Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A do tada Birds of Magyar lovi okupatore kao zečeve i apsolutno nema te rupe gdje se mogu sakriti. Prosto zato jer nisu vojnici nego teroristički plaćenici, zato i završavaju ovako strašno.Мислим да ће појединачна судбина припадника "Birds of Magyar" бити страшна. Ловиће их као зечеве, издаваће један другог у покушају да преживе, криће се по свету, а нигде никада неће бити безбедни. Просто зато што то нису војници него терористи, а РФ има заиста импресивно искуствно у обрачуну са терористима, где год се налазили.

10.000 u kotlu. Potvrdio Gerasimov
Odlično!

Žao mi je, ilegalna flota, nepoznati vlasnik, nepoznati osiguravatelj, ideš na dno.ne znam šta kaže međunarodno pravo ali ovi brodovi ne viju rusku zastavu niti je ukrajina objavila rat rusiji nitiobratno..ovo će imati dugoročne posljedice u budućnosti kao danas tkz.slučaj kosova....brod je napadnut u turskim vodama dok je bio prazan i izgleda usidren.
...
Sigurno ne zbog istineZbog čega
Laganja?
Kazna za terorizam slijedi odmah i bez milostiŽao mi je, ilegalna flota, nepoznati vlasnik, nepoznati osiguravatelj, ideš na dno.
Simple as that.
Inače međunarodno pravo kaže da nije lijepo slati teroriste u tuđu državu
Ovaj rat su izgubili i Rusi Ukrajinci. Previše ljudi je stradalo nizašta. Teritorije sa većinskim ruskim stanovništvom su to i ostale, po cenu miliona poginulih. Ništa suštinski se nije promenilo.
Jedini ko je dobio u ovom ratu su fanbojsi sa obe strane koji su masturbirali nad snimcima dronova koji ljude raznose u paramparčad.
A da li to vredi toliko, pitanje je.
Pokrovsk brani vod prisilno mobilisanih penzionera, odeljenje otete dece sa rucnim bacacima i grupa zena na protivavionskim topovima
Ukrajina je napadnuta od strane svjetske supersile. To je bilo za ocekivati.Jel zbog toga u Harkovu veceras nema struje?
Prvo se presaberi da li je Rusija tigar od papira ili svetska supersila.Ukrajina je napadnuta od strane svjetske supersile. To je bilo za ocekivati.
Ono sto 4-D sahista nije mogao da predvidi je da ce slicna sudbina pogoditi mnoge ruske gradove. Biti ce ovo teska zima za mnoge Ruse.
Ukrajinci su napadnuti, tako da nemaju izbora. Rusi samo moraju da se povuku i patnje ruskog naroda ce presati.Prvo se presaberi da li je Rusija tigar od papira ili svetska supersila.
Poenta je za koga ce zima biti teza...mnogo, mnogo teza.
Demantuj me. Meni si ti, na primer, tragikomican, ali...koga to ovde interesuje. Mani se diskvalifikacija u nedostatku argumenata.Em ne znas em ne mislis , duplo golo.
Sluzis se dzulovskim fazonima nisam izricito napisao da us od 20ih pravili svoje modele, jer dobro znam kada su napravili prvi, odgovoriosam samo da nije tacno tvoja tvrdnja da je njihova industrija nastala prko noci i da to vazi pre za VW. Zaebano kad se moras laktati sa neznalicama.![]()
mislim da svedochimo gashenju rusije kao drzave - ono shto su oni govorili na pochetku "ukraina vishe nece postojati"Веб странице повезане са Бандеровцима објављују снимке на којима се виде украјински поморски дронови Sea Baby како нападају танкере за нафту у Црном мору.
Извештава се о заједничкој операцији Службе безбедности Украјине (СБУ) и украјинске морнарице.