemcije prestali ratovi na području SFRJ i da su prestala ubijanja.

I znaš, svijet nije počeo sa 1999 godinom, NATO nije slučajno odabrao Srbiju pa idemo nekoga malo gađati, i nije se to desilo zato jer imaš 1000 milijardi dolara rude na Kosovu, a najmanje se desilo zato jer je NATO "zločinačka organizacija".

To što si ti s razlogom frustriran jer si ostao bez komada države je razlog zašto si nerealan.
Niko si nista,zbog takvih je svijet osudjen na propast....nadam se da cete doziveti sudbinu 1500 nestalih nakon doalska NATO-a na Kosovo i Metohiju,ako je sve super nema sta da brinete....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back