Tom Riddle
Elita
- Poruka
- 21.065
Прва фаза је била грубо речено припрема, размештање. Сада ће вероватно бити ефектније чишћење наци отпада са ротацијом војника и још технике.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja ne brinem....a ti se nadaš ,kao i Šojgu,da će se to jednog dana vratiti....nada umire posljednja.Ne brini sve se vrati
Pa svaki amer je umro od ruskog oruzija,sta tu ima cudno i za buducnost....pa i sami se po americi ubijaju sa njimJa ne brinem....a ti se nadaš ,kao i Šojgu,da će se to jednog dana vratiti....nada umire posljednja.
Nepostojeće h
![]()
Jašta bre, u Srbiji kojoj je avijacija blokirana, U modernom ratut Krstareće se obaraju najobičnijim zrak, zrak raketama s termalnim ili bilo kakvim navođenjem, čak i s MIG-om 19.Krstarece se uglavnom obaraju pvo sistemima koji su namenjeni za takve ciljeve.
Npr. Rusi imaju pancir,tor,strele,tunguske,buk znaci iz nekih jeftinijih sistema se puca na krstarece rakete,nije ekonomski isplativo pucati iz s 300 ili s400 na tomahavka koji kosta 300-500k dolara.
Nemoj da se sramotis,samo cutiJašta bre, u Srbiji kojoj je avijacija blokirana, U modernom ratut Krstareće se obaraju najobičnijim zrak, zrak raketama s termalnim ili bilo kakvim navođenjem, čak i s MIG-om 19.
Banana države to moraju radit sa zemlje jer im je nebo zaključano.
Evo da i ja tebe s mojim neznanjem nečemu naučim.
PS, krstareće rakete nisu balističke ili quasi balističke rakete. Kolibri i Iskanderi su 2 potpuno različite stvari.
a kako ce ga detektovati Mig 21 ?Samo što Tomahawk prati konfiguraciju terena i gdje on leti ne lete ni ptice, Kolibri lete na 400-500 metara i čak i za MIG 21 su lagana meta.
Odgovori na pitanje ubijane civila je ubijanje civila,ko to radi zlocinac je da li se slazes?jedan civil je mnogo da li se slazes?Kazes Rusija zlocinacka da li je NATO zlocinacki?Koji je ne samo u Srbiji nego sirom zemaljske kugle ubio milione civila?Ma ne lupetaj, stvarno nemaš pojma.
https://www.rebellionresearch.com/russian-special-forces-tank-raid
Jel to moooožda tenk?
During the assault Russian SF used 8 BTR-80s and 3 T-72 tanks from the Russian military base in Tskhinvali (South Ossetia).
Naravno da s teroristima ne treba pregovarati a još manje treba tenkom na 500 djece.
Боље бели фосфор да им пошаљу.Stigla ustasama iz Azova u posetu "RUSKA CRNA SMRT"
️ Према информацијама једна од бТГ руске армије (морнаричка пешадија
"Црна смрт") која учествује у борбама за ослобођење
Мариупоља ушла у базу добровољачког пука Азов који је био стациониран у овом граду.
Зашто по мени када је домет тих ракета доступан. Једино што сам напоменуо да је према споразуму, који још важи, забрањено копнени базирање ракета које премашују 500 километара. Зато су Искандери до 500 километара и налазе се на копну.Znači po tebi su u dometu i ovi nato putevi što se rade od Albanije do Bugarske preko Kosova i drugi od CG do M.
Kako ti to zamišljaš baš bih voleo da znam...Ne, ovo u Ukrajini nije dovoljno, trebaju im dan moderan PZO i moderne zrakoplove. Vijetnamci i Korejci su dobili i pilote uz rakete i zrakoplove.
daj nam primere iz proslih ratovaU modernom ratut Krstareće se obaraju najobičnijim zrak, zrak raketama s termalnim ili bilo kakvim navođenjem, čak i s MIG-om 19.
Gdje su bili do sada?Pustili da Azov pobije vagone Ruskih vojnika pa onda stigli....bolje bi im pristajao naziv crne pickice.Stigla ustasama iz Azova u posetu "RUSKA CRNA SMRT"
️ Према информацијама једна од бТГ руске армије (морнаричка пешадија
"Црна смрт") која учествује у борбама за ослобођење
Мариупоља ушла у базу добровољачког пука Азов који је био стациониран у овом граду.
Gdje su bili do sada?Pustili da Azov pobije vagone Ruskih vojnika pa onda stigli....bolje bi im pristajao naziv crne pickice.

a sta je tu cudnoA da, mine će struja da odnese uzvodno![]()
Vise je zabelezenih slucajeva da su obarane sa zemlje nego sto je to cinjeno iz aviona,jednostavnije je i jeftinije,sporo lete i laki su ciljevi.I ludost je da rizikujes zivot pilota avion u ratnom stanju da bi obarao raketu koja vredi 500 k dolara.Jašta bre, u Srbiji kojoj je avijacija blokirana, U modernom ratut Krstareće se obaraju najobičnijim zrak, zrak raketama s termalnim ili bilo kakvim navođenjem, čak i s MIG-om 19.
Banana države to moraju radit sa zemlje jer im je nebo zaključano.
Evo da i ja tebe s mojim neznanjem nečemu naučim.
PS, krstareće rakete nisu balističke ili quasi balističke rakete. Kolibri i Iskanderi su 2 potpuno različite stvari.
a sto biI dalje mi nije jasno kako vojska koja dnevno unisti toliko ruske tehnike za mesec dana nije odbacila protivnika barem 50 kilometara od trenutnih pozicija.![]()
У Луцку пријављен је јак пожар и дим, вероватно још једно складиште нафте.
S RP-22 ili vođen radarom sa zemlje ili vizualno raketom R60. Zašto pitaš?a kako ce ga detektovati Mig 21 pajsercino jedna ?
Nisi to pitao već o blamu nazovi druge vojne sile, dakle vojske SAD.Koncentriraj se molim....pitam za Šojgua koji je nestao 2 tjedna....jel prokomentirao posljednjih 15 dana i milimetarske napredke njegove vojske?
Gdje su bili do sada?Pustili da Azov pobije vagone Ruskih vojnika pa onda stigli....bolje bi im pristajao naziv crne pickice.