Rat u Ukrajini (4)

Koliko će dugo trajati rat?

• Još par nedelja

glasova: 37 30,8%
  • Još nekoliko meseci

glasova: 47 39,2%
  • Godinu dana+

glasova: 13 10,8%
  • Dve godine+

glasova: 4 3,3%
  • Nekoliko godina (3+)

glasova: 19 15,8%

• Ukupno glasova
    120
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A zašto da se vojska preda, da dobe metak u potiljak? Možeš se jedino potruditi uništiti što više okupatora i zadnji metak sačuvati za sebe.
Gumi, covjek prica o obicnoj vojsci, redovnoj vojsci Ukrajine...naravno da za Azov slijede drugojacija pravila, sasma logicno i ocekivano...dakle, citaj pazljivo, i odgovaraj pazljivo, time ces postedjeti i sebe i druge...sebe ponizenja, a druge truda ulozenog u tipkanje, a bez prave potrebe...pratis li me, Gumi...

Znam da su predvidljivi i da stalno lažu.
Pa i Srbi su svojedobno rješavali problem u svom dvorištu pa je završilo sa metkom u potiljak zarobljene vojske, znam da ti to nije nepoznato, a ti sada želiš reći da bi Rusi poštedjeli naciste.
Na osnovi čega bi Rusima trebao vjerovati? Na osnovi izjave da se povlače i da su pobijedili zapad bez ispaljenog metka? Na osnovi toga što su optuživali Ameriku da širi histerične laži o tome da Rusi žele napasti Ukrajinu?
Svi lažu. Kakve veze imaju Srbi sa bilo čime? Rusi naravno neće poštedjeti naciste. Zapad je došao na granice Rusije, a nema dobre namjere, to je svakome sa pola mozga jasno. Maloprije sam ti odgovorio kako su "Rusi" postavljali vlast u Ukrajini, a ti si to ignorirao umjesto da mi pojasniš kako sam u krivu i kako je to Ruska propaganda.

Zato Zelenski i uvodi 36-casovne policijske casove...da bi skrivali oruzje i municiju medju civilne objekte i da bi rezirali false flag napade...

Rusi su onda kao u borilackoj vestini iskoristili instrument protivnika tj iskoristili okolnost istog tog Policijskog casa, kada nema mnogo civila napolju, pogotovo u vecernjim satima, i zbombali skladiste oruzja u trznom centru...

...
Upravo tako!!
Što je najgore,oni stvarno misle da mogu propagandom iz vremena CNN 1999. godine da vozaju sopstveno stanovništvo, u eri interneta, društvenih mreža, gde se svaki fejk razbuca za 10 sekundi, a širi na milijarde korisnika u roku sat vremena!!

Питао сам те за то када је настала Украјина. Што се тиче википедије, то и јесте за такве као ти!
Данас на википедији можеш прочитати да постоји и црногорска нација и црногорски језик!
Пробај да нађеш бар неку тему где можеш постовати на основу личног образовања?
Sta pricas ,kakvo licno obrazovanje? Sad ces da pises licnu istoriju? Ej nemoj da filozofiras ,,,,imas servirane podatke procitaj.

Oni koji se predaju, a ne pripadaju banderašima, spasiče glavu!!
Oni koji su istetovirani naci simbolima ili su "u bazi", ide denacifikacija!!:cool:
Neće spasiti glavu, znaš kako znam?
Zato jer je ruski okupator rekao da im garantira živote.

Gumi, covjek prica o obicnoj vojsci, redovnoj vojsci Ukrajine...naravno da za Azov slijede drugojacija pravila, sasma logicno i ocekivano...dakle, citaj pazljivo, i odgovaraj pazljivo, time ces postedjeti i sebe i druge...sebe ponizenja, a druge truda ulozenog u tipkanje, a bez prave potrebe...pratis li me, Gumi...
Pratim te vrlo dobro.
Okupator laže, okej?

Svi lažu. Kakve veze imaju Srbi sa bilo čime? Rusi naravno neće poštedjeti naciste. Zapad je došao na granice Rusije, a nema dobre namjere, to je svakome sa pola mozga jasno. Maloprije sam ti odgovorio kako su "Rusi" postavljali vlast u Ukrajini, a ti si to ignorirao umjesto da mi pojasniš kako sam u krivu i kako je to Ruska propaganda.
Pitaj opet, vidiš da me spamaju.

Prilozi

• EvQaxRgXAAAKEWt.jpg_large.jpg
    EvQaxRgXAAAKEWt.jpg_large.jpg
    64,4 KB · Pregleda: 6
U Ukrajini se ratuje od 2014. kad se istok i Krim odvojio...
Dosta toga se izdesavalo.

Kako nije zastita, NATO na granici Rusije znas li sta to znaci?
Isto ko i Sovjeti kad su postavili rakete na Kubi na pragu Amerike.
Rakete iz Latvije i Estonije za isto vreme stizu u Moskvu kao i iz Ukrajine a do St. Petersburga mnogo krace tako da tu postoji neki drugi razlog, o maltretiranju etnickih Rusa u Estoniji zna ceo svet ali je tamo malo tvrdje pa se to mora precutati. Putin ne moze da izjavi da su Estonci Staljinova izmisljotina kao sto izjavio za Ukrajince, tacnije on misli da Ukrajina ne treba biti nezavisna.

priprema se veliki kotao za ukr donbaski front.
Balakleja je pod kontrolom ruskih snaga, proboj je i na jugu. Napadni pravci se vide.
FOSNtmpXoAIr5OJ

U Mariupolju placu i traze deblokadu, a nisu u stanju da izvuku 35.000 ljudi iz grotla koje im se sprema u Kramatorsku. Imas izjavu Dejana Berica sta su nasli u Debaljcevu, zlocini su jezivi. Nece se izvuci, ceka ih temeljna denacifikacija!
Kad padne Mariuopolj to ce osloboditi dodatne snage za stezanje i unistenje ovih nazi snaga u obruci i napredovovanje prema zaporozju i dalje prema unutrasnjosti

Rakete iz Latvije i Estonije za isto vreme stizu u Moskvu kao i iz Ukrajine a do St. Petersburga mnogo krace tako da tu postoji neki drugi razlog, o maltretiranju etnickih Rusa u Estoniji zna ceo svet ali je tamo malo tvrdje pa se to mora precutati. Putin ne moze da izjavi da su Estonci Staljinova izmisljotina kao sto izjavio za Ukrajince, tacnije on misli da Ukrajina ne treba biti nezavisna.
Одакле бре више извирете...

Nije u pitanju Ukr.
Mozda je ovo pocetak nekog novog doba...... ili mozda kraj.

to je tacno ali NATO nema gotovo nikakvo ofanzivno oruzje u toj zoni da ozbiljno ugrozi Rusiju. Tamo se nalaze samo neke kopnene trupe.

Rusija je pozvala ukrajinske vojnike u Mariupolju da polože oružje u ponedjeljak ujutro i napuste taj lučki grad, praktički sravnjen sa zemljom u napadima.

General bojnik Mihail Mizincev rekao je u nedjelju ruskoj državnoj novinskoj agenciji Tass da će siguran koridor biti uspostavljen između 10 i 12 sati po moskovskom vremenu.

Rusija predlaže Ukrajini da sve njezine vojne postrojbe napuste grad "bez oružja i streljiva na ruti dogovorenoj s Ukrajinom", navodi se u izvješću.

Rusija inzistira na "službenom pisanom odgovoru" Ukrajine na prijedloge do 5 sati ujutro u ponedjeljak po moskovskom vremenu.

Ukrajina: Ne prihvaćamo predaju

Irina Vereščuk, potpredsjednica ukrajinske vlade, kazala je kako su već odbili rusku ponudu, prenosi Pravda.

Ona je komentirala rusku ponudu.

"Tu je osam stranica na kojima se piše o povijesti i druge gluposti. Isti dopis poslali su UN-u, Međunarodnom odboru Crvenog križa i nadali se da će međunarodne strukture reagirati i početi vršiti pritisak na Ukrajinu. Ovo se nije dogodilo. ICRC i UN shvaćaju da je to ruska manipulacija i da se ljudi uzimaju za taoce", kazala je.

Ukrajina traži da Rusi hitno otvore humanitarne koridore.

"Ne može biti govora o bilo kakvoj predaji, polaganju oružja. O tome smo već obavijestili rusku stranu. Napisala sam: "Umjesto da gubite vrijeme na 8 stranica pisama, samo otvorite koridor"."

Ahahaha," Tu je osam stranica na kojima se piše o povijesti i druge gluposti"
Pa normalno, kmečanje o SSSRu, to im daje pravo da sve pobiju.

Aha, a ti si uvjeren da je to fotošop samo zato jer ga je Putin "zaboravio" denacificirati?

Jesi malo guglao Utkina pa si vidio da bere tratinčice pa si posumnjao da je ovo fotošop?
Зашто не би био фотошоп? Живиш у времену када ујутро треба да посумњаш
да ли је то твој одраз у огледалу.
Измонтирају тридесет секунди бомбардовања Париза а као проблем
набацити на фотку два квадратића и немачког орла.

Руси иначе много воле нацисте.

Зашто не би био фотошоп? Живиш у времену када ујутро треба да посумњаш
да ли је то твој одраз у огледалу.
Измонтирају тридесет секунди бомбардовања Париза а као проблем
набацити на фотку два квадратића и немачког орла.

Руси иначе много воле нацисте.
U redu, onda je fotošop. I Rogozin kad salutira Sieg Heil, isto fotošop.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back