Djura Nikolajevic
Veoma poznat
- Poruka
- 12.493
Napisao ili ne Rusi ga okupirali i odvpjiliГде сам било шта написао о руском одвајању Крима? То си ти слагао. Дебело, да би имао, као, некакав одговор.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Napisao ili ne Rusi ga okupirali i odvpjiliГде сам било шта написао о руском одвајању Крима? То си ти слагао. Дебело, да би имао, као, некакав одговор.
Mislis na Zelenskog?Terati svoj interes nasiljem i ugnjetavanjem kao u Ukrajini po tebi je u redu?
Ukrajinci su tukli separatiste, sta je tu neobicno i nelegalno?Mislis na Zelenskog?
Srborus sta je to? Da nije mozda hibrid slican mazgi ili muli, unapred zahvalan na odgovoru.Braćo Srborusi, dajte neke mape, i vesti sa terena. Ovi iz razočarenja napisani komentari Ukroluzerofila su smorili...![]()
Ne mislim na "separatiste", ne navrci vodu na svoju vodenicu. Kako komentarises korupcionaski skandal i bekstvo Timura Mindiča (desna ruka Zelenskog) iz Ukrajine? Kako komentarises genijalni plan o gadjanju ruske infrastrukture, koji Ukrajinci posprdno zovu plan 3.0, koji je rezultirao urusavanjem celokupnog energetskog sistema Ukrajine, a ne Rusije? Kako komentarises politicku odluku Zelenskog i kasapina Jermaka da se ne dozvoli povlacenje ukrajinske vojske iz Pokrovska i Mirnogoroda? Ukrajinci u hladnim stanovima polako, ali sigurno shvataju, ko im je najveci neprijatelj. Ali ti, u svojoj penzionerskoj fotelji u Australiji, i dalje pametujes. Sigurna sam da nikada nisu cuo za imena Dimitri Basov, Igor Mirnjuk, Aleksandar Cukerman, Igor Fursenko, Ljudmila Zorina...To te ne sprecava da mislis kako si veliki poznavalac situacije u Ukrajini.Ukrajinci su tukli separatiste, sta je tu neobicno i nelegalno?
Slabo ti idu nešto te hipoteze.Tvoj zakljucak je da Ukrajina treba da se preda na milost i nemilost Putinu? Kada bi to tako funkcionisalo ratova ne bi bilo.

Ti mene optuzujes za zlobnost? Tvoja podmuklost u vredjanju je dno dna.Srborus sta je to? Da nije mozda hibrid slican mazgi ili muli, unapred zahvalan na odgovoru.

Ako si Srpkinja ili Ruskinja ovo moje pitanje ne bi trebalo da te pogodiTi mene optuzujes za zlobnost? Tvoja podmuklost u vredjanju je dno dna.
Mazge i mule zaobidji. Stvarno me vuces za jezik da ti odgovorim mnogo nepristojnije , ali suzdrzacu se...nisu tvoji potomci birali rodonacelnika.Ako si Srpkinja ili Ruskinja ovo moje pitanje ne bi trebalo da te pogodi
10. и 11. децембра Лавов треба да буде посећен и оним ракетама које су чуване за друге сврхе и да се преброје министри после тога. Мислим, они који се усуде да дођу.RAT U UKRAJINI Tri napada dronovima u Harkovu: Oštećene kuće i preduzeće, jedna osoba povređena
Rat u Ukrajini traje 1.358 dana. Broj Ukrajinaca koji beže od rata tražeći sigurnost u zemljama Evropske unije porastao je na najviši nivo u poslednje dve godine, nakon što je Kijev promenio pravila kako bi omogućio većem broju mladića da napuste zemlju, pokazuju zvanični podaci. Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je da ukrajinske snage na frontu trenutno najviše pažnje posvećuju Pokrovskom pravcu i Zaporoškoj oblasti, gde je ruska vojska povećala broj i obim juriša, jer vremenski uslovi pomažu napadima. Ukrajina je pozvala ministre za evropske poslove zemalja članica Evropske unije na samit u Lavovu 10. i 11. decembra kako bi ministri tu mogli da pokažu podršku zahtevu Ukrajine da pristupi tom bloku. Pozivno pismo ministrima odbrane poslato je zajednički u ime Danske, koja trenutno predsedava Savetom EU i vicepremijera Ukrajine Tarasa Kačke .
Ključni događaji:
U napadima dronovima u Rusiji poginulo je 392 ljudi ove godine
Novi paket danske vojne omoći Ukrajini vredan oko 201 miliona evra
Zelenski: Teška situacija na Pokrovskom pravcu i u Zaporoškoj oblasti
Ukrajina pozvala ministre EU na samit podrške putu Kijeva u EU
Rekordan broj Ukrajinaca koji je prebegao u EU za protekle dve godine
Ukrajinac osumnjičen za sabotažu Severnog toka prekida štrajk glađu u Italiji
Orban: Sastanak Trampa i Putina u Budimpešti i dalje na dnevnom redu
Svima drugima je bilo u redu ugnjetavanje ruskog zivlja u Donbasu od strane sopstvene drzave(tadasnje Ukrajine). Zakasnio si sa lekcijom o moralu, ovo je reakcija na to sto je svima bilo u redu od 2014.Terati svoj interes nasiljem i ugnjetavanjem kao u Ukrajini po tebi je u redu?
Sta ocekujes od coveka koji kao primer svoje dovitljivosti navodi kako su mu kao detetu roditelji davali novac za clanarinu u Savezu pionira Jugoslavije, a on ga trosio na slatkise. Zaboravio je, mucenik, da clanarina nije ni postojala.Svima drugima je bilo u redu ugnjetavanje ruskog zivlja u Donbasu od strane sopstvene drzave(tadasnje Ukrajine). Zakasnio si sa lekcijom o moralu, ovo je reakcija na to sto je svima bilo u redu od 2014.
Ovo kompenzuje gubitak Pokrovska, Mirnograda i Krupjanska i još par manjih gubitčića.Rusko zelezo sve jeftinije u 1359-om danu trodnevne svo.

Krio se od komunista na tavanu, u Vrscu ne znam da je bilo takvih, pa su naknadno bezali u Rumuniju kroz atar. Valjda je tako stigao u britanski rezervat Australiju.Sta ocekujes od coveka koji kao primer svoje dovitljivosti navodi kako su mu kao detetu roditelji davali novac za clanarinu u Savezu pionira Jugoslavije, a on ga trosio na slatkise. Zaboravio je, mucenik, da clanarina nije ni postojala.
Rusi ugnjetavani u Donbasu a iselili, pobegli, proterarani Ukrajinci iz DonbasaSvima drugima je bilo u redu ugnjetavanje ruskog zivlja u Donbasu od strane sopstvene drzave(tadasnje Ukrajine). Zakasnio si sa lekcijom o moralu, ovo je reakcija na to sto je svima bilo u redu od 2014.
Zasto ja za njega mislim da je Bugarin?Krio se od komunista na tavanu, u Vrscu ne znam da je bilo takvih, pa su naknadno bezali u Rumuniju kroz atar. Valjda je tako stigao u britanski rezervat Australiju.
Proterani nakon 2022.opet kazem, to je bio logican splet okolnosti nakon sto je ceo svet zmurio na ugnjetavanje Rusa u Donbasu pre toga.Rusi ugnjetavani u Donbasu a iselili, pobegli, proterarani Ukrajinci iz Donbasa
Ma nije, ja ga zezam da se prezivao Nikolaje, i da je dokupio вић za prezime i presao u Srbe, posto je bio RumunZasto ja za njega mislim da je Bugarin?
Srborusska Legendo ...jesi pobedio PokrovskHahaha nema šta većina bi odavno odustala ali ti si pravi sljedbenik Bandera Ukrajine.Ti si onaj što tone sa kapetanom do kraja.

Недостојан је било какве комуникације, вређа без икаквог разлога а модерација му помаже брисањем и скривањем његовог правог лицаTi mene optuzujes za zlobnost? Tvoja podmuklost u vredjanju je dno dna.
Molim da se ne vredjaju plemenite zivotinjeSrborus sta je to? Da nije mozda hibrid slican mazgi ili muli, unapred zahvalan na odgovoru.

Уставобранитељи никада нису сепаратисти.Ukrajinci su tukli separatiste, sta je tu neobicno i nelegalno?