gost 336946
Elita
- Poruka
- 23.437
Samo polako. Prvo da padne Novoselka u Zaporoškoj oblasti.Au ala si se ti uziveo
Mrtva trka između tebe i tihoglu-a.
Aj pa da nam braća i Kosovo oslobode.
#okupacija #putinusrcu #mrsnato
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo polako. Prvo da padne Novoselka u Zaporoškoj oblasti.Au ala si se ti uziveo
Mrtva trka između tebe i tihoglu-a.
Aj pa da nam braća i Kosovo oslobode.
#okupacija #putinusrcu #mrsnato
zato sam ih ja skoro sve ignorisao još krajem februara, a do tada nisam nikog,mislim da frt i družina troluju, nemoguće je da realno postoje takvi likovi

Sad se setih onog prorockog vica kad amer u NY pita drugog - posto je koka kola, a ovaj mu kaze - 5 rublji...А које то санкције кад и даље купују гас и нафту и то за рубље![]()
Ti si malo lud?Kazu da ne valja konzumirati droge.
Kazi ne drogama.
Мислим да ако буду морали да покажу моћ у том правцу да ће је спичитиJedno hipotetičko pitanje. Šta bi.bilo da Rusi pljusnu jednu nuklearku, recimo na poljsku bazu?
I još jednu na nato flotu u Baltiku?
Šta bi uradio nato?
Vjerujem da Tihi ovlaži momentalno.

ma i ja, nego malopre videh rifke nešto piše frtu, ček reko da vidim šta taj deran pričazato sam ih ja skoro sve ignorisao još krajem februara, a do tada nisam nikog,
ali nije loše mnogo se lakše diše od proliva koji pišu![]()
Ajde sto je ujedinio NATOOko za oko.
Naime Putin je raspali nato sada ujedinio.
Pa kako ne vidiš kako je pravednik i treba voleti pravednike. A postoji devet vrsta ljubavi lepi moj. Devet.Vjerujem da Tihi ovlaži momentalno.![]()
Dosta toga će završiti u arsenalu DNR/LNR ka što su već Džavelini i NLAW.Nato je do sadа mazio Ruse šaljući tek pješačko naoružanje Ukrajincima. Uskoro bi moglo krenuti za Ukrajinu ozbiljnije oružje.
Ti si bolesnik.Ajde sto je ujedinio NATO
Nego sto ce Ukrajinci da pocepaju p____ Rusima, masala
Da ih pripreme za Ruse.. verovatnoNato je do sadа mazio Ruse šaljući tek pješačko naoružanje Ukrajincima. Uskoro bi moglo krenuti za Ukrajinu ozbiljnije oružje.
Dosta toga će završiti i po leđima lnr/dnr/Rusije.Dosta toga će završiti u arsenalu DNR/LNR ka što su već Džavelini i NLAW.
Jesmo. U zgradi administracije u Marijupolju sekretarica se već javlja na čečenskom. Pukli ti nacisti.Mrzi me da pregledam 20 strana unazad
Jel ste izbacivali jos pozerskih snimaka dzihad kozojeba kako pucaju u vazduh
Kad kazem Dzihad kozojebi mislim na Cecene
Rusi?
šta fali Belrusiji?Razoruzanje Ukrajine neće biti kao i priznanje Donecke i Luganske oblasti pretpostavljam i rat ce se završiti za dva mjeseca, najveća pobjeda Ukrajine je da ne postanu kao i Bjelorusija pod uticajem Putina tj da je vlada ostala.

Мислиш, могли би послати тебе као коњицу?Nato je do sadа mazio Ruse šaljući tek pješačko naoružanje Ukrajincima. Uskoro bi moglo krenuti za Ukrajinu ozbiljnije oružje.
Izgleda da svinjska mast ne radi?!Jesmo. U zgradi administracije u Marijupolju sekretarica se već javlja na čečenskom. Pukli ti nacisti.