- Poruka
- 188.249
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nema ukrajina vojsku još od 2023
sve je ili poginulo ili ranjeno ili zarobljeno
sad se samo žene deca i penzioneri goloruki bire protiv ruskih oklopnih armija
Sluzis se dzulovskim fazonima nisam izricito napisao da us od 20ih pravili svoje modele, jer dobro znam kada su napravili prvi, odgovoriosam samo da nije tacno tvoja tvrdnja da je njihova industrija nastala prko noci i da to vazi pre za VW. Zaebano kad se moras laktati sa neznalicama.Sta tebi nije jasno, covece? Ti si tvrdio da su 20-tih godina proslog veka proizvodili australijske originalne modele, ja ti odgovorila da nisu i to potkrepila citatom. Tvrdio si da nijedan australijski automobil nije imao Benz-ov motor, ne znajuci za australijski "prvi" automobil, koji oni sa ponosom isticu, a koji ti samouvereno izjednacavas sa radom zaludnog limara.
Nevesto pokusavas da teras vodu na drugu vodenicu, uvodeci u pricu 100-godisnji period.
Uozbilji se i shvati da ja teram do kraja.

Za tango je potrebno dvoje.
Kog vraga nabrajamo kada nije nijedna strana ispostovala nista dogovoreno, skoro sve od 13 tacaka nisu ni Rusi postovali. Vazno je da jr da su Rusi bili agresori na drugu drzavu dok Ukrajinci nisu.Jel nije bio nekih uslova i šta su to Urki ispunili od ovoga ?
1. Momentani i sveobuhvatni prekid vatre.
2. Povlačenje teškog oružja kako bi se formirala bezbednosna zona širine 50–140 km.
3. OEBS monitoring 24/7.
4. Dijalog o lokalnim izborima u oblastima pod separatistima.
5. Amandmani na ustav Ukrajine koji predviđaju specijalni status za Donbas.
6. Bezuslovno oslobađanje svih talaca i zarobljenika.
7. Obnova socijalnih veza – penzija, isplata plata, bankarske veze.
8. Povlačenje svih stranih trupa i opreme, uključujući “dobrovoljce”.
9. Razoružanje ilegalnih grupa.
10. Povlačenje teške tehnike i demilitarizacija zone sukoba.
11. Ukrajina ponovo preuzima kontrolu nad državnom granicom – ali tek nakon sprovođenja izbora u Donbasu i političkog dogovora.
12. Lokalni izbori u skladu sa ukrajinskim zakonima, ali uz dogovor sa predstavnicima separatističkih oblasti.
13. Rad međunarodne grupe za nadzor implementacije.
Zivis u oblacima.Berlin i ruska vojska, to će biti trajna simbioza.
Tko pod drugim jamu kopa, sam u nju pada.Kog vraga nabrajamo kada nije nijedna strana ispostovala nista dogovoreno, skoro sve od 13 tacaka nisu ni Rusi postovali. Vazno je da jr da su Rusi bili agresori na drugu drzavu dok Ukrajinci nisu.
Ne, u kući s vrtom.Zivis u oblacima.
Ajde ti u Moskvu i zali se Putinu a mozes i na Trgu Bana Jelacica, jedno je sigurno nece te niko podrzati u Zagrebi ili Moskvi, znaju Zagrebcani i Moskovljani kakav vetar duva sa "Crvenih horizonta"EUSSR je moja stvarnost.
Svakodnevnicu nam kroje dvije komesarske koje nikad nitko nije birao, von der Hitler i čivava Kalas, nego ih je na te pozicije imenovao Centralni komitet EU.
Ajde ti u Moskvu i zali se Putinu a mozes i na Trgu Bana Jelacica, jedno je sigurno nece te niko podrzati u Zagrebi ili Moskvi, znaju Zagrebcani i Moskovljani kakav vetar duva sa "Crvenih horizonta"
Povelje 55 i 105 moglee bi se primeniti kako na Ukrajinu tako i na Rusiju bilo jr tamo kukastih krstova i velicanja nacizma na pretek ali ti ne shvatas da ni jednoj od obe nacisti ne mogu osvojiti vlast vec da su to marginalne grupe.Sanjaj, nije zabranjeno. U međuvremenu, Rajhskomesarijat Ukrajina potpada pod nekoliko finih paragrafa Povelje UN, pisanih uoravo za takve.
Pogledajte prilog 1825240
Ukrajina je nacistička tvorevina. Njome upravljaju CIA i MI6.Povelje 55 i 105 moglee bi se primeniti kako na Ukrajinu tako i na Rusiju bilo jr tamo kukastih krstova i velicanja nacizma na pretek ali ti ne shvatas da ni jednoj od obe nacisti ne mogu osvojiti vlast vec da su to marginalne grupe.
У праву си, нису Украјинци били агресори на другу државу. Они су "само" напали један део народа у својој држави.Kog vraga nabrajamo kada nije nijedna strana ispostovala nista dogovoreno, skoro sve od 13 tacaka nisu ni Rusi postovali. Vazno je da jr da su Rusi bili agresori na drugu drzavu dok Ukrajinci nisu.
Nemas pojmaKao i baš sve ostale kritične delove, sve do sada.
Tacno a sta bi ti sa separatistima i pristiglim paramilitarcima u svojo zemlji?У праву си, нису Украјинци били агресори на другу државу. Они су "само" напали један део народа у својој држави.

Oba pravoslavna naroda bi trebal preduzeti nesto da se ovo ne desava.Немачка Е.У. предводиуместо да активно раде на постизању мира шта је ово,ово неће донети кровове над главама породицама рањених у борбама,нити породицама преминулих,нити ће икоме донети ишта.
Седе у удобном топлом господски обучени док два православна народа гину деценију и још мало преко а уместо решавања свега види се ово?
a sve je pocelo sa sijalicom.Sluzis se dzulovskim fazonima nisam izricito napisao da us od 20ih pravili svoje modele, jer dobro znam kada su napravili prvi, odgovoriosam samo da nije tacno tvoja tvrdnja da je njihova industrija nastala prko noci i da to vazi pre za VW. Zaebano kad se moras laktati sa neznalicama.![]()
Nije niko puko bice tu jos mnogo klanja.Puce Rusija
To ide preko strica, Lapova i Ćićevca...Linkuj Putinov citat o trodnevnoj operaciji.