Rat u Ukrajini (4)

Koliko će dugo trajati rat?

• Još par nedelja

glasova: 37 30,8%
  • Još nekoliko meseci

glasova: 47 39,2%
  • Godinu dana+

glasova: 13 10,8%
  • Dve godine+

glasova: 4 3,3%
  • Nekoliko godina (3+)

glasova: 19 15,8%

• Ukupno glasova
    120
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro, ovo je očigledno završeno u Mariupolju, treba gledati u budućnost. Treba poslati jedan teretni avion iz Zagreba da pokupi ostatke i prebaci ih u Blajburg.

A ne u stvari ne može tamo... Možda neko lepo mesto u Zagrebu, Jarun možda.
Земљане радове су Руси већ обавили, само да се попуни кратер и дигне неки споменик... :lol:

Meni je najsmesnije sto trazi S300/400 od Slovaka i od Turaka ..kaze dajte a mi cemo vam dati svoje "bolje" sisteme .. Pitanje je zasto ne posalju te bolje sisteme Ukrajini zajedn sa operaterima .. Nece Amer losu reklamu makar kostalo milion ukjrajiskih ziota :)
Ako dođu operateri to znači rat s NATO-om tu bi Rusi popušili za 2 dana i onda ostaje samo nukanje, to nikom ne treba.

Dobro, ovo je očigledno završeno u Mariupolju, treba gledati u budućnost. Treba poslati jedan teretni avion iz Zagreba da pokupi ostatke i prebaci ih u Blajburg.

A ne u stvari ne može tamo... Možda neko lepo mesto u Zagrebu, Jarun možda.
Могу опет негде око Волгограда (Стаљинград) да се придруже земљацима из другог светског рата.

Snap1.jpg

Možda javelini su rješenje za sve probleme, dronovi i druge lijepe stvari.
Џавелин не добија рат. Он продужава агонију нациста, ако се деси чудо да Џавелин не заврши у рукама народне милиције.

Руси баш изазивају невољу.

Pa evo citam vam komentare ovde i na hr portalima (tamo ne komentarisem) i nije mi jasno koji se K vi gurate u fajt izmedju Rusa i Amera. Hocete da dobijete po P kao nesrecni i nimalo pametni Ukri?
Ako nisi opet shvatio reci pa da nacrtam, posto vam ona brza posiljka na Jarunu vidim nije jasna.
Od koga ćemo dobiti?Kosmičkih snaga?
Teško je vjerovati da ljudi navijaju za Putlera.Kompleksaš željan svjetla pozornice je prvo oduzeo Krim,nahuško kao Slobo rusko stanovništvo u Dombasu i Lugansku a onda doletio da ih spasi od nacista .....sve već viđeno prije tridesetak godina.Izgleda da nitko ne uči iz grešaka.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back