mast
Iskusan
- Poruka
- 5.528
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tada lete rakete po ruskim bazama.Rakete, ali sa konvencionalnim punjenjem, dobijaju sigurno po nekoj avio bazi, to je samo pitanje vremena!
To će biti prekretnica!!
Pogledaj Zx16, ima sve informacije a opet vjeruje svaku riječ ruske propagande.Nezna se tko je gluplji....onaj tko ovako nešto objavi ili onaj tko ovo ******.
![]()
Tekbir-Allah, Allaah ekber.
Nema mira i sigurnosti za Ruse.
https://twitter.com/ArmedForcesUkr/status/1507005882499960840?s=20&t=7qHNmLROTS2BdwlNr2L91A
Nema mira i sigurnosti za Ruse.
https://twitter.com/ArmedForcesUkr/status/1507005882499960840?s=20&t=7qHNmLROTS2BdwlNr2L91A
Иди у Украјину и реци им то у лице.Koliko si vezbao te pokusaje duhovitih upadica iz coska
Ceo dan?
Jel si se i smejao sam sebi, koliko si vickast?
Ako, ako, posle propasti smrdikala lutas 15 godina bez identiteta, ne znas ni ko si ni sta si, oprosteno ti je
Slazem se, tu gore negde vec sam opisao da su Rusi najvece p_____
Tako je. Polako samo.
A ti bolje ćuti nego što ostavljaš digitalni potpis izdajnika. Nije pametno.

Ma da .. .. Jadna mu je majka ko drzi liniju negde van grada .. Nzn o kolikim gubitcima se radi sli su krenuli da ih urnisu ..
Koji crni ujedinjeni slepci bili i ostali, šatro eu a svako vodi svoju politiku. A kada su besplatni energenti u pitanju onda se udruže jednom u 50 godina i dobiju po pichci.И уједињени запад не сме против те велике туге. Пуштају Украјину да полако умире јер их је страх те велике туге.
Још кад се сетим оне бежаније из Афганистана, НАТО је апсолутна катастрофа.
Чему служе уопште?
Какав је то свет кад његови господари беже цвилећи док их Талибан набија ногом у дупе?Au sine Daco
Gospodari sveta su izazvali bratoubilacki rat izmedju Slovena
Jedno su nastrani, otisli su u radikalno levo i postali Nacional Boljsevici
A drugi su ostali verni Bogu, to su Pravoslavni Hriscani
Daj snimakКакав је то свет кад његови господари беже цвилећи док их Талибан набија ногом у дупе?
ili možda splitska lora...ili je tu negdje u blizini rehmetli hrv. gen.korade da im puca u potiljak
Mmmmmm, ne znamo mi kad će Srbija pustit putina da tamo postavi rakete, NATO bi trebao malo razmislit o tome i preventivno djelovat, a na internetu tisuće slika neonacista, treba to očistit i postavit nekakvu pudlicu na vlast.Nije tako. Nema nikakve prijetnje za NATO u Srbiji.
Pa da, za razliku od vas koji ste se takmičili u klanju civila.
pa bio sam jedna od njih, jbg ja sam od onih sto su morali dizati sidro ... znas ono, puca se, padaju granate, hrvati sa jedne, a muslimani sa druge strane, i sve tako, pish ziviPa reci nam, koliko si pravoslavnih izbeglica pomogao iz Bosne, Hrvatske, Slovenije, CG i Makedonije, i sa Kosova
Kazi nam slobodno, koliko smrdis necovjestvom
Талибан остао без чизме која још вири из НАТО гизице, чмар толико стиснуо да може ексер да прецвика. Али немају више ни ексера.Daj snimak
Taj sto si opisao
Nema se vremena moraju pzuriti .. Jos malo i nece inati kome da salju .i ...Nato je do sadа mazio Ruse šaljući tek pješačko naoružanje Ukrajincima. Uskoro bi moglo krenuti za Ukrajinu ozbiljnije oružje.
A što se ti toliko nerviraš pa ne umiru Amerikanci laganom smrću u Marinoplju već Hrvati .Daj snimak
Taj sto si opisao

Амери су убијеи одмах на почетку ракетним нападом на базу где је циа имала своје просторије.A što se ti toliko nerviraš pa ne umiru Amerikanci laganom smrću u Marinoplju već Hrvati .
Dobro i po koji Amerikanac![]()
suze mi naviru na oči oslobodioci čiste prostor za đžamiju ahmad đžamija
Inače Mig 25 starija verzija Mig 31 je ruski odgovor na lokidov SR 71 za koji su Rusi mislili da će biti takođe lovački avion!Иначе ово је авион из 70 неке... Бржи и од Ф22 и од ф35 и од еурофајтера итд...
Pogledajte prilog 1125494