kentaur Nesh
Veoma poznat
- Poruka
- 12.640
Znaci li to da ako su Europljani gofna, treba da budes i ti, tj vi....a da, znaci....Pitaj Europljane je li isto ili nije, nemoj mene![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaci li to da ako su Europljani gofna, treba da budes i ti, tj vi....a da, znaci....Pitaj Europljane je li isto ili nije, nemoj mene![]()
Nevjerovatno...ja pricam o ubistvu malog djeteta i pitam sta moze opravdati tako nesto, i...evo sta dobijem kao odgovor...То не лаже. Дотични Зец је подржао ХДЗ и финансирао га.
Будимо реални. Било је и међу етничким Србима издајника, одувек.
Stoka uvek bolje razume stap.Misliš da bi bilo bolje da su koristili NATO taktiku masakra civila?
Šta je to "Sandžak"?
Заслужили су то па нека сада иду да краду и пљачкају.Masovna talibanizacija i ISIL-izacija drustva od strane Ukrajinskih Nacista
Ljudi se vezuju za drvece i bandere, bicuju, pljuju, ponizavaju i prebijaju. Cak i zene. Sud zakoni policija tuzilastvo, pravna drzava - ne postoje.
Nesretni ljudi svakodnevno bivaju premlacivani, vezivani i bicevani....
Ovo su te divljacke metode "vladavine" koje podrzavaju @Patata Caliente @Qing VIII @Frtajler i njima slicni neprijatelji pravne drzave, slobode i demokratije.
Ne, vi iz Hrvatske nema nikakva znanja kojima bi bilo šta i bilo koga učili. Sandžak ne postoji, u Srbiji imamo oblast Rašku, valjda si nešto pokušao ali si i ovaj put ispao glup.Ono di je Novi Pazar, Tutin, Sjenica
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Sandžak
Zar te ja iz Zagreba trebam učiti
Већу глупост дуго нисам прочитао, убијена дјевојчица је имала 12 година.Obitelj Zec ubijena je u mafijaškom obračunu, zbog borbe za tržište mesa... Neki drugi htjeli su se ubaciti na njegovu poziciju, u to vrijeme najjačeg trgovca mesom u Zagrebu, k tome još Srbina.
o znaci on je taj koji voli svoju goouzicu da daje....Сем нација из кроасаније, активни су и ЛГБТ активисти у пропаганди против Русије. Он управо то ради!
Сем нација из кроасаније, активни су и ЛГБТ активисти у пропаганди против Русије. Он управо то ради!
До сада најснажнија експлозија у Кијеву, морало је бити нешто, детонација је била на нивоу експлозије складишта муниције.
Ишли су на ноћно гађање како би избјегли непотребне цивилне жртве.
Da u Donjecku ili Lugansku, ili netom oslobođenom Mauripolju na taj način postupaju s izdajicama, saboterima i špijunima, ti bi pretpostavljam isto također podržavao.
Svedočenje Srbina izbeglog iz Ukrajine koji tamo živi već 25 godina:
„On (Putin) je hteo da razjedini Ukrajinu, a zapravo je objedinio celu zemlju. Sada protiv njega ratuju i ljudi koji pričaju ruski, i oni koji pričaju ukrajinski , hebrejski, grčki, bugarski i tako dalje, oni su se svi ujedinili protiv njega. Sada nije više važno koji jezik pričate. To je bila Putinova prva teza – idem da spasavam ljude koji pričaju ruski jezik, što jednostavno nije istina. Kao drugo, hteo je da skine predsednika Zelenskog, ali to neće uspeti, naročito sada pošto on od početka rata ima podršku sto odsto Ukrajinaca. Treće, hteo je da mu ne bude NATO na granicama, a sada ima NATO."
Фарма пилићаMarch 21, 2022 11:23
The Russian army attacked a training ground in northwestern Ukraine
![]()
The Russian armed forces have once again used precision-guided weapons to destroy Ukrainian military installations.
The Ministry of Defense announced an air strike with cruise missiles on a military training ground in the Rivne region. Mercenaries and national battalions were trained there at the Novaya Lubomirka combined-arms training ground.
"On the night of March 21, high-precision air-launched cruise missiles attacked a training center for foreign mercenaries and Ukrainian nationalist formations in the Rivne region. More than 80 mercenaries and nationalists were killed," Russian Defense Ministry spokesman Igor Konashenkov said.
Near the village of Selets, high-precision missiles hit an ammunition depot and the headquarters of a mechanized brigade of the Ukrainian army.
A day earlier, Russian hypersonic "Daggers" destroyed the underground missile depot of the Armed Forces of Ukraine near Ivano-Frankivsk.
Pa "sudelujem"...samo nisam tako pravoverno crno-beo kao ti...
I ne mogu danas za nešto što je juče bilo belo, ili sivo da u dan okrenem da je crno...i obrnuto.
Ali me zbilja oduševljavaju oni koji to mogu...kako vetar dune...![]()
Не знам зашто имаш потребу правдати злочине када се мање више све зна.Чуј мафијашки обрачун?Срамота...Hajde spusti malo gard... Zena i dijete ubijeni su kao svjedoci... O tome je snimljen film (dosuše s sretnijim epilogom)... Ja se grozim tog zločina jednako kao i ti... Samo želim napisati da on nije bio posljedica sustavnog ubijanja i progona Srba u to vrijeme po Zagrebu, što se ovdje pokušava podmetnuti...
Руска армија (ССО и СпН ГРУ) током ноћи и јутра извела специјалну операцију у насељеном пунктуНиколајевка (предграђе Кијева).
Резултат ове акције је мирна предаја комплетног украјинског штаба за одбрану овог места са укупно 61 људи (више од половину чинили официри).
To su sve floskule , deca , zene , starci, manipulativne, a kao humanisticke manifestacije u ratu.Nevjerovatno...ja pricam o ubistvu malog djeteta i pitam sta moze opravdati tako nesto, i...evo sta dobijem kao odgovor...
To su jedino u hrvatskoj takvi nacistički kvaliteti na ceni?Uvijek ista slika po tisuću puta.
Loše opravdanje za ubijanje civila i rušenje gradova Ukrajine.
Znaci li to da ako su Europljani gofna, treba da budes i ti, tj vi....a da, znaci....
Ја не причам о убиству јер убијање није никад оправдано, а камо ли деце. Причам о томе да је дотични Зец био хрватски Србин.Nevjerovatno...ja pricam o ubistvu malog djeteta i pitam sta moze opravdati tako nesto, i...evo sta dobijem kao odgovor...
Teniski turniri nisu samo na zapadu i ne igraju samao zapadni igrači. Uostalom, najbolji igrač nije sa zapada, kao ni dobar broj igrača u samom vrhu.Zasto sudjelujes ako se 'poseres na zapad'? Zasto ne ides u Minsk ili Pjongjang na teniski turnir?