Rat u Ukrajini (39)

Koliko će još teritorija Rusija osvojiti do kraja rata?

• Još mnogo

glasova: 53 55,2%
  • Još malo

glasova: 14 14,6%
  • Izgubiće

glasova: 29 30,2%

• Ukupno glasova
    96

Ако мислиш да Руси могу да обезбеде двадесетак милиона квадратних километара грдно се вараш. Они то не покушавају већ да змију у главу погоде. Испоставило се да је ово нека потпуно непозната хоботница са главама по свим важнијим центрима у Европи али су Рује нашли начин како да једну по једну главу скину. Када је потпуно згазе неће више бити њиховог тероризма нити терористичких напада по руској родини.

Ruski mozgovi I preduzeca stancanju naj najubitacnija orudja I oruzja a I civilna ekonomija bukvalno cvjeta a nezaposlenost skoro pa nema plus velika potrebama za novo zaposlenja. Kako je moguce ljudi moji???
Moguce je iz vise razloga.... Rusija ima MNOGO sposobni ljudi na mnogima vaznim mjestima narod slozan I shvata u kakvi se situacijama drzava nalazi. Rusija ima simpatise I podrzava oce ogromne vecine svijeta I ta vecina shvata da se Rusija bori ne samo za sebe vec I za tu svjetsku vecinu. Svima je muka I zlo od Satanskog zapada I svijet zeli da se to zlo za uvijek unisti.
Akobogda Rusija ce da DEmilitarizuje I DEnacifikuje ne samo bivsu Ukrainu vec I zlo zvano EU. Boze pomozi Sloboda za Srbe na KosMetu I sirom ex YU dolazi.
IMG_1875 (1).JPG

Evo, srž problema je da od Posejdona postoje samo nacrti.

РУСИЈА МОЖЕ ДА ИСТОВРЕМЕНО ЛАНСИРА 12 „ПОСЕЈДОНА“: Најновија подморница значајно ојачала руску флоту, а граде се и нове​

У БРОДОГРАДИЛИШТУ Севмаш у Северодвинску, у Архангелској области, 1. новембра је одржана церемонија поринућа специјалне нуклеарне подморнице пројекта 09851 „Хабаровск“, што означава нови корак у јачању руских поморских стратешких способности.

Покровск и Миноград пред падом

Према украјинском оператеру дронова који је био 13 дана на положајима, одбрана је у расулу: честе промене положаја, руско продирање кроз град, јаки напади, велики број мина и непрестане борбе довеле су ситуацију у Покровску до ивице хаоса.

"РУСИ ПРИМЕНИЛИ ТАКТИКУ "БРАУНОВО КРЕТАЊЕ": Ово ће им омогућити да Покровск и Миноград падну пре времена​

У ГЛАВНОМ упоришту украјинске одбране, граду Покровску, руске снаге остварују значајан напредак. Према изјавама украјинских војника и званичника, Руси сада контролишу око 60 одсто града, који у сваком тренутку може да падне под контролу Кремља."

Ја бих овај усташизам "званичника" заменио са функционерима али...

Наши извори у Генералштабу су известили да се у кратеру Покровскаја тренутно налази око 9.000 војника украјинских оружаних снага којима није дато наређење за повлачење. Руска војска је одбила два покушаја контранапада, а Сирски је потпуно изгубио контролу над ситуацијом и покушава фронтални напад на непријатеља.

https://t.me/s/rezident_ua

Na tvoj neodgovor koji glumi odgovor mogu samo da se smejem!
Nisi sposoban ni jednu tezu ni jedan, smislen zakljucak da naopravis, da nesto dokzazes ili osporis...
Samo fazoni tipa malog Djokice:
"Smiri zivce"...
Ja sam vrlo smiren ali i radostan sto mogu da gledam raspad komunisticke trulezi u realnom vremenu!
A ti si Patetican i dosadan u svojoj mizernoj prosovjetskoj propagandi, pokusacajuci da utesis uspaniceno komunisticko stado!
Priviđaju ti se komunisti? Nije to ništa opasno, u narodu postoji izreka o 'belim miševima', mirno ležati i odmarati se, proći će, pomaže i pažljiviji odnos prema 'gorivu'.

Back