veliki krang
Legenda
- Poruka
- 71.060
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možda im se učinilo prikladno kako je zbomban Vukovar.....ali su previdjeli da ovi imaju oružije protiv oklopa a ne lovačke puške.Ko ih j.ebe kad primenjuju taktiku JNA iz '91.
Mi smo te lekcije naučili.
Ratovati sa nekim po principu milovanja vodi uvek u propast.
pa imas primer SSSRAko se ne raspadne sta onda,mnogi su to pricali na ovom forumu
pa imas primer SSSR
usrali su motku
sad cekamo da se Putin usere

Velika je Ukrajina ali imas i Rusku dijasporu ,17,3% po popisu.,to je oko 8 miliona . Videcemo sta je cilj ovog rata. Pazi kad su usli kopneno? Pa jos ulicne borbe.Neminovne zrtve. Mene brine ovaj Zelenski ,malo se pogubio ,pocinje da preklinje da se neko direktno ukljuci u rat,Preti ,pokusava sve zivo ,samo ne zeli da pregovara. Bojim se da se uziveo u ovu ulogu. Mislim da nema pravo da zrtvuje ceo narod zbog necega sto ce na kraju da potpise, Po meni sebicluk.Slicno je govorio i Sloba/Seselj kao pobedili smo Nato pakt .Ukrajina ima 78 000 naseljenih mjesta, 600k je malo premalo.
Pa gle, Rusi priznaju da umire vojnik FRa svakih 4,1 minute.I gore UkrajinciDobro, i pokoji Hrvat, mada su sa njima u deficitu ovih dana
![]()
Pa gle, Rusi priznaju da umire vojnik FRa svakih 4,1 minute.
Dodaj tome još ove domicilne separatiste.
Ali Trovač tvrdi specijaljna operacija ide po planu.
Mislim da ima loš plan

Pa do grada ima još 5 kmČišćenje Mariupola se nastavlja
Zbog ovih komentara je ovaj forum fantastičanОво је историјска битка за опстанак Русије и остатка поробљеног света. Руси ће је добити само је питање цене.
Janukovica nema celih 8 godina. Da su hteli mogli su priznati Kosovo davnih dana, sigurno ih ne bi sprecilo srpsko patrijotsko kmecanje

Ruši, nije mu ćaća napravio.Čišćenje Mariupola se nastavlja
Piše na klix. baPa gle, Rusi priznaju da umire vojnik FRa svakih 4,1 minute.
Da, i to je posljedica ruske okupacije suverene države.
Nije bilo javno ali sada sva olicenja zapadne nacisticke civilizacije izlaze na videlo....Da, i to je posljedica ruske okupacije suverene države.
Jer prije tog gadljivog ruskog ponašanja tih naljepnica sigurno nije bilo
Da, i to je posljedica ruske okupacije suverene države.
Jer prije tog gadljivog ruskog ponašanja tih naljepnica sigurno nije bilo

50 milijuna € najvećoj sirotinji u Europi.
Чувај туки!
Знаш ону народну- то само мајка може да воли?![]()

Sta im je u dusi i genima,ne mozes od toga pobeciNešto su mnogo nacističkog karaktera te posledice![]()
I u ruskom tabloidu pod kontrolom KremljaPriznaju, na Tviteru![]()
Љуби те мајка тако подмуклог...
А да се то можда не поклапа са губитком Крима, па...?![]()

I u ruskom tabloidu pod kontrolom Kremlja
Al će da lete glave, džaba ti brisanje sad