Kataphraktoi
Domaćin
- Poruka
- 4.317
Evo, pitaj čoveka dole u komentarima.Srborussi, jeste pobedili Pokrovsk![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo, pitaj čoveka dole u komentarima.Srborussi, jeste pobedili Pokrovsk![]()
Godinu dana za 70 Km....
Bjavoooooooooooo uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()

.Moguce je da Ukrajinci kriju broj stradalih kao i Rusi, Kijev ili Moskvu je nemoguce evakuisati, mislio sam na evakuciji manjih i srednje velikih naselja potpuno unistenih, zamisli sta bi bilo da nisu na vreme evakuisani , Bahmut i mesta u Kurskoj oblasti ranije ili pokrovsk sada.
Postavljeno mi je pitanje kako je moguce da nakon stotina dronova i raketa na Kijev Ukrajinci objave da je stradao jedan civil? Pravi odgovor nemam ali i dalje mislim da je umnjivane broja stradalih vrlo moguce da bi se sprecila panika i stampedo iz Kijeva u svim pravcima. Napisao sam vec u ranijem postu da Kijev ili Moskvu nije moguce evakuisati zbog broja ljudi koje nemas gde smestiti.Siguran si da ti nisi glup i imas pojma o ratovima?.
Ја сад стварно не знам како да ти одговорим.
Ако сте дошли на ову тему да подјебавате и да се, када немате аргументе правите глупи, то није у реду.
Међутим, рецимо да си стварно глуп и немаш појма о ратовима, па ево мој одговор.
Свака земља која је нападнута у први план избацује страдање цивила, невиних људи који су жртва безумног коришћења смртоносног оружја.
На другој страни нападач гледа на сваки начин да те жртве објасни сплетом слчајних околности које нису могле да буду предвиђене.
Тако је нпр. НАТО када је ракетама погођен воз код Грделице који је пилот видео, то објаснио да се десило у толико кратком интервалу да пилот није могао да спречи.
Да би то поткрепио и доказима, приказан је снимак из авиона како наилази воз на мост на који пилот испаљује ракете.
Снимак је стављен на х3 и тако приказан, што је убрзо откривено.
Сада ми објасни зашто би Украјина крила цивилне жртве када би јој такви прикази страдања донели неподељену подршку широм света, чак и међу људима који Русију разумеју и подржавају?
Од почетка сукоба пракса је да када се фронт приближава становништво буде евакуисано. Siguran si da ti nisi glup i imas pojma o ratovima?
.
.Postavljeno mi je pitanje kako je moguce da nakon stotina dronova i raketa na Kijev Ukrajinci objave da je stradao jedan civil? Pravi odgovor nemam ali i dalje mislim da je umnjivane broja stradalih vrlo moguce da bi se sprecila panika i stampedo iz Kijeva u svim pravcima. Napisao sam vec u ranijem postu da Kijev ili Moskvu nije moguce evakuisati zbog broja ljudi koje nemas gde smestiti.Siguran si da ti nisi glup i imas pojma o ratovima?
Она је сатаниста, привлачи је зло као светиљке лептира.Iskreno receno što se mene tice ona nije ni trebala tamo da bude..ne znam koji je moj tražila u zemlji koja je u ratu
Vec sam rekao da nemam pravi odgovor na postavljeno pitanje kako je moguce da posle masovnih droniranja bude objavljeno da je stradala jedna osoba. Kada je rat svi se obavestavaju iz medija jer ne mozes znati sta se desava u svim delovima milionskog grada a kamoli u zemlji. Glupi obicno prvi pocnu sa merenjem gluposti, procitaj ponovo nasu prepisku pa utvrdi ko je to zapoceo..
Па да ли стварно мислиш да се народ у Кијеву о жртвама у свом граду обавештава из медија?
Када је било бомбардовање Србије знало се одмах у име ко је у Београду, а да не говорим о мањим градовима, страдао.
Страдање треће смене РТС од НАТО бомбе директно је преношено на државној телевизији.
Те вести кроз град се шире муњевито.
Да ли сам глуп или не процени из мојих уписа, као што ја о твом менталном стању процењујем из твојих уписа.
Све сам образложио и то очекујем и од других.
.
.Vec sam rekao da nemam pravi odgovor na postavljeno pitanje kako je moguce da posle masovnih droniranja bude objavljeno da je stradala jedna osoba. Kada je rat svi se obavestavaju iz medija jer ne mozes znati sta se desava u svim delovima milionskog grada a kamoli u zemlji. Glupi obicno prvi pocnu sa merenjem gluposti, procitaj ponovo nasu prepisku pa utvrdi ko je to zapoceo.
DomoljUpče, i taj je koknuo 39 nacista prije nego je dao život za Rusiju
Zelenski krije civilne žrtve u Kijevu, pa ovo je šoumislim da je umnjivane broja stradalih vrlo moguce da bi se sprecila panika i stampedo iz Kijeva u svim pravcima

"Брат" Ђура када упадне у loop, најчешће заврши тако што сам себи гризе реп.Zelenski krije civilne žrtve u Kijevu, pa ovo je šou![]()
totalno i uvezi oruzija 1:100
pre jak muskaracKVA LITET RUSKIH VOZILA:
Pogledajte prilog 1813308
naglasak na prolonged warfareOd svog nastanka Amerika ima svega par godina da nije negdje ratovala. A sad su navodno supersila br 1
Kako to kako to
![]()
Ipak to vise zavisi od rezimske propagandeRusija nikada ne može da izgubi ljubav srpskog naroda!
Istraživanje: U Srbiji 84 posto građana protiv sankcija Rusiji
Protiv ulaska u NATO je ogromna većina od 88 posto građana Srbije
https://balkans.aljazeera.net/news/...uvodjenju-sankcija-rusiji-i-clanstvu-u-nato-u
Lepo, gledao vise puta kao neko dete.