Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 91.603
Leskovim prutićem Orešnikom.Na Ukrajini je da bira - ako neće mirnim putom, ondak će "čarobnim" prutom...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Leskovim prutićem Orešnikom.Na Ukrajini je da bira - ako neće mirnim putom, ondak će "čarobnim" prutom...

‘Samo da Ukri dobiju ATACMS, gotovi su Rusi’, i dobiše ih, oborene, 4/4, 100%, a ulovljena i dva komada svemoćnih M270.A onda dobro
Ono što je meni neshvatljivo kod EU degenerika (ove forumaške preskačem), da nisu u stanju da vide, već tri godine, ono što Rusija strpljivo pokazuje i dokazuje - da ovo nije sve, da ovo nije puna snaga, da Rusija može puno više i puno jače....Leskovim prutićem Orešnikom.![]()
AhaaNije to u pitanju, anglicizam, originalno iz francuskog (visage), znači ‘šminker’.
visagiste
/ ˌviːzɑːˈʒiːst /
noun
- a person who designs and applies face make-up; make-up artist
EU i Ukrajina odbacuju ključne dijelove američkog plana, — Bloomberg.
Merz, Macron i Starmer složili su se da se broj pripadnika ukrajinskih oružanih snaga ne može smanjiti, izvještava publikacija.
Pogledajte prilog 1820972
Zelenski je objavio 10-minutni govor naciji u kojem kaže da Ukrajina mora birati između gubitka svog "dostojanstva" i "slobode" (prihvaćanjem Trumpovog "mirovnog plana") i gubitka svog najvažnijeg "saveznika" (SAD-a).
Također kaže da bi se Ukrajinci trebali prestati prepirati i politikaniti (tj. prestati pričati o korupcijskom skandalu). Kaže da će nastaviti pokušavati promijeniti mišljenje Amerikanaca i predstaviti vlastitu verziju "mirovnog plana".
Ako se pritisak na Ukrajinu nastavi, dodaje Zelenski, Ukrajina će se suočiti s jednom od najgorih zima u cijeloj svojoj povijesti. Kaže da cijela nacija stoji iza njega.
„Čekaju naš odgovor, ali ja sam ga dao 20. svibnja 2019. kada sam rekao da sam obećao braniti suverenitet i neovisnost Ukrajine.
Pritisak na Ukrajinu trenutno je jedan od najtežih. Napravljeni smo od čelika, ali čak i najjači metal može popustiti. Moramo djelovati na način da rezultat bude kraj rata, a ne kraj Ukrajine,“ -
„Nismo izdali Ukrajinu tada [24. veljače 2022.] i nećemo je izdati ni sada. Narod je uz mene,“
- Volodimir Zelenski, predsjednik Ukrajine.
@iig je naš.Ahaa
Hvala na duplo objasnjenju. Jbte koju mozgovnu zbrku cine samo da bi se razlikovali I eto ko fol imaju rvacki
Vade čipove iz veš mašina!!!

Jo's malkice zemo...Jeli vreme da ukrowermaht bojni izjavimo sućut ?
Sacekaj Mstislava da reciklira 2024 godinu. Nije jos zavrsio sa 2023....Jeli vreme da ukrowermaht bojni izjavimo sućut ?
Jeli vreme da ukrowermaht bojni izjavimo sućut ?

A Djura mi pripomaže sa americko australijskim BDP omSacekaj Mstislava da reciklira 2024 godinu. Nije jos zavrsio sa 2023....
pošto smo na forumu hr. valja govoriti domaćim jezikomStrasilo Boze sacuvaj...
Sta ti je ovo "vizasiste"???? Nikad cuo za ovu novokomponovanu rijec vjerovatno onog tzv. "rvackog" jazUka
Obavezno, i to dalekoumnoživačem*!Jeli vreme da ukrowermaht bojni izjavimo sućut ?
Nije dugo trebaloSacekaj Mstislava da reciklira 2024 godinu. Nije jos zavrsio sa 2023....
Strasilo Boze sacuvaj...
Sta ti je ovo "vizasiste"???? Nikad cuo za ovu novokomponovanu rijec vjerovatno onog tzv. "rvackog" jazUka
Naučimo novu reč: krstareća raketa se pravilno kaže križareća raketa, umoljava se čitateljstvo Križarice kako bi to primilo k znanju, kao i u slučaju dalekoumnoživača, tj faks mašine.pošto smo na forumu hr. valja govoriti domaćim jezikom
Moraju ovde kada na indexu na vestima o oslobodjenim gradovima nema komentarisanja. Svi cute. Vrlo retko ostavi neki post, uglavnom prebacivvanje krivice i ubedjivanjen da je Rusija propala pre 2 godine. Ko pokisli ....pošto smo na forumu hr. valja govoriti domaćim jezikom
Izdade ih Index, totalno.Moraju ovde kada na indexu na vestima o oslobodjenim gradovima nema komentarisanja. Svi cute. Vrlo retko ostavi neki post, uglavnom prebacivvanje krivice i ubedjivanjen da je Rusija propala pre 2 godine. Ko pokisli ....