Troubleshooter
Veoma poznat
- Poruka
- 14.300
Ми би их радо примили уколи се понашају као Руси, Индијци и Непалци, односно да преузму послове за којима постоји дефицит у Србији. На сваки знач политичке активности, експресно у постојбину древних Укра.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ми би их радо примили уколи се понашају као Руси, Индијци и Непалци, односно да преузму послове за којима постоји дефицит у Србији. На сваки знач политичке активности, експресно у постојбину древних Укра.
Нацисти су користили наркотике приликом офанзиве у Арденима, СССР се помагао вотком, али СССР уђе у Берлин.Dok god ima votke, Rus je sretan.
Srborussi, jeste pobedili Pokrovsk![]()
Mama mi je pricala o tom nakaradnom sistemu. Ti si taj koji je uzvikivao "Ziveo drug Tito" i potajno patio sto ne nosis stafetu kroz svoje selo.Dobro te sluzi memorija, jesi li jos u vezi sa skolskim drugovima?
Malo manje dramatičnosti, postaješ smešan. Na tvom grobu će, jednog dana, pisati "Ovde leži Veliki Trol, putniče beži, ako skoči, iskopaće ti oči"Na Grobu ruske imperije ce pisati: "Osvojili su Pokrovsk ali su izgubili sve!"
Удахни дубоко и уми се хладном водом. Толико си се узрујао због губитка небитне варошице да изгледа као да ћеш се, у најбољем случају, шлогирати. Ја мислио да су пици и фртаљ најлуђи а ти их прееба у шеснаест.Na Grobu ruske imperije ce pisati: "Osvojili su Pokrovsk ali su izgubili sve!"
Види се да те баш либо туки, тако си мртав 'ладан, скоро као Док Холидеј.Da se ja piutam je bih vam poklonio Pokrovsk pa se zakitite sa rusevinama tog gradica koje ste od njega napravili!
HahahaNa Grobu ruske imperije ce pisati: "Osvojili su Pokrovsk ali su izgubili sve!"
Meni je najžalije ovih iz GUR -a . Pobiše ih ko zečeve na livadi. Budanov nije učestvovao u desantu, on utvrdjuje gradivo za izbore.Pocinje dramatizacija ratnih neuspeha ukrajine, znaci odlicno stoje.
Koliko plakanja
Meni je najžalije ovih iz GUR -a . Pobiše ih ko zečeve na livadi. Budanov nije učestvovao u desantu, on utvrdjuje gradivo za izbore.
Legendo ...uraaaaaaaaaaaaaaa legenda pobedila Pokrovsk i sta ce sad bidneHahaha
Jel sada faza tješenje ili još nismo ptihvatili da je pao Pokrovsk zna li se?

Mda, koordinira napad sa 100km udaljenosti. Mogao je i u Kijevu da ostane.Pogledajte prilog 1810014
On je bio u Pavlogradu
Sad ces da krestis na Masai Maru.Legendo ...uraaaaaaaaaaaaaaa legenda pobedila Pokrovsk i sta ce sad bidne
Jesi pobedio Pokrovsk![]()
Ko zna ko je tamo odsečen..Verovatno nisu išli sa 10 ljudi da nrpave nekakav proboj ili drže linije a i dosta je udaljeno od položaja koji drže grad u okruženju ..Mislim da je u pitanju izvlačenje nekoga jako bitnog za njih ..U Pokrovsku su ih isekli na dosta mesta i verovatno ih ima dosta odsečenih na teritorijima pod ruskom kontrolom ..Meni je najžalije ovih iz GUR -a . Pobiše ih ko zečeve na livadi. Budanov nije učestvovao u desantu, on utvrdjuje gradivo za izbore.
Mislim da bi, u ovom slucaju, pravilnije bilo upotrebiti glagol "arlaukati"Sad ces da krestis na Masai Maru.
Украјинска војска наглашава да се не ради о контраофанзиви великих размера, већ о локалној тактичкој операцији усмереној на спречавање опкољавања града . Сама чињеница да је десант из ваздуха, а не копнена инвазија, сматра се индиректном потврдом да су копнени путеви до Покровска већ изгубљени или небезбедни .Ko zna ko je tamo odsečen..Verovatno nisu išli sa 10 ljudi da nrpave nekakav proboj ili drže linije a i dosta je udaljeno od položaja koji drže grad u okruženju ..Mislim da je u pitanju izvlačenje nekoga jako bitnog za njih ..U Pokrovsku su ih isekli na dosta mesta i verovatno ih ima dosta odsečenih na teritorijima pod ruskom kontrolom ..
E moj ti ..Ne poklanjaju oni ništa već gube usled manjka ljudi s i pomoć je otanjila ..Vama neće biti jasno da je gotovo kao ni onome zelenom tupsonu ,.Zeleni da ima i malo pameti pokušavao bi naći kompromis da spase šta se spasiti može ,teorije i naroda ..Ukrajina demografski nestaje .Nzn samo čemu se nadaš da će Ukri moći pružiti otpor negde drugde ako nisu mogli na najutvdenijim linijama koje su imaliDa se ja piutam je bih vam poklonio Pokrovsk pa se zakitite sa rusevinama tog gradica koje ste od njega napravili!