Rat u Ukrajini (4)

Koliko će dugo trajati rat?

• Još par nedelja

glasova: 37 30,8%
  • Još nekoliko meseci

glasova: 47 39,2%
  • Godinu dana+

glasova: 13 10,8%
  • Dve godine+

glasova: 4 3,3%
  • Nekoliko godina (3+)

glasova: 19 15,8%

• Ukupno glasova
    120
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Још један ухваћен припадник нацистичког Азова на хемијском детектору (који вам омогућава да утврдите да ли особа држала оружје или експлозив).

Како смо упозорили, Азовци неће моћи да се извуку из Мариупоља облачењем у женску одећу.

A zašto je vatan a ne bešen na licu mesta?

1647709493336.png

AFP: Kazahstan traži način da se distancira od rata u Ukrajini i akcija Kremlja

Ne vidis ti brate moj napaceni dalje od svog nosa, toliko si oslepeo i rusopoludeo da ne znas gde si

U Jevandjelju po Jovanu zapisano je svedocanstvo kako je Isus ucio Apostole

" onaj ko veruje u mene, cinice dela koja ja cinim, cinice i veca"

Etc.

Reci nam brate, gde je Isus rekao treba da rokate i kokate kao dobra deca Bozija
To pitanje je trebalo postaviti onom ko je uspeo onoliko ratova da vodi, onoiko zemalja da destabilizuje, onoliko naroda da pobije vodeći ih kao kolateralnu štetu. Malo je licemerno sada nekom spočitavati ono što je neko drugi više od 50 godina činio.

Ukrajinci upadaju u domove ljudima: "Očistili su celo dvorište, sve kuće"

Savet bezbednosti Ukrajine i policija u Harkovu vrše masovne provere u stambenim zgradama u potrazi za onima koji su povezani sa Rusijom.
"Očistili su celo dvorište, sve kuće, došli da provere dokumenta. Jedna ogorčena žena je udarena puškomitraljezom pravo u lice, komšija se založio za nju i njemu se desilo isto", rekla je stanovnica Harkova.
Prema njenim rečima, traže se "separatisti" i oni koji pomažu Rusiji.
Stanovnik Harkova rekao je da zna za najmanje tri takve inspekcije u stambenim zgradama, uključujući i onu u kojoj živi.
"Idu po celom Harkovu, ulaze u sve stanove, stambene zgrade, traže. Traže, jasno je koga. Ide po 10-15 ljudi. Proveravaju ko živi, a ko je otišao. Proveravaju i dokumenta za stan", rekao je izvor.

Буквално банада која хара

Нобеловци који су за 23 године убили 11 милиона људи на планети Земљи!
FOOCcCfX0AQkf2q
sve te izopacene pedere i silovatelje pedofile imamo u saci, jer svi su oni dobili pismo upozorenja na sahrani matorog busa

radi se samo o tajmingu, kada nastupa veliki preokret
1647709736002.png

FLASHBACK: Do You Remember What Joan Rivers Said About Obama Right Before She Dropped Dead?

evo ga link, jedva ga nadjoh

What Was In Those Bush Sr. Funeral Envelopes? The “First Arrest” To Shock The World Revealed?

zivi bili, pa videli.

Ne vidis ti brate moj napaceni dalje od svog nosa, toliko si oslepeo i rusopoludeo da ne znas gde si

U Jevandjelju po Jovanu zapisano je svedocanstvo kako je Isus ucio Apostole

" onaj ko veruje u mene, cinice dela koja ja cinim, cinice i veca"

Etc.

Reci nam brate, gde je Isus rekao treba da rokate i kokate kao dobra deca Bozija
Ima i ono :

"Од ове љубави нико веће нема, да ко душу своју положи за пријатеље своје".

Vec sam naveo na predhodnoj temi, najveci svetitelj Zapada sv.Avgustin zagovara vodjenje pravednog rata, kao i jedan drugi takodje vrli uticajan i veliki svetitelj sv.Amvrosije Milanski, kao i neki drugi svetiteji Crkve, da ne pricamo da postoji teorija tkz.Just War, i to sve moze da se primeni i na ovom ratu kao i na svim ratovima koje je Amerika vodila i pitanje je koji je od njih Just War.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back