Aha...Šta me briga, govorim ti kakvi Rusi su dolazili
Pokondirene tikve, krcati zlatom a blato na cipelama.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aha...Šta me briga, govorim ti kakvi Rusi su dolazili
Šta ahaAha...
U redu, whataboutism na najjače.
Onda, jesu se Rusi povukli iz Afganistana?
Bez obzira šta se "nikada ne povlače"?
Da? Ne? Ne znaš?
Mda...Šta aha
Aha. Baš ono gadne seljačine.
Hoce li sada da pokupe mrtve Ruse za razmenu? Da i Rusi jednom prebace 30Zaigrali se majstori, čitali Krstu i vidjeli da front puca i da je otvoreno sve do Kijeva...
Ako ništa drugo, imaju 19 sretnika
Ko to zna, skupljanje tijela mrtvih okupatora je zadnje na listi prioriteta.Hoce li sada da pokupe mrtve Ruse za razmenu? Da i Rusi jednom prebace 30
Ma neće stići, toliko će brzo Rusi koji su zaglavljeni mesecima u blatu da dotrče da pokupe i svoje i poginule pripadnike ukrowermahtaHoce li sada da pokupe mrtve Ruse za razmenu? Da i Rusi jednom prebace 30
Ko to zna, skupljanje tijela mrtvih okupatora je zadnje na listi prioriteta.
Jer ne bi vjerovala, neće nikud pobjeći

Dobar proizvod se nikad ne reklamira.Mnogo će Rusa još morati izginuti, zastrašujuće mnogo. Možeš rokati sa sigurne udaljenosti, ali na kraju dana ruski klošar mora kročiti u Ukrajinu, a tamo ga čeka isključivo stravična smrt.
Šta se ne hvale Sarmatom? Orešnikom? Žele poštediti ukrajinske naciste?
Nema potrošača do ruskih turista. To će ti svaki Dalmoš reći.Šta me briga, govorim ti kakvi Rusi su dolazili
Ja bih im, naravno, svima zabranio ulazak u državu, stvar nacionalne sigurnosti
Zaigrali se majstori, čitali Krstu i vidjeli da front puca i da je otvoreno sve do Kijeva...
Ako ništa drugo, imaju 19 sretnika
Šta aha
Aha. Baš ono gadne seljačine.
A tko ste vi gospodjo durakinjo?Rusi su svugdje i svuda.
I ni za koga ne možeš biti siguran da nije Rus / Ruskinja.
Panjimaješ, durak
O cemu vi?Nje bojtes, Ruskije njeplahije.
Такође а за то постоји дугме игнорисање корисника,ако игноришеш и не читаш све у реду али ако идеш за мном и коментаришеш то није до мене.Бићу срећан када ти видим леђа.
За то постоји дугме игнорисање корисника,ако игноришеш и не читаш све у реду али ако идеш за мном и коментаришеш то није до мене,фан си.
sta fali? okej ponudaUgovor o vojnoj službi izravno od guvernera Moskovske regije
Samo za one koji nisu navikli mirno sjediti — 3.000.000₽ ( 33 200 eura)odmah na ruke i 5.500.000₽ (61000 eura)za prvu godinu službe. Jedinice će biti formirane u Moskovskoj regiji sa sjedištem u CSP-u „Vityaz“.
Kupujemo kartu (vlak, avion, autobus), organiziramo smještaj u vojarni za vrijeme trajanja ugovora.
Tim stručnjaka nadgleda i savjetuje o svim pitanjima
Prihvaćamo u svakom pogledu — plaćanje je također 3.000.000₽!
Uvjeti:
— dob od 18 do 64 godine;
— bez invaliditeta, bez ozbiljnih kroničnih bolesti;
Za registraciju je potrebna samo putovnica!