RoninMM
Elita
- Poruka
- 15.591
možda je ranjen kod staljingradaBrine me gdje je Tixi sa novim mapama?![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
možda je ranjen kod staljingradaBrine me gdje je Tixi sa novim mapama?![]()

Ne brini, Tihi ti je kao pravda- spor, ali dostizan....Brine me gdje je Tixi sa novim mapama?![]()
Ne bi im bio u koži kada se oganj sa neba spusti na njih. Predaja je spasonosna opcija.
Ne znam ni za koga ginu, evo kakve ih uspomene vežu za Nijemce:
Pogledajte prilog 1123926

Pogledaj onu prije 15 dana, otprilike istaBrine me gdje je Tixi sa novim mapama?![]()
Када је то завршило?Svjedoci smo jedne od istorijskih prekretnica, a da toga nismo ni svjesni...jedna epoha je zavrsena, epoha koju su ustanovili pobjednici WWIi, Anglosaksonci i Rusi(Sovjeti)...svijet koji nam je bio poznat, podijeljen na interesne sfere, ravnotezu straha, tj.nuklearne moci, svijet u kome su dogovorena neka pravila - vise ne postoji...naravno, ovo urusavanje se nije desilo odjednom, traje od rusenja Berlinskog zida, sada smo samo na kraju tog procesa...rusenje te epohe i zacetak nekog novog poretka, inicirano je i sprovedeno direktno od strane Zapada, sa Anglosaksonskim sefovima na celu...razlozi su jasni, bar iz mog ugla gledanja, a to je daljna neodrzivost ekonomskog sistema na kom pociva Zapad, jer je davno proslo vrijeme kolonijalizma i otimacine dobara od drugih i pretakanja bogatstva u Zapadnjacke sefove, kao i besomucne eksloatacije radne snage svih profila...a na tome je pocivao citav taj sistem...istina, nasao je nacin da opstane dugih 200 godina...ali svemu dodje kraj, ljudi koji su upuceni u sve, znali su to jos ko zna kad, i to da je krah neminovan....pitanje je samo to, da li je ovo sto se desava, jos jedan( ovaj put ocajnicki), pokusaj spasavanja umiruceg ili se svijet salta na vec dogovorenu semu...u svjetlu tih krupnih promjena, sta znaci unijeti nesto fasizma, zeru nacima i pregrst totalitarizma u " sjajne" zapadnjacke demokratije, sitnica koja nije vrijedna pomena...a moze i prstohvat inkvizicije, tek da se evociraju uspomene...maske su pale, gledamo prava lica, blijeda i suha, sa krvavim ocima, u evropejskom balu vampira, bez presedana u istoriji covjecanstva...
Pogledaj onu prije 15 dana, otprilike ista

da , za one jabuke koje je srbija izvezla...Meni izgleda kao da je došao po namirnice za pješadiju.![]()
Pomrece svi.19. 3. 22. Министарство одбране Украјине: Мариупољ неће бити предат окупаторима!
![]()

Da ga nije, nedaj bozeBrine me gdje je Tixi sa novim mapama?![]()

Nikad nećemo saznati koliko je NATO ''instruktora'', ''dobrovoljaca'', ''humanitaraca'', ''novinara'' i ostalih zijanilo, nije me ni briga.A koliko ih je u odnosu na ruske?
Ne fali ne sekiraj se. Inače uredno rade po mortalitetu mladih Rusa i ČečenaJedino što u međuvremenu zafalilo Hrvata u Mariupolju, a setimo se i onih budala što su ih Rusi pobili na spavaju![]()
U sustini i ja sam rekao sto i ti na kraju, ali sam mislio na kraj epohe, jer poslije ovog, vise nista nece biti isto...Када је то завршило?
То још раде.
Шта је ова отимачина од камионџија и њихових спонзора у Канади?
Шта су дебеле провизије у коришћењу СВИФТ-а?
Да ли су Африка и Азија исплатили своје "дугове" Енглеској, Француској?
А, забрањивање пословања малих и средњих фирми у време корона морона?
А, опорезивање средње класе, наспрам неопорезивање "високе класе"?
Брате, то још траје.
А, ово сада што ради Русија је почетак краја истог.
a ak bi sizif bio tako dobar a kaze da je prefesor za kompТада смо победили – сада ћемо искоренити!
Министарство одбране Русије покренуло је историјски мултимедијални пројекат „Архиви памте све...“, посвећен доказима о злочинима и зверствима украјинских националиста над својим народом током Другог светског рата.
Са'су прави нацисти ...
Pogledajte prilog 1123931
Mariupol was a ~90% Russian speaking and politically pro-Russian city.
Koliko mesta gde su Ruje nasamarane, razumljiv bes.