Kataphraktoi
Domaćin
- Poruka
- 4.301

Lada je otac i majka.
Tamo gde je sve stalo, tamo gde su cvileći pobegli svi terenci, oklopi i letilice, pazi, LADA Specijal iz '74, suvereno vlada bojištem.
Tek LADA Niva zakiva.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Око 1.000 војника Оружаних снага Украјине предало се у близини Покровска, према изворима са канала „Иди и смотри“ – рекорд од почетка 2025. године.
Све је прекривено изгорелом непријатељском опремом. Међу Украјинцима који су се предали углавном су били војници из 68. бригаде, али је било и војника из 155. механизоване бригаде. Према њиховим речима, последњих дана су једноставно испуштали гориво из својих возила – ионако је било немогуће побећи из окружења.
Frcko like this
Vec su im odbrusili nasi, da ce imati Rusi problem ako krenu na nas.braćo Srbi, udarila Marija Zaharova na Srbiju bre!!!
šta ćemo sad? i dalje smo za Putina ili menjamo stranu?
i sada da verujemo neko levom chlanku (na kome pishe news, i koji moja baba moze da napravi i napishe shta hoce)
umesto slici koja pokazuje na hiljade nebodera? ovo je nechija kuca u americi, imal u rusiji tako?Pogledajte prilog 1813445
Не могу ни да се размене, немају за кога, па преостаје да се равномерно распореде по Сибиру да у зноју лица свога надокнаде макар делић штете коју су направили.Обруч око Покровска и Мирнограда сада је већи него онај који је био око Бахмута. 44 квадратна километра према 42. То значи да су украјинске снаге које су остале унутар тог подручја потпуно опкољене
Њихов положај се сматра безнадежним: не могу сами да се извуку, а спољна помоћ или снаге које би могле да их ослободе, неће стићи. Једино што се сада не зна је колико је украјинских војника остало ,,закључано" у Мирнограду, пише Војна хроника.
Sve je to truhlo moj zemo. Narod osiromasio a saka superbogatasa sabiraju Jo's vise mlrdi a narodno nezadovoljstvo kljuca . Amerika svakog Dana minimum 1 mlrda u minus a dug se priblizava 40.000 mlrdi Koji nema sanse ni teorijski da se vrati. Zato americki Satanistima izlaz iz tog njesra vide u velikom ratu van granica Amerike da im se posreci ko u onom I / II s.r. I rade na toj zlo strategiji vidimo u Ukrajini.
Ja nikad nisam bio za Putina, ja sam isključivo protiv NATOa, ko god da se s njima kači ja ga bezrezervno podržavam.braćo Srbi, udarila Marija Zaharova na Srbiju bre!!!
Ljuljzi, jesu li Ukrajinci pregazili Ural? I prisilili Ruse da poslednju odbranu utvrde u Novosibirsku? Iz tvojih videoa sam stekao utisak da su tu neđe...

Sad je kasno. Da ste odma promenili stranu nato bi ponedio.braćo Srbi, udarila Marija Zaharova na Srbiju bre!!!
П' добро. Нека клонирају Фон Мајнштајна, Гудеријана и Ромела и исправе оно што је Хитлер погрешио.Visoki nemački vojni zvaničnik izdao je oštro upozorenje da bi Vladimir Putin mogao neposredno da pokrene napad na teritoriju NATO-a, sa potencijalom za napad većih razmera u roku od pet godina.
General-potpukovnik Aleksandar Solfrank, šef nemačke komande za zajedničke operacije, rekao je za Rojters da Rusija trenutno poseduje mogućnost da izvrši ograničeni udar na zemlje NATO-a u bilo kom trenutku, mada da li će Moskva delovati zavisi od odgovora Zapada.
General je upozorio da bi daleko veća ofanziva Rusije mogla da se materijalizuje do 2029. godine, jer Kremlj nastavlja svoje vojno gomilanje tokom tekućeg sukoba u Ukrajini.
-Daily express-
Za tri dana do centra Moskve? Pao Kursk? Letovanje na Krimu?Trodnevna svo ide po planu.
Минфин: нефтегазовые доходы России упали на 26 процентов
Taj general i g enerali natoa nemaju pojma, kažu krstini ukrowermaht obožavaoci mstislav, jazz, febo frmrtr da Rusija nema više raketa, nema municijje, nema ............Visoki nemački vojni zvaničnik izdao je oštro upozorenje da bi Vladimir Putin mogao neposredno da pokrene napad na teritoriju NATO-a, sa potencijalom za napad većih razmera u roku od pet godina.
General-potpukovnik Aleksandar Solfrank, šef nemačke komande za zajedničke operacije, rekao je za Rojters da Rusija trenutno poseduje mogućnost da izvrši ograničeni udar na zemlje NATO-a u bilo kom trenutku, mada da li će Moskva delovati zavisi od odgovora Zapada.
General je upozorio da bi daleko veća ofanziva Rusije mogla da se materijalizuje do 2029. godine, jer Kremlj nastavlja svoje vojno gomilanje tokom tekućeg sukoba u Ukrajini.
-Daily express-
Mi smo svi za sebe, ali i za svakoga ko je protiv NAFO. Mrzimo AV , ali ako je NAFO protiv njega, mi cemo uvek protiv NAFObraćo Srbi, udarila Marija Zaharova na Srbiju bre!!!
Da istina je, Rusi hoće da pokrenu napad na teritoriju zapadne Evrope da bi proširili svoj "lebenraum" ili životni prostor zbog guste prenaseljenosti od 8.5-9 stanovnika po kvadratnom kilometru upravo onako kako je Hitler zbog istih razloga napao SSSR !Visoki nemački vojni zvaničnik izdao je oštro upozorenje da bi Vladimir Putin mogao neposredno da pokrene napad na teritoriju NATO-a, sa potencijalom za napad većih razmera u roku od pet godina.
-Daily express-
Postoje oko 250 godiina, a ratovali su do sada 235 godina hahaha, i mislim da je 80% predsednika bili ratni predsedniciOd svog nastanka Amerika ima svega par godina da nije negdje ratovala. A sad su navodno supersila br 1
Kako to kako to
![]()