Numb3r
Poznat
- Poruka
- 8.940
Onda osude svoje zarobljenike na smrt....pametnoArtilljerci koji pucaju po gradovima nek ne očekuju milost.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onda osude svoje zarobljenike na smrt....pametnoArtilljerci koji pucaju po gradovima nek ne očekuju milost.
Pa ja Mariupolj smatram okupiranim od prvog dana, potpuno je jasno da se ne može obraniti protiv okupatorskih staljinista, ali se može skupo prodati, i postati mit, ukrajinski grad heroj (to već je).Frtalj , zapenuso si. Sad ce pad mariupolja pa ces se smiriti.
ovo levo je "Zadruga" ?
Sveti rogonja je sljedeci?
Ja bih rekao da je Okupatora moralo zaginuti > 7kali verovati da je nastradalo samo 1600 ruskih vojnika za mesec dana je pomalo bzvz
Nemoj da se čudiš ako rusi ne budu išli za london preko bosne i hrvatskeArtilljerci koji pucaju po gradovima nek ne očekuju milost.

Pa da, malo da slabije spavaju![]()

Зашто? 3.500 рањених. Чечени вероватно не улазе у број, не знам како воде русе из украјине.ali verovati da je nastradalo samo 1600 ruskih vojnika za mesec dana je pomalo bzvz
To su pripadnici te Tixijeve sekte, nekakvo militantno pravoslavlje sa revidiranim 10 zapovijediSamo jako pravoslavno.
![]()
Sve su to carske crkve. Przi bandu!
Grad od 400 000 koji se spremao osam godina za rat koji brane najbolje ukro jedinice ce pasti za mesec dana ?Pa ja Mariupolj smatram okupiranim od prvog dana, potpuno je jasno da se ne može obraniti protiv okupatorskih staljinista, ali se može skupo prodati, i postati mit, ukrajinski grad heroj (to već je).

Razumijem ja sve to, prvi su Rusi uskratili predaju za strance u Ukrajinskoj vojsci. Kako će rat odmicati biti će sve brutalniji na osobnoj razini.Zamisli, batina ima dva kraja.
Sta god radio, uvijek se treba i mora pitati sta ce biti dalje?
Znam da ti to sve gordo i ne razumijes, ali dodje sve na svoje kad tad.
To kada sabereš sve one klipiće iz ukro tviter bojne?Ja bih rekao da je Okupatora moralo zaginuti > 7k

Sta mislis kolko Rusi mogu biti brutalni ako stvarno ocepe?Razumijem ja sve to, prvi su Rusi uskratili predaju za strance u Ukrajinskoj vojsci. Kako će rat odmicati biti će sve brutalniji na osobnoj razini.
Grozni se drzao mesec ipoGrad od 400 000 koji se spremao osam godina za rat koji brane najbolje ukro jedinice ce pasti za mesec dana ?
Da, postace ruski mit "Nikada brze nije ocisceno toliko veliko i branjeno uporiste"![]()
Piše: Tomislav Marković
Ruski projektil pogodio je Hram uspenja svete Bogorodice u Harkovu u kom su se skrivale izbeglice, ali srećom niko nije povređen – osim same crkve koja je sagrađena 1770. godine. Crkva rođenja presvete Bogorodice u selu Vjazovka kod Žitomira, sagrađena 1862. godine, potpuno je uništena, samo je zvonik ostao neoštećen. Crkva inače pripada Moskovskoj patrijaršiji. Ruski okupatori su namerno gađali Crkvu svetog Đorđa u selu Zavoriči kod Kijeva, sagrađenu 1873. godine, koja je potpuno izgorela...Doktrina koju ispovedaju Vladimir Putin i njegov odani patrijarh Kiril, zajedno sa brojnim pristalicama – duboko je antihrišćanska, jeretička i nepravoslavna.

Piše: Tomislav Marković
Ruski projektil pogodio je Hram uspenja svete Bogorodice u Harkovu u kom su se skrivale izbeglice, ali srećom niko nije povređen – osim same crkve koja je sagrađena 1770. godine. Crkva rođenja presvete Bogorodice u selu Vjazovka kod Žitomira, sagrađena 1862. godine, potpuno je uništena, samo je zvonik ostao neoštećen. Crkva inače pripada Moskovskoj patrijaršiji. Ruski okupatori su namerno gađali Crkvu svetog Đorđa u selu Zavoriči kod Kijeva, sagrađenu 1873. godine, koja je potpuno izgorela...Doktrina koju ispovedaju Vladimir Putin i njegov odani patrijarh Kiril, zajedno sa brojnim pristalicama – duboko je antihrišćanska, jeretička i nepravoslavna.
Ne podržavam maltretiranje zarobljenika ali i to se dešava kada ti ubijaju decu, žene, roditelje i razaraju gradove. Ne verujem da će Ukrajinci ostati bez države.Малтретирају десетак војника а остаће без државе, живота, деце, свега.
Razumijem ja sve to, prvi su Rusi uskratili predaju za strance u Ukrajinskoj vojsci. Kako će rat odmicati biti će sve brutalniji na osobnoj razini.

Свака теби част, ја их накуцао 25 на игнор.Inače jako verodostojan izvor, skoro kao i snimci sa Tvitera![]()
Сад могу нешто и да прочитам.Ima izvješća da Ukrajinci namjerno zarobljenima izrešetaju noge i takve razmjene ili ostave njihovim.Onda osude svoje zarobljenike na smrt....pametno