Rat u Ukrajini (4)

Koliko će dugo trajati rat?

• Još par nedelja

glasova: 37 30,8%
  • Još nekoliko meseci

glasova: 47 39,2%
  • Godinu dana+

glasova: 13 10,8%
  • Dve godine+

glasova: 4 3,3%
  • Nekoliko godina (3+)

glasova: 19 15,8%

• Ukupno glasova
    120
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Odgovori na pitanje ubijane civila je ubijanje civila,ko to radi zlocinac je da li se slazes?jedan civil je mnogo da li se slazes?Kazes Rusija zlocinacka da li je NATO zlocinacki?Koji je ne samo u Srbiji nego sirom zemaljske kugle ubio milione civila?
Evo ti slikica
Rusi imaju ✅✅✅

Prilozi

• IMG_20220327_224859.jpg
    IMG_20220327_224859.jpg
    92,1 KB · Pregleda: 29
Цена за домаћу армију је у ₽ и то су директни уговори које армија финансира од развоја.
Пуно тога не знаш а теби писати је губљење времена!
Зато су Армата и Су57, само проминентне примере да наведем, практично још прототипови иако Русија већ годинама најављује почетак серијске производње па ништа, одгоде.

Смеје се скупим зададним војним системима али запад их производи у стотинама годишње и све прода.
Руси ваде СССР технику из складишта само да установе да је пропала.

Сергеј Карјакин: Неуважена небраћо, ви стварно мислите да ћу ја издати своју земљу и свој народ за могућност да играм на неким тамо турнирима?
FOgawhrXEAUj8fe.jpg

Sine ja se tješim kad vašu vojsku pogledam, Tjuti bre.
Хахахаха....чуј, сине?!
Ја сам држављанин Русије и оно што има војска моје државе цео НАТО може само да сања. Што се тиче моје друге државе, она је за вас појам и по авионима и по ПВО.
Рекох, ми пре 23 године оборили Ф117 а ви данас ни праисторијски дрон.
То су чињенице а сад ти настави са фантазијама!

Za razliku od tebe zivim sa raznim nacijama i kulturaMa i ocigledno je ko je kakav, plus lako se moze videti ponasanje naroda kroz istoriju posebno kada su oni sami bili deo sukoba.
Јесте, сваки дан убиства и бомбе под аутомобилима по Србији, пресуде у Хагу за ратне злочине и ,најгоре, геноцид, преваре и израбљивања.
Или нисмо верници или ти и туђини идеализујеш свој народ без резона.
Није цели народ такав, Боже сачувај, али смо гори од просека као колектив.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back