marsijaner
Legenda
- Poruka
- 55.263
otkriven razlog smrti one...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ako su vam ovi u Marinopulju vodilje svima će biti drago da ih sledite.Isto kao i na nas Vukovar, mrtvi dečki su nam bili vodilja i pobijedismo.
Previše nagno.
Šta može?Gde je taj Sandžak?
Oko Dubrovnika?
Može.

Ali ti je ipak ponekad glup:Nije lud, čovjek je potpuno normalan. Nisi ni ti lud nego si glup.
Pa šta je to "ludo" što je rekao?Ali ti je ipak ponekad glup:
Temelj ove države nije niti antifašizam niti 10. travnja, to da raščistimo. Temelj ove države je Domovinski rat. U Vukovaru se borilo protiv oba totalitarna simbola, i crvene zvijezde petokrake i četničke kokarde. Ovaj je Domovinski rat spriječio Veliku Srbiju. Gospodin Banac je dobro upotrijebio onu floskulu "dajte povjesničarima da oni to...". Povjesničari neće ništa riješiti, s mog osobnog stajališta to nije nikakva znanost", rekao je Davor Domazet Lošo.
Lošo je pajac, teoretičar svih zavjera koje postoje, filoustaša i Putinofil. Kaša u mozgiću, ali naravno da ga lajkaš.
Svi će znat kad NATO budu tamo. Ne traži uvijek teorije zavjere, stvari su jednostavne kakve jesu.Ih ih necemo se praviti ludi .. Imaju oni ljide na terenui u Ukr uniformama ali nece dok musterije gledaju ..
Ne znam cemu koristis futur...jos uvijek...Misliš na 2000 ustaša u Mariupolju
Odlučili su skupo prodat kožu
Eto, odlučili su od Mariupolja učiniti mit.Koiko god da ih ima oni su dai svoje živote za hrvatski duh koji večno luta ali uvijek nađe načina da se vrti kuću u svoju Azovsku postojbinu.
Da samo si zaboravio da je NATO već prvi ušao na Kosovo i organizovao referendum ,tako da bi bilo malo previše da ulazi na isti način i u Sandžak, bez obzira koliko bi tebi kao baliji ta ideja bila prihvatljiva! NATO ne bi tim činom dobio ništa, a sve bi se opet riješilo geopolitikom gdje bi vi muslimani ponovo ispuš.li!Nebitno tko živi kad je Krim dio međunarodno priznate Ukrajine.
Dakle strani vojnici (Rusi ) su izvršili invaziju na teritorij međunarodno priznate države Ukrajine i organizirali referendum.....valjda je ovo jasno
Sad zamisli da strani vojnici(NATO ) izvrše invaziju na Sandžak i organiziraju referendum za odcjepljenje ......valjda je i ovo jasno ili da nacrtam![]()
da imali ste iza sebe NATO...inače vukovar je postao dio hrvatske a zauzvrat hrvati u BIH su postali muslimansko cvijeće i manjinaIsto kao i na nas Vukovar, mrtvi dečki su nam bili vodilja i pobijedismo.
Slažeš se da je domovinski rat spriječio Veliku Srbiju?Pa šta je to "ludo" što je rekao?
Telegram je nešto kao Tviter za siromašne?
Liči malo na Jugu sve ovo. Koliko će "Beograd" izdržat?Trendovi su jedini bitni. A trend je takav da Putin nema više vojske pa kreće sa rezervistima i jadnim redovnim vojnicima.
Misliš da 2 miliona Kosovara na referendumu ne bi izglasalo odcjepljenje?Mene čudi da ste vi protiv Ukrajinaca koji su prošli sličnu situaciju kao vi....A Kosovo? Oni nisu imali ni referendum?

On je sasvim normalan i pametan te obrazovan čovjek. Ti si neuki svinjočuvar koji ne zna kako bi argumentima odgovorio na činjenice pa kao dijete poteže neku tvrdnju kako je eto kao lud.
Zašto je lud ne znaš ni ti ali eto on je po tebi lud. Što samo potvrđuje, jer kad nemaš argumente da nekog tako okvalifikuješ, da si ti glup.

Hrvatska imala NATO iza sebe? Buahahahaha, nismo imali ni puške kakav pusti NATO. A Hrvati U BiHdrže suvereno 20-ak posto teritorija, još da se dogovore sa Srbima i Muslimanima i skroje si državu po mjeri svi sretni.da imali ste iza sebe NATO...inače vukovar je postao dio hrvatske a zauzvrat hrvati u BIH su postali muslimansko cvijeće i manjina
Jbt, od juče pokušavam da se setim kako je on to nazvao, hvala...Previše nagno.

Pa gle, gledam Putina, ne djeluje zdravo. Pritom ne mislim na glavu, jer je svakome jasno da je flipnuo, nego fizički. On je ozbiljno bolestan i rapidno fizički propada.Liči malo na Jugu sve ovo. Koliko će "Beograd" izdržat?
Šta god nam se nadigne.Šta može?![]()
Jučer su me nazvali ustašom iz Hr. a sad i balijomDa samo si zaboravio da je NATO već prvi ušao na Kosovo i organizovao referendum ,tako da bi bilo malo previše da ulazi na isti način i u Sandžak, bez obzira koliko bi tebi kao baliji ta ideja bila prihvatljiva! NATO ne bi tim činom dobio ništa, a sve bi se opet riješilo geopolitikom gdje bi vi muslimani ponovo ispuš.li!
On je agent KGB koji je bio shef FSB a sada je glavni baja...Pa gle, gledam Putina, ne djeluje zdravo. Pritom ne mislim na glavu, jer je svakome jasno da je flipnuo, nego fizički. On je ozbiljno bolestan i rapidno fizički propada.
Samo se nadam da će dovoljno poživjeti dok mu FSB ne pokuca na vrata
Meni Marijupolj vodilja? (nama, tko smo to mi) Meni je Vukovar bio vodilja a vjerojatno će i Ukrajincima biti Marijupolj.Pa ako su vam ovi u Marinopulju vodilje svima će biti drago da ih sledite.
Previše nagno.