Mej bregami
Buduća legenda
- Poruka
- 45.632
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rus neće da od Rublje pravi dolar jer da je tako kao što ti insinuiraš, ne bi sa indijom bilo Rublja - Rupi, sa Kinom Rublja Juan i tako...sa svakom zemljom u svojoj valuti. Ako Rus kupuje u Indiji, plaća u Rupijima a ako Indija kupuje u kini ili Rus u rubljima ili Juanima, prosto ne žele više da daju lažnu vrednost dolaru i što više zemalja tako uradi dolar će sve više da slabi.Hoće Rus da napravi od rublje dolar ?
Pogledajte prilog 1125369
Naravno da ga ne prepoznajes pošto je teško oboleo.
Udario Botox u glavu.
Ne znam sta je to....Pa ni Hitler nije uništio svet.
Ništa nisi naučio do sada.
Manje gledaj russiapower2022 na yt![]()
Pa briga me , aj sad manje halucinacija.Превентивно. Па вероватно би се усрали. Хахаха. Смрзли би се. Руси Миг31 је бржи од НАТО ракета хехе
Шта тебе брига за Србе. Ти боље гледај како ће наци говна да прођу и они који их подржавају.
Није ми јасно зашто се они који подржавају АЗОВ у Србији, не хапсе!
4 puta sporije od Kindžala...Јел знате ви колико брзо лети Миг 31?
3.000 km/h!
Има да јача само према еуру хахаRus neće da od Rublje pravi dolar jer da je tako kao što ti insinuiraš, ne bi sa indijom bilo Rublja - Rupi, sa Kinom Rublja Juan i tako...sa svakom zemljom u svojoj valuti. Ako Rus kupuje u Indiji, plaća u Rupijima a ako Indija kupuje u kini ili Rus u rubljima ili Juanima, prosto ne žele više da daju lažnu vrednost dolaru i što više zemalja tako uradi dolar će sve više da slabi.
И теби је то добар дил за Украјину па се радујеш?Možda neka mobilizacija ili hemijsko oružje pa da nešto mogu napraviti, mislim da će Putin popustiti, dobiće nešto na pregovorima da to može da proda kao pobjedu u Rusiji i to je to. Pretpostavljam priznanje Krima od Ukrajine i nepristupanje NATO savezu i to je to.
Више, брже даље од НАТО канти, а носи и Кинжал.Јел знате ви колико брзо лети Миг 31?
3.000 km/h!
Нема шта да бринеш јер су Срби на праведничкој страни.Pa briga me, aj sad manje halucinacija.
Masovni udari po svim bazama u Rusiji...Ne znam sta je to....
Dakle, posle masovnog udara Rusa po svim bazama u Evropi, šta bi bio odgovor?
Što Amerika, pa nije napadnuta?Masovni udari po svim bazama u Rusiji...
Evo ti Amerika da odgovori kao u ww2.
Siroka je paleta sankcija.Jedno hipotetičko pitanje. Šta bi.bilo da Rusi pljusnu jednu nuklearku, recimo na poljsku bazu?
I još jednu na nato flotu u Baltiku?
Šta bi uradio nato?
to su ovi šta prave upade po prometnicam
Srbija je osudila ruso-agresiju.Нема шта да бринеш јер су Срби на праведничкој страни.
Ми нисмо на листи непријатеља Русије. Као твоји усташоиди.
А које то санкције кад и даље купују гас и нафту и то за рубљеSiroka je paleta sankcija.

Nije ni bila u ww2Što Amerika, pa nije napadnuta?
Nema šanse, da su ameri to hteli mogli su da urade pre rata i izbegnu ovo krvoproliće.Možda neka mobilizacija ili hemijsko oružje pa da nešto mogu napraviti, mislim da će Putin popustiti, dobiće nešto na pregovorima da to može da proda kao pobjedu u Rusiji i to je to. Pretpostavljam priznanje Krima od Ukrajine i nepristupanje NATO savezu i to je to.
Србија је заузела став какав је договорила са Русијом. Управо због Косова а такав став подржава и Русија. Нико други на планети нема права да заузме такав став.Srbija je osudila ruso-agresiju.
Opet buncas! Srb nisi ustase ali jedan deo boluje od rusobolesti.

Aha.... Ali onda i Amerika može da popije nuklearke po svojim bazama, a mozda i gradovima?Nije ni bila u ww2![]()
AUu, brutalno....https://t.me/anna_news/25849?single
18+
Мариупољ, угинули нацисти свуда, милиција ДНР и Чечени чисте кућу по кућу.

Ček Rusija se raduje zbog našeg stava?Србија је заузела став какав је договорила са Русијом. Управо због Косова а такав став подржава и Русија. Нико други на планети нема права да заузме такав став.
Можда само Грузија.![]()