Mstislav
Stara legenda
- Poruka
- 75.141
1369 dan, oko Limana nema srece za agresora.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eeej Vozd prestani da seiris ovuda, vidi sta je nase po Grckoj, Albanij i Kosovu, kojekude.Ne otima, vracaju sto je njihovo.
Svi ovi sto ti lajkuju post sada su se obogatili, uprskase te spermom.Rusi au preuzeli nalazišta (više ld 50%) strateških sirovina neophodnih za svetski napredak. Ttanijum i litiju, berilijum... Prc... Bajo, njiva ima u Rusiji kojiko 'oćeš, a sad su uzeli Black Rocku kolač. Oni se pitaju.
Kao i Tramp "tudjom motkom" gloginje mlatis, od svih okupiranih teritorijaRusija ima neko pravo zbog vecinski ruskog stanovnistva zadrzati samo Krim, istocnu Ukrajinu su porusili i ispraznili od Ukrajinaca samo da bi udovoljili bolesnom egu drezdenskog cate.Americko Ruski plan je dobar za sve tri strane , sada to mozda ne izgleda tako , ali će istorija pokazati , kolko će mladih biti zivo da zasnuje porodice , da se ponovo ekonomski oporavi .
Evropa bi bila stabizovana na ekstremno dug period , Rusiji garantovan mir i bezbednost , Ukrajini pruzena mogućnost kakvu samo ima Svajcarska , i pomirenje dva stara bračna druga koji se često svadjaju Us i Rf .
Ukratko , mir , stvarno Tram zasluzuje Nobela , i oni koji podrze .
Ne bacaj bisere pred svinjeTeritorije su ukrajinske, Rusija ih je priznavala...A ako aludiras na poklanjanje teritorija. Teritorine se kroz istoriju menjaju ili tako ili ratom. I to ne prestaje. Nama je poklonjena Macva cak uz dogovor da je vratimo nakon trajanja krune, a to nismo uradili. Poklonjen nam je i Beograd. Pa i Srebrenica i taj deo je svojevremeno poklonjen. Sve je to stvar uobicajena...
Razloga sto Rusija ne krece punom snagom ima mnogo, reci cu ti samo jedan od mnogih, drezdenski pajkan-cata ne zna kakva bi bila reakcija Rusa i Amerikanaca na eskalaciju rata.Ono što je meni neshvatljivo kod EU degenerika (ove forumaške preskačem), da nisu u stanju da vide, već tri godine, ono što Rusija strpljivo pokazuje i dokazuje - da ovo nije sve, da ovo nije puna snaga, da Rusija može puno više i puno jače....
Nemam pojma koliki je americki ili australijski BDP znam samo da je ruski tri, cetiri puta manji po glavi.A Djura mi pripomaže sa americko australijskim BDP om
Sad sam se uverio koliki sam lazov, nakon provere BDDPea pomenutih zemalja uverio sam se da je ruski 4x manji od australijskog a 5x manji od americkog.Nemam pojma koliki je americki ili australijski BDP znam samo da je ruski tri, cetiri puta manji po glavi.
Ovo je za egzekuciju kao u Srednjem veku, i to na trgu, uz direktan TV prenos. Psihopata još pravi selfije. Đubrad!Витешки, нема шта.
Надам се да ће их наћи, наћи и сондирати у бетон, али само до грла.
Baš je prokuvala.

Руси лете над украјином, а украјинци подигнутих руку иду пешке ка Русији . Углавном између 2 руска БМП-а , испред и иза њих.Posto Rusi retko lete u Ukrajinu i Ukrajinci u Rusiju ovi trofeji su verovatno dronovi.
Какав је ово пост?Svi ovi sto ti lajkuju post sada su se obogatili, uprskase te spermom.
Post isfrustriranog očajnika koji kipti od besa i ujeda oko sebe.Какав је ово пост?
Febo, Rus te...Ti si na aparatima jos od 2022 trkeljas kako onda tako i sada ....nego jesi pobedio Pokrovsk sa svojom udarnom Jorgan divizijom
Krkanje Tzarevog roblja po planu i programu
Djuricakurica ko njega jos dozivljava ozbiljnoPost isfrustriranog očajnika koji kipti od besa i ujeda oko sebe.
Nemoj tako. Mstislav stavio Moskvu u kotlic...Kao i Tramp "tudjom motkom" gloginje mlatis, od svih okupiranih teritorijaRusija ima neko pravo zbog vecinski ruskog stanovnistva zadrzati samo Krim, istocnu Ukrajinu su porusili i ispraznili od Ukrajinaca samo da bi udovoljili bolesnom egu drezdenskog cate.
Smanji tu vijagru. Udara ti na mozak.Svi ovi sto ti lajkuju post sada su se obogatili, uprskase te spermom.
Ukrotitelj kenguraSmanji tu vijagru. Udara ti na mozak.

ko sto rekoh, malo su bolji od bosne
amerika ima 170 kvadriliona