Muad'Dib
Buduća legenda
- Poruka
- 30.589
Budala je onaj koji misli da će USA i z.Evriopa poštovati dogovore. Minsk 1 i 2 su poslednji dokaz toga.
Onaj tko vjeruje Rusima, pod time mislim ma službenu rusku politiku, je ordinarna budala.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Budala je onaj koji misli da će USA i z.Evriopa poštovati dogovore. Minsk 1 i 2 su poslednji dokaz toga.
Onaj tko vjeruje Rusima, pod time mislim ma službenu rusku politiku, je ordinarna budala.
Dok god ima votke, Rus je sretan.Stvarno nepodnosljivoNe radi gps
![]()
2022, bar prva dva mjeseca, Ukrajina je bila u komadu,Zagužvalo se malo nebo nad Rusijom.
Zamislimo ovu scenu 2022.
Ali Rusima se ne žuri.
Pogledajte prilog 1809786
Opusti se, popij jedan mojito.Dok god ima votke, Rus je sretan.
A i rat protiv Japana 1903 izgubiliZnači Pokrovsk gotova priča čim se prešlo na uništavanje nečega što Rusija nije još proizvela, pa evo nestade gps signala u jednom selu Rusije ..........

Kojih ukrajinskih teritorija?Tako je. Ovo je tema o agresiji Rusije, okupaciji i aneksiji ukrajinskih teritorija.

Da pogodim, čim ga Ukrajina dobija, Rusija pada koliko najkasnije sutra?Pemtagon dao zeleno svjetlo za isporuku Tomahawka Ukrima.
Pretvaranje fantastičnog Tomahawka u besmislen krš kojeg je skidala SRJ PVO počinje na
3
2
1

Uvenula menta, vratio se na gintonic.Opusti se, popij jedan mojito.
Zahvaljujem, ali preferiram domacu kajsijevacu.Uvenula menta, vratio se na gintonic.
Probaj Hendrick's Grand Cabaret, ljubičasta etiketa, vrlo zanimljivo.
Ako nemaš, stižem utorak u BGD pa ti poklonim 0,7
Oukej!Zahvaljujem, ali preferiram domacu kajsijevacu.
Kakvo smeće od američke tehnologije. Ne radi.
I ruske telefone, tipa vrhunski YotaphoneKakvo smeće od američke tehnologije. Ne radi.
Treba da pređe na pouzdani GLONASS
Nebitan kokošinjacRusi drže 80% Pokrovska
![]()
Kod malog firera nema predaje, do zadnjeg ukraUlične borbe u Pokrovsku, opkoljeni vojnici su odbili predaju, nažalost, sada slijedi čišćenje i njihovo uništenje.
Svi ovi vojnici koji su opkoljeni su zaludno gubljenje ljudskih života, da su se predali vidjeli bi opet svoje porodice
Jadni ukrajinski vojnici, broje svoje zadnje sate a zbog koga i čega?Kod malog firera nema predaje, do zadnjeg ukra