Rat u Ukrajini (4)

Koliko će dugo trajati rat?

• Još par nedelja

glasova: 37 30,8%
  • Još nekoliko meseci

glasova: 47 39,2%
  • Godinu dana+

glasova: 13 10,8%
  • Dve godine+

glasova: 4 3,3%
  • Nekoliko godina (3+)

glasova: 19 15,8%

• Ukupno glasova
    120
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
otkriven razlog smrti one...

1648154981432.png

Nije lud, čovjek je potpuno normalan. Nisi ni ti lud nego si glup.
Ali ti je ipak ponekad glup:
Temelj ove države nije niti antifašizam niti 10. travnja, to da raščistimo. Temelj ove države je Domovinski rat. U Vukovaru se borilo protiv oba totalitarna simbola, i crvene zvijezde petokrake i četničke kokarde. Ovaj je Domovinski rat spriječio Veliku Srbiju. Gospodin Banac je dobro upotrijebio onu floskulu "dajte povjesničarima da oni to...". Povjesničari neće ništa riješiti, s mog osobnog stajališta to nije nikakva znanost", rekao je Davor Domazet Lošo.

Lošo je pajac, teoretičar svih zavjera koje postoje, filoustaša i Putinofil. Kaša u mozgiću, ali naravno da ga lajkaš.

Ali ti je ipak ponekad glup:
Temelj ove države nije niti antifašizam niti 10. travnja, to da raščistimo. Temelj ove države je Domovinski rat. U Vukovaru se borilo protiv oba totalitarna simbola, i crvene zvijezde petokrake i četničke kokarde. Ovaj je Domovinski rat spriječio Veliku Srbiju. Gospodin Banac je dobro upotrijebio onu floskulu "dajte povjesničarima da oni to...". Povjesničari neće ništa riješiti, s mog osobnog stajališta to nije nikakva znanost", rekao je Davor Domazet Lošo.

Lošo je pajac, teoretičar svih zavjera koje postoje, filoustaša i Putinofil. Kaša u mozgiću, ali naravno da ga lajkaš.
Pa šta je to "ludo" što je rekao?

Ih ih necemo se praviti ludi .. Imaju oni ljide na terenui u Ukr uniformama ali nece dok musterije gledaju ..
Svi će znat kad NATO budu tamo. Ne traži uvijek teorije zavjere, stvari su jednostavne kakve jesu.
Rusija može i okupirat Ukrajinu, utječe to na naš svakodnevni život ali možemo to preživit.
Ali Rusija ne može zadržat Ukrajinu, mislim može, zatvorit se kao SSSR i probat kako će to ići. Malo sam sumljičav. A ti?

Nebitno tko živi kad je Krim dio međunarodno priznate Ukrajine.
Dakle strani vojnici (Rusi ) su izvršili invaziju na teritorij međunarodno priznate države Ukrajine i organizirali referendum.....valjda je ovo jasno:eek:
Sad zamisli da strani vojnici(NATO ) izvrše invaziju na Sandžak i organiziraju referendum za odcjepljenje ......valjda je i ovo jasno ili da nacrtam :eek:
Da samo si zaboravio da je NATO već prvi ušao na Kosovo i organizovao referendum ,tako da bi bilo malo previše da ulazi na isti način i u Sandžak, bez obzira koliko bi tebi kao baliji ta ideja bila prihvatljiva! NATO ne bi tim činom dobio ništa, a sve bi se opet riješilo geopolitikom gdje bi vi muslimani ponovo ispuš.li!

On je sasvim normalan i pametan te obrazovan čovjek. Ti si neuki svinjočuvar koji ne zna kako bi argumentima odgovorio na činjenice pa kao dijete poteže neku tvrdnju kako je eto kao lud.

Zašto je lud ne znaš ni ti ali eto on je po tebi lud. Što samo potvrđuje, jer kad nemaš argumente da nekog tako okvalifikuješ, da si ti glup.

Pa nisam ga ja proglasio ludim, nego njegovi kolege koji nisu prolupali, zato se i pojavljuje samo u nekim opskurnim tv emisijama, gdje moze laprdati o svojim teorijama zavjere...

Ali znam zasto se tebi svida, jer prica ono sto ti zelis cuti, Srbi su poznati po tome sto vole teorije zavjere :per:

Nego, kako ti cenis ovo opkoljavanje Srbije od strane NATO snaga, ne brine te to nista?

da imali ste iza sebe NATO...inače vukovar je postao dio hrvatske a zauzvrat hrvati u BIH su postali muslimansko cvijeće i manjina
Hrvatska imala NATO iza sebe? Buahahahaha, nismo imali ni puške kakav pusti NATO. A Hrvati U BiHdrže suvereno 20-ak posto teritorija, još da se dogovore sa Srbima i Muslimanima i skroje si državu po mjeri svi sretni.

Da samo si zaboravio da je NATO već prvi ušao na Kosovo i organizovao referendum ,tako da bi bilo malo previše da ulazi na isti način i u Sandžak, bez obzira koliko bi tebi kao baliji ta ideja bila prihvatljiva! NATO ne bi tim činom dobio ništa, a sve bi se opet riješilo geopolitikom gdje bi vi muslimani ponovo ispuš.li!
Jučer su me nazvali ustašom iz Hr. a sad i balijom 🤣
Susjedi nećemo se vrijeđati pa vidite da ja nikoga od vas ne zovem pogrdnim imenom niti idem ad hominem kao vi.....pričamo se pa shodno tome argumente molim.
Samo sam mu parafrazirao situaciju koju u sljepilu ne vide mnogi od vas....zašto ne suosjećate sa Ukrajincima kojima je Krim otet a vi se pozivate na Kosovo?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back